|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja"
30.9.2008 22:49:27   
tiha
pa sad recite tko je tu lud uzme si sve manje velicine i nakon 3 tjedna se predomislila....ko je tu sad lud? ona ili ja?s tim da je njena mala sve probala...molim ljepo

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1876
30.9.2008 22:50:27   
Candy
Cure moje,bježim na spavanac...
Žao mi je što nisam duže s vama,ali nedjelja je blizu user posted image user posted image user posted image ...
Pišemo si sutra navečer,želim  laku noć svima koje idete u krevet,a noćnim pticama ugodno druženje user posted image ...

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1877
30.9.2008 22:52:23   
FIONA
Tihić dala sam si sada truda da pročitam tvoju ispovjest...da , da nisam uspjela oteti daljinac!!!...

Stvarno imaš posla sa kokošima ali moram priznati da ne kužim zakaj si se ti rasplakala...ak te j... već dvije godine ne da bi išla uzeti hlače nego i da su prava veličina rekla bi ne hvala moje djete nije ni boso ni golo a nek šogi sve uzme njoj više treba!!! To bi ti ja napravila...digla nos u nebesa i rekla u sebi ko vas j...!
Pa kaj ti ovisiš o tim krpama i one su razloga da si ti u banani...ej tvoja princeza ima sve kaj treba i hlačice i jaknicu i majce a prodana duša koja je pohlepna nek grabi...dobro su ti curke rekle sve se vrača, sve se plača!
Ja bi ti još otišla i kupila par stvari za malu od šogi i odnesla...onda bi joj predala ponizno vrečicu i rekla tiho i polupogrbljeno:" stara pa trebala si mi reči da nemaš i ja bi ti pomogla jer moja mala stvarno ima robe na uzvoz a vidim da vama treba" Dala joj vrečku i otišla doma!!!
Ja bi ti to fakat napravila pa nek se kokoš ljkuti koliko hoće nakon toga ali si bi svaki put progutala knedlu kad bi oblačila tu jaknu i hlaće!!!

Draga moraš biti malo više grublja imaš posla sa prljavom igračicom!!!user posted image user posted image user posted image

pa meni je došla star i donese dva bodija  pokaže i kaže gle kupila sam a da li ti treba jer sam mislila da dam i šogorici!!! Ja sam ti rekla da mi ne treba baš ništa i da sam sam kupila a da mala od buraza treba više nego ja! Stara je skužila...još joj nisam dozvolila da kupi i jednu krpicu..kada me pita ja samo odgovorim da ne treba!!! Ak ne kupiš sama nego me pitaš a dobro znaš kaj imam u ormaru za malu onda kaj se imamo razgovarati...odfufi u skokovima!!! Ja imam dosta veliku plaću da djetetu kupim bodi!!! ak joj hoćeš kaj pokloniti nek je od srca a ne iz obaveze!!!

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1878
30.9.2008 22:56:46   
tiha
u pravu si fiona meni nije jasno da postoje takvi ljudi ali nece mene nitko vise j...t!!!!! doslo meni do mozga i to gadno cijelu sam ja frku danas digla a i sveki se gadno iznenadila! samo me zanima sta ce biti dalje....sad sam fino nabrijana bas bi se malo svadala!!!!!user posted image

idem miu vidit nest se javlja dolazim odmah

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1879
30.9.2008 22:57:17   
FIONA
usjela sam prebaciti na "Pod nož" idem gledati, možda dobijem ideju za promjenom imiđa!!!
Hmmm, tko zna možda ubacim silikone u uzu da bude još veća!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hihihiiiiii...ne,rem biti veća

kissi, kissi...

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1880
30.9.2008 22:58:42   
FIONA
IZVORNA PORUKA: tiha

u pravu si fiona meni nije jasno da postoje takvi ljudi ali nece mene nitko vise j...t!!!!! doslo meni do mozga i to gadno cijelu sam ja frku danas digla a i sveki se gadno iznenadila! samo me zanima sta ce biti dalje....sad sam fino nabrijana bas bi se malo svadala!!!!!user posted image

idem miu vidit nest se javlja dolazim odmah

ma takvu te volimo!!! puuusa....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1881
30.9.2008 23:39:00   
tiha
tu sam negdje ako netko stigne malo cu papati pa spremati stvari za sutra

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1882
30.9.2008 23:52:36   
FIONA
Pogledala sam "Pod nož"...idem speglati dragome sutra za posao stvari...ide mi na put ali se vrača isti dan!
Nakon toga prvo moram uspavati svoju Točkicu jer se jako razbudila i ima manevre...moramo mjeriti tlak tokom noći i vidimo se na jutarnoj kavici...

Evo par za one koje budu rano ustale jer ja spavam duže obzirom da ponoći paradiram (po mjesećini!!!) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tiha, laku noć i slatko mi spavaj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kissi, kissi...

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1883
1.10.2008 0:17:55   
tiha
necu ja jos na spavanjac mada se dizem u pola 7 jer vodimo nissu u vrtic mm radi sutra prvu glumit ce sefauser posted image to stalno radiuser posted image pa cemo po moju seku i za osijek! a ja tu mrdam okolo trebala bi obrve pocupati---necu neda mi se!

e da ja sam vam sad moderna plavusa vise crna nego plava kupila tamno tamno smedu i ispala crna sa plavim pramenovima!!!!
al valja malo to za promjenuuser posted image

nece me ni svegra prepoznati a kamoli ostale cureuser posted image

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1884
1.10.2008 0:31:21   
tiha
martine izasla iz bb kuce radi obitelji!jadna plakala je ali ipak obitelj je vaznija od sugavog bb-a...
rina operirala nos sa 15 godina a usne sa 17! hahahaaaa ko zna sta jos ima umjetnouser posted image

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1885
1.10.2008 1:20:13   
tiha
piggyyyyyyyy nema te ja odo na spavanjac dizem se rano laku noc!!!

fiona je vec stavila kavice ali evo i od meneuser posted image za sve!

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1886
1.10.2008 1:37:06   
piggy
hej stigla sam samo da se javim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1887
1.10.2008 1:45:01   
piggy
ja na kraju završila na Bundeku i slušala Dinu Merlinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bilo je odlično.

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1888
1.10.2008 2:08:07   
piggy
user posted image

evo Puline kavice jer su najljepše,a Puli za tebe jedna sa šlagom

user posted image
uživajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio piggy -- 1.10.2008 2:14:54 >

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1889
1.10.2008 5:39:36   
tiha
i misla sam si da negdje vjezbasuser posted image piggy

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 1890
1.10.2008 5:40:46   
tiha
e da i usput da si zazelim dobro jutro jer sam samauser posted image

dobro jutro svima

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1891
1.10.2008 6:43:23   
tiha
di ste mace dodite popit kavicu sa mnom

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1892
1.10.2008 6:57:16   
tiha
nema vas odo spremit cure i gibamo papa pisemo si popodne kad se vratimo s terena idemo ringerajati....papauser posted image user posted image

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1893
1.10.2008 7:32:11   
Ruža
Jutro drage moje! Piggy hvala za kavicu, baš je mmmmm.....
Ima li koga u bircu?

Samo luda mama...

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1894
1.10.2008 7:32:20   
troubled
jutro user posted image user posted image user posted image
evo kava za spavalice....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a sad idem vidjet što se zbivalo dok me nije bilo user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1895
1.10.2008 7:33:31   
Ruža
Jutro Troubly!user posted image
Jesi stigla u metropolu?

Samo luda mama...

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 1896
1.10.2008 7:47:43   
mirna
Dobro jutro!user posted image Danas idemo u vrtić...user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1897
1.10.2008 8:02:26   
troubled
bome ste me umorile....
15 stranica u pola dana što me nije bilo..... user posted image user posted image user posted image

tiha.....s pravom ljuta....ali nemoj biti i uplakana....fiona ti je dala odličan prijedlog....
vrlo slično sam doživjela/doživljavala i sama....sve dok nisam zapakirala i vratila....tad mi se "malo" štucalo, ali je bar bio mir u kući....
ako ide na fino ide, ako ne...bože moj...postoji način za svakoga....
user posted image

bravo za makija user posted image user posted image user posted image  - ringeraja interkontinentalna user posted image user posted image user posted image
brzo se vrati user posted image

piggy, puli....to smo se mimoišle sinoć....bila i ja na bundeku user posted image user posted image user posted image
sve sam gledala ne bih li vas negdje snimila.... user posted image user posted image user posted image

a kako ste mi sve ostale? user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1898
1.10.2008 8:38:26   
Puli
dobrojutro i od mene
mm uzeo curku i pustio me do osamuser posted image

ja se ustala a cura puže u kratkim hlačicama i bosih nogu po boravku ko malo siroče

umrla sam od smijeha pitam ja kak si ju to obukao jutrosuser posted image

veli mm obuko sam je za snimanje imali smo fotosešn kamerom
a grijanje sam stavio na 30user posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 1899
1.10.2008 8:39:21   
Puli
piggy, puli....to smo se mimoišle sinoć....bila i ja na bundeku

da si bar zvrcnulauser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!