Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:53:36
|
|
|
|
lelo
|
evo cure cuga i malo a za Fionu sa kolesterolom ili .
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:53:37
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: mirna Fiona kako si nam ti danas? Kako je tvoj tlak? tlak malo gore pa malo dole ali je više gore hihihiiiiiii ... Samo me zabrinula masnoća...bila sam otvorila novu temu ali vas boli đon za moj kolesterol!!! bitno da se šprdate kak ne znam pisati i da stalno radim greške!!! ja bi ti odgovorila, ako bi znala odgovor.. nemam pojma o tome.. jedino ti mogu savjetovati da jedes puno cesnjaka i izbjegavas sol i masnu hranu...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:54:46
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: Puli evo slatko tko je tražio a ja iiiijoooooooooooooooooj Puli HVALA
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:55:14
|
|
|
|
FIONA
|
eeee jel ja smijem sa svojom povišenom masnoćom čokoladu...MM mi je kupl od jagoda a i sada me Puli ter ana grijeh!!! SLATKI GRIJEH!!! IDEM PO SVOJU ČOKSU...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:55:58
|
|
|
|
mirna
|
sva sreca da imam medena srca doma...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:56:10
|
|
|
|
božica
|
i lelo nam je fino donijela
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:56:55
|
|
|
|
lelo
|
Pa nije baš preporučljivo ako je jako visoka maščoba.Možeš za kuhanje ili one sa puno kakaa.
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:57:38
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: lelo Pa nije baš preporučljivo ako je jako visoka maščoba.Možeš za kuhanje ili one sa puno kakaa. potpisujem...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:59:32
|
|
|
|
FIONA
|
mIRNA A KAK BUM JELA ČEŠNJAK KAD SE MORAM LJUBITI HIHIHIIIIIII!!! Masno ne jedem uopće ne paše mi...slatko rijetko kada evo recimo danas je iznimka...danas sam jela banane, mandarine i govedsku domaču juhu sa junetinom i povrćem i noklicama!!! Mislim da to nije jaka hrana i tak stalno pa pogle vraga.. Malo sam čitala i vele da nije tak strašno ali svejedno u čet. idem k doktoru...zato se ja bacam na čoksu i molim da mi netko napravi ŽARBO!!! Za njih bi ubila a ne da mi se ih raditi!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 22:02:05
|
|
|
|
mirna
|
Fiona ako nije vampir nema problema. jedino trebate obadva jesti cesnjak, onda ne smeta...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 22:02:42
|
|
|
|
FIONA
|
čokoladu za kuhanje...cuuuurke pa kaj ste ponorele...ak nema punjenje to nije dobra čokolada...najbolji mi je Zagrebački desert!!! Mljac!!! Idem gledati ovu kokoš od Rine u BB kući jer ju pomalo slušam i ne vjerujem da postoji takva krava u ljudskom obliku!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 22:03:12
|
|
|
|
lelo
|
Jabuke ti skidaju masti,to znam jer mi tata ima visoki kolesterol i imal je moždani.doktori su mu rekli da jede jabuke,a sve ostalo kuhano(piletina,puretina)ako se peče samo kap maslinovog ulja.
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 22:05:30
|
|
|
|
Puli
|
fiona papaj ujutro zobene pahuljice s kiselim mlijekom,kefirom i sl. mom bratiću to pomoglo u skidanju masnoća
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 22:06:07
|
|
|
|
Puli
|
evo i cuge
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 22:06:21
|
|
|
|
FIONA
|
ja ti i krumpač pečem na domaćem maslinovom ulju..meso nemasno i mez kožice...jabuke nemrem zvakati bole me zubi!!! Ali ak pomaže sutra idem k dedi u voćnjak ima jabuka za izvoz, domaće!!! Mislim da je greška u mlijeku...ja jako volim mlijeko i bez litre ili dvije na dan ne prolazi...sada sam smanjila ii popila sam dvije šalice od tri deci i to je to!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 22:07:15
|
|
|
|
Candy
|
Boook svima ! Eto mene samo nakratko...Što ima cure?Može brzinski dnevni izvještaj ?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 22:08:25
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Puli fiona papaj ujutro zobene pahuljice s kiselim mlijekom,kefirom i sl. mom bratiću to pomoglo u skidanju masnoća uf, hvala na savjetu ali te pahuljice nemrem prožvakati...da mi date sir i vrhnje ili žgance sa drožđicama ok ali pahuljice....joj ja sam ona starinska generacija kaj se hrane tiće...sa žlicom, domaće i niš preveć kremasto....volim kada se diže!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 22:09:49
|
|
|
|
lelo
|
IZVORNA PORUKA: FIONA ja ti i krumpač pečem na domaćem maslinovom ulju..meso nemasno i mez kožice...jabuke nemrem zvakati bole me zubi!!! Ali ak pomaže sutra idem k dedi u voćnjak ima jabuka za izvoz, domaće!!! Mislim da je greška u mlijeku...ja jako volim mlijeko i bez litre ili dvije na dan ne prolazi...sada sam smanjila ii popila sam dvije šalice od tri deci i to je to!!! Pomažu samo bez kore,a možeš ih skuhati u kompotu(lakše buš grizla)Za zube kupi u apoteci lacalut pastu pomaže kod paradentoze,krvarenja itd.
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 22:11:24
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: Puli joj ja sam ona starinska generacija kaj se hrane tiće...sa žlicom, domaće i niš preveć kremasto....volim kada se diže!!! šašava
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 22:11:56
|
|
|
|
lelo
|
Bok Candy, Tihu ras šogorica, Fiona ima maščobe u krvi, Annin muž se javio iz Vijetnama , a kako si ti?
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 22:12:27
|
|
|
|
FIONA
|
ma ja sam ti na treninzima često dobila u zube pa sam zglodala caklinu!!! to me zafrkava a ovak nemam problema i jako patim i pazim na svoje kljove to mi je jako bitno, imati lijep osmijeh... Vidiš kompot od jabuka još ubacim koju dunju...uuuumogla bi to sutra skuhati!!! Hvala za savjet!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 22:13:11
|
|
|
|
njanja
|
ja odoh..danas nisam baš skoncentrirana...idem malo čitati knjigu pa u krpe..mijenja nam se vrijeme na južinu pa sam tako pospana....pusa svima...tiha, nedaj se!
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 22:13:17
|
|
|
|
božica
|
Puli thx na cugi vas napuštam moram u krpe-jer ko zna...... noć ima svoju moć
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 22:13:47
|
|
|
|
Puli
|
troubled nam nema pa ću ja probati candy boži -viki ne da tipkati i mjeri ju metrom mirnu-mali izludio prije spavanja pa se morala hladiti troubled-u zg otputovala tiha-na svekrvu i snajku se naljutila s punim pravom piggy-traži posao anne-stigla doma na par dana maki-se iz vijetnama javio na raju fiona-se ne smije nervirati i mora paziti što papa radi kolesterola lelo-bila na druženju kod tate,i sad se druži s nama kog sam zaboravila ima nas puuuuuuuuunoooooooooooooooo
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 22:14:13
|
|
|
|
lelo
|
zaboravih Piggy traži posao,ak imaš veze u dm-u viči.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!