|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja"
30.9.2008 21:37:32   
lelo
Vrijeme je Tiha da malo za promjenu počneš malo juser posted image  i ti nju.user posted image user posted image user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1801
30.9.2008 21:37:59   
tiha
IZVORNA PORUKA: božica

IZVORNA PORUKA: Puli

točno sam znala da si bubamarca stavila božitauser posted image

e a jesi vidla kaj rade bubamarciuser posted image

boza? jao sto si zlocesta cure oraspolozile ste me moram priznat pogotovo lelo sa iskuhavanjem i boza s bubamarcima

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1802
30.9.2008 21:38:25   
božica
IZVORNA PORUKA: tiha

kontam da ta nemoze promasit gumb jer je deku stavila na iskuhavanje pa lako moguceuser posted image

ova je još gora od meneuser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1803
30.9.2008 21:39:17   
tiha
vjeruj mi da od danas i ja nju a bome i svekrvu meni se sve moze reci i kad nesto nestima meni i mmu govori u mnozini kao i za brata  a on nije prisutan e drugi put smije tako kad i on bude tu ! pa da vidimo jer ima hrabrosti

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1804
30.9.2008 21:40:21   
božica
IZVORNA PORUKA: FIONA

Piggy ma koji dodatni tečaj...obuci štiklu malo se utegni ...namaži čube sa glossom i da vidiš!!! Bacakaj se sa škarama po salonu i to ti je to...nesmiješ biti ukočena stvar je u interpretaciji!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne smiješ biti tak negativna u startu da ti to nemožeš...tek kada te odbiju svii onda reci da moraš jopš probati da se uvjeriš jel to stvarno tako ...ajde i ti malo glavu gore!!!
Kaj vam je svima... nemojte mi dizati tlak jer bum završila u Merkuru!!!user posted image user posted image

pa Fiona ubit ćeš me većeras sa izjavamauser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1805
30.9.2008 21:41:28   
mirna

aloooo nisam u toku jer nemrem sve čitati baca me van...TKO TO J... MOJU TIHU????
Stara ak treba napraviti frku tu sam...znam ja biti i kulturno ovratna da im ništa slično ne padne na pamet...

Kaj se desilo? Ma tko je vrijedan tvojih suza osim nas kada se popišaš od smjeha i tu i tam koja pobegne jer smo odvalile neku glupost!!!!

Glavu gore!!!!! a kokoši budu završile ovako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......

Fiona ti me uvijek nasmiješ...user posted image user posted image user posted image  user posted image I ja ću te nazvati kad cu biti u frci...user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1806
30.9.2008 21:42:02   
Puli
pa Fiona ubit ćeš me većeras sa izjavama

a kog bu viki mjerila metrom ako te fiona ubije izjavama
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1807
30.9.2008 21:42:06   
tiha
fiona nam je glavna zabavljacica moramo joj jos obuc grudnjak i gacice i ajmo nogice malo jedna malo druga...opa

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1808
30.9.2008 21:42:44   
FIONA
eeej draga pa kaj si tak dugo čekala...ak trebaš savjet kako sj.... nekoga ja sam na raspolaganju to mi jako dobro ideuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hmmmm...baš i nije za pohvalu ali eto dobro dođe!!!
Ja ti idem u glavu i došlo je do toga me pola rodbine izbjegava a pola misli da sam luda...moja mama se pravda da nisam takva a mene zaboli đoko...

Nitko nije vrijedan suza i to si zapamti...sada si ljuta ali već za koji dan biti će lakše...kada se smiriš reci teti Fioni kaj je bilo u detalje pa da im ona j.... sve po spisku....user posted image user posted image user posted image user posted image ... Tihić odmah se uzrujam kad se netko od vas uzruja...a nebi smjela!!!user posted image

Puusa!!!

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1809
30.9.2008 21:43:33   
božica
IZVORNA PORUKA: Puli

pa Fiona ubit ćeš me većeras sa izjavama

a kog bu viki mjerila metrom ako te fiona ubije izjavama
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa FIONU neka mjeriuser posted image
nasmijale ste me do suza--ZAKON

idem micat rit...

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1810
30.9.2008 21:43:38   
tiha
pise ti sve do detalja

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1811
30.9.2008 21:43:49   
mirna
IZVORNA PORUKA: božica

pa Fiona ubit ćeš me većeras sa izjavamauser posted image

potpisujemuser posted image user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1812
30.9.2008 21:44:11   
lelo
Skoro sve familije su iste, specijalno user posted image  i njihove kćeri.Zato drži se i nedaj se.Ponosno digni glavu i na fini način im reci kaj ih ide.

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1813
30.9.2008 21:45:35   
Puli
digni glavu gori mila tihica
med šarenim cvetjem ti si najdražauser posted image

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 1814
30.9.2008 21:46:22   
božica
Ajmo cure user posted image user posted image kaj imauser posted image user posted image user posted image
gdje je piggy sa kolačima i finim koktelimauser posted image user posted image user posted image user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 1815
30.9.2008 21:46:27   
FIONA
joooj kak mi ide na živce komp...stalno ispadam i dok napišem jednu poruku vi ste na drugoj stranici!!!

AAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma cure ja vas ne zabavljam JA SAM MRTVO OZBILJNA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1816
30.9.2008 21:46:32   
tiha
jao puliiiiiii!!!!!!!!!!! raznjezila si meuser posted image

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1817
30.9.2008 21:47:15   
tiha
piggy odjurila na kavu van! dolazi poslje

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1818
30.9.2008 21:47:51   
božica

joooj kak mi ide na živce komp...stalno ispadam i dok napišem jednu poruku vi ste na drugoj stranici!!!

AAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma cure ja vas ne zabavljam JA SAM MRTVO OZBILJNA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bez brige Fiona potpuno si u tokuuser posted image odgovoriš kak trebauser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1819
30.9.2008 21:48:35   
mirna
Fiona kako si nam ti danas? Kako je tvoj tlak?

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1820
30.9.2008 21:49:15   
FIONA
E KADA SMO KOD MJERENJA...MENE BI MALO TEŽE IZMJERILE!!! ...jedino sa građevinskim metrom jer sam se malo proširila oko ekvatora!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da fakat gdje je Piggy, ma sigurna iskušava novu tehniku šišanja...kad vam velim!!!

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1821
30.9.2008 21:50:19   
tiha
cure ja cu polako odjurit i dojurit jer mi mm dolazi u 10 idem pripremit stvari! sa smjeskom na licu!user posted image zao mi sto seku nisam zvala pa da idem sa mm-om da im nabijem u facu sveuser posted image al dobro!!!!

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1822
30.9.2008 21:51:25   
FIONA
IZVORNA PORUKA: mirna

Fiona kako si nam ti danas? Kako je tvoj tlak?

tlak malo gore pa malo dole ali je više gore hihihiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Samo me zabrinula masnoća...bila sam otvorila novu temu ali vas boli đon za moj kolesterol!!! bitno da se šprdate kak ne znam pisati i da stalno radim greške!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 1823
30.9.2008 21:51:36   
Puli
user posted image
evo slatko
tko je tražiouser posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1824
30.9.2008 21:53:09   
božica
 user posted image   user posted image    user posted image   user posted image
malo sokića da možemo bolje pisati
nije kao od piggy al poslužit će

idem micat rit...

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!