Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 22:49:27
|
|
|
|
tiha
|
pa sad recite tko je tu lud uzme si sve manje velicine i nakon 3 tjedna se predomislila....ko je tu sad lud? ona ili ja?s tim da je njena mala sve probala...molim ljepo
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 22:50:27
|
|
|
|
Candy
|
Cure moje,bježim na spavanac... Žao mi je što nisam duže s vama,ali nedjelja je blizu ... Pišemo si sutra navečer,želim laku noć svima koje idete u krevet,a noćnim pticama ugodno druženje ...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 22:52:23
|
|
|
|
FIONA
|
Tihić dala sam si sada truda da pročitam tvoju ispovjest...da , da nisam uspjela oteti daljinac!!!... Stvarno imaš posla sa kokošima ali moram priznati da ne kužim zakaj si se ti rasplakala...ak te j... već dvije godine ne da bi išla uzeti hlače nego i da su prava veličina rekla bi ne hvala moje djete nije ni boso ni golo a nek šogi sve uzme njoj više treba!!! To bi ti ja napravila...digla nos u nebesa i rekla u sebi ko vas j...! Pa kaj ti ovisiš o tim krpama i one su razloga da si ti u banani...ej tvoja princeza ima sve kaj treba i hlačice i jaknicu i majce a prodana duša koja je pohlepna nek grabi...dobro su ti curke rekle sve se vrača, sve se plača! Ja bi ti još otišla i kupila par stvari za malu od šogi i odnesla...onda bi joj predala ponizno vrečicu i rekla tiho i polupogrbljeno:" stara pa trebala si mi reči da nemaš i ja bi ti pomogla jer moja mala stvarno ima robe na uzvoz a vidim da vama treba" Dala joj vrečku i otišla doma!!! Ja bi ti to fakat napravila pa nek se kokoš ljkuti koliko hoće nakon toga ali si bi svaki put progutala knedlu kad bi oblačila tu jaknu i hlaće!!! Draga moraš biti malo više grublja imaš posla sa prljavom igračicom!!! pa meni je došla star i donese dva bodija pokaže i kaže gle kupila sam a da li ti treba jer sam mislila da dam i šogorici!!! Ja sam ti rekla da mi ne treba baš ništa i da sam sam kupila a da mala od buraza treba više nego ja! Stara je skužila...još joj nisam dozvolila da kupi i jednu krpicu..kada me pita ja samo odgovorim da ne treba!!! Ak ne kupiš sama nego me pitaš a dobro znaš kaj imam u ormaru za malu onda kaj se imamo razgovarati...odfufi u skokovima!!! Ja imam dosta veliku plaću da djetetu kupim bodi!!! ak joj hoćeš kaj pokloniti nek je od srca a ne iz obaveze!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 22:56:46
|
|
|
|
tiha
|
u pravu si fiona meni nije jasno da postoje takvi ljudi ali nece mene nitko vise j...t!!!!! doslo meni do mozga i to gadno cijelu sam ja frku danas digla a i sveki se gadno iznenadila! samo me zanima sta ce biti dalje....sad sam fino nabrijana bas bi se malo svadala!!!!! idem miu vidit nest se javlja dolazim odmah
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 22:57:17
|
|
|
|
FIONA
|
usjela sam prebaciti na "Pod nož" idem gledati, možda dobijem ideju za promjenom imiđa!!! Hmmm, tko zna možda ubacim silikone u uzu da bude još veća!!! hihihiiiiii...ne,rem biti veća kissi, kissi...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 22:58:42
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: tiha u pravu si fiona meni nije jasno da postoje takvi ljudi ali nece mene nitko vise j...t!!!!! doslo meni do mozga i to gadno cijelu sam ja frku danas digla a i sveki se gadno iznenadila! samo me zanima sta ce biti dalje....sad sam fino nabrijana bas bi se malo svadala!!!!! idem miu vidit nest se javlja dolazim odmah ma takvu te volimo!!! puuusa....
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 23:39:00
|
|
|
|
tiha
|
tu sam negdje ako netko stigne malo cu papati pa spremati stvari za sutra
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 23:52:36
|
|
|
|
FIONA
|
Pogledala sam "Pod nož"...idem speglati dragome sutra za posao stvari...ide mi na put ali se vrača isti dan! Nakon toga prvo moram uspavati svoju Točkicu jer se jako razbudila i ima manevre...moramo mjeriti tlak tokom noći i vidimo se na jutarnoj kavici... Evo par za one koje budu rano ustale jer ja spavam duže obzirom da ponoći paradiram (po mjesećini!!!) Tiha, laku noć i slatko mi spavaj... kissi, kissi...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 0:17:55
|
|
|
|
tiha
|
necu ja jos na spavanjac mada se dizem u pola 7 jer vodimo nissu u vrtic mm radi sutra prvu glumit ce sefa to stalno radi pa cemo po moju seku i za osijek! a ja tu mrdam okolo trebala bi obrve pocupati---necu neda mi se! e da ja sam vam sad moderna plavusa vise crna nego plava kupila tamno tamno smedu i ispala crna sa plavim pramenovima!!!! al valja malo to za promjenu nece me ni svegra prepoznati a kamoli ostale cure
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 0:31:21
|
|
|
|
tiha
|
martine izasla iz bb kuce radi obitelji!jadna plakala je ali ipak obitelj je vaznija od sugavog bb-a... rina operirala nos sa 15 godina a usne sa 17! hahahaaaa ko zna sta jos ima umjetno
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 1:20:13
|
|
|
|
tiha
|
piggyyyyyyyy nema te ja odo na spavanjac dizem se rano laku noc!!! fiona je vec stavila kavice ali evo i od mene za sve!
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 1:37:06
|
|
|
|
piggy
|
hej stigla sam samo da se javim.
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 1:45:01
|
|
|
|
piggy
|
ja na kraju završila na Bundeku i slušala Dinu Merlina bilo je odlično.
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 2:08:07
|
|
|
|
piggy
|
evo Puline kavice jer su najljepše,a Puli za tebe jedna sa šlagom uživajte
< Poruku je uredio piggy -- 1.10.2008 2:14:54 >
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 5:39:36
|
|
|
|
tiha
|
i misla sam si da negdje vjezbas piggy
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 5:40:46
|
|
|
|
tiha
|
e da i usput da si zazelim dobro jutro jer sam sama dobro jutro svima
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 6:43:23
|
|
|
|
tiha
|
di ste mace dodite popit kavicu sa mnom
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 6:57:16
|
|
|
|
tiha
|
nema vas odo spremit cure i gibamo papa pisemo si popodne kad se vratimo s terena idemo ringerajati....papa
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 7:32:11
|
|
|
|
Ruža
|
Jutro drage moje! Piggy hvala za kavicu, baš je mmmmm..... Ima li koga u bircu?
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 7:32:20
|
|
|
|
troubled
|
jutro evo kava za spavalice.... a sad idem vidjet što se zbivalo dok me nije bilo
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 7:33:31
|
|
|
|
Ruža
|
Jutro Troubly! Jesi stigla u metropolu?
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 7:47:43
|
|
|
|
mirna
|
Dobro jutro! Danas idemo u vrtić...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 8:02:26
|
|
|
|
troubled
|
bome ste me umorile.... 15 stranica u pola dana što me nije bilo..... tiha.....s pravom ljuta....ali nemoj biti i uplakana....fiona ti je dala odličan prijedlog.... vrlo slično sam doživjela/doživljavala i sama....sve dok nisam zapakirala i vratila....tad mi se "malo" štucalo, ali je bar bio mir u kući.... ako ide na fino ide, ako ne...bože moj...postoji način za svakoga.... bravo za makija - ringeraja interkontinentalna brzo se vrati piggy, puli....to smo se mimoišle sinoć....bila i ja na bundeku sve sam gledala ne bih li vas negdje snimila.... a kako ste mi sve ostale?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 8:38:26
|
|
|
|
Puli
|
dobrojutro i od mene mm uzeo curku i pustio me do osam ja se ustala a cura puže u kratkim hlačicama i bosih nogu po boravku ko malo siroče umrla sam od smijeha pitam ja kak si ju to obukao jutros veli mm obuko sam je za snimanje imali smo fotosešn kamerom a grijanje sam stavio na 30
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 8:39:21
|
|
|
|
Puli
|
piggy, puli....to smo se mimoišle sinoć....bila i ja na bundeku da si bar zvrcnula
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!