Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:24:42
|
|
|
|
božica
|
samo im zatreperi okicama
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:25:08
|
|
|
|
piggy
|
i ja se slažem da ih trebaš sve poslati u pm i daj im tu robu nek si ju nose bar buš mirno spavala. pa kad može biti tako pokvarena nek bude. evo joj ga sada na pa nek meni proba nekaj reći
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:25:56
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: lelo IZVORNA PORUKA: tiha JA SAM RAZOCARANA PLACEM CIJELI DAN ZATO NECU NI STAVIT SLIKE NOVE FRIZURE IZGLEDAM OCAJNO ZBOG PLAKANJA vidjet cete sutra slike sa druzenja Nemoj plakati Tiha,to su ti glupače nisu vrijedne tvojih suza.(nek im se sve stisne u pranju) ma nece se to stisnit kad je to kvaliteta a jakne brusena koza sa krznom! al nek si nosi
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:26:00
|
|
|
|
FIONA
|
Piggy znam da je teško danas nači posao i da ti je još i plaća ok i redovita...ali isto mislim da je šteta da odustaneš od svog zanata jer bar u tvom poslu stalno ima novosti... Moja frendica stalno hoda po sajmovima i jako drži do trendova..zapošljava se u salonima koji su malo ekskluzivniji i ima bolju plaću nego ja!!! Znam da je radila za 4.500 i dobivala napojnice skoro ko plaću!!! Još je u fušu šišala i na kraju koka obućena ko Vlatka Pokos i samo ljetuje u Dubrovniku gdje naravno ide avionom!!! Ovo ti govorim jer znam da ima puno frizerka ali da se traži kvaliteta a ja u tebe ne sumnjam!!! Probaj upasti u Schwactzkopf ilineki sličan salon i na blef traži razgovor za posao kaj te košta...oni te šalju na sajmove a mi ti bumo pokusni kunići!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:26:16
|
|
|
|
božica
|
piggy di su slatkiši daj malo
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:26:59
|
|
|
|
lelo
|
Nemoj se uopče zbog njih uzrujavati,tko su one.Ti imaš dvoje predivne zdrave i lijepe djece,dobrog muža.A njih pusti neka se utapaju u svađi i mržnji.Sve se vrača sve se plača kad tad.
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:28:23
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: lelo Nemoj plakati Tiha..nek im se sve stisne u pranju) Bravo LELO.....Tiha, nemoj se sekirati oko gtakve bezvrijedne šogorice...još da je dobra pa ajde, ali ovako.....
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:28:38
|
|
|
|
Puli
|
evo samo za tihu da nam obriše suzice i popapa nešto fino
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:28:38
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: tiha ma kad se udala za darkovog brata godinu dana nije s nikim rijec progovorila a i ja sam medu njima ali vise joj to necu dopustt reci cu joj stani neces me cijeli zivot j....t jer imas 30 god a ja 23 allllooo! nema ta mozga za toliko godina! kako sam se sada nasmijala
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:28:56
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: FIONA Probaj upasti u Schwactzkopf ilineki sličan salon i na blef traži razgovor za posao kaj te košta...oni te šalju na sajmove a mi ti bumo pokusni kunići!!! potpisujem FIONU
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:29:23
|
|
|
|
tiha
|
hvala puli
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:29:28
|
|
|
|
Puli
|
Nemoj plakati Tiha,to su ti glupače nisu vrijedne tvojih suza.(nek im se sve stisne u pranju) ma nece se to stisnit kad je to kvaliteta a jakne brusena koza sa krznom! al nek si nosi može može na 90
< Poruku je uredio Puli -- 30.9.2008 21:30:18 >
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:30:48
|
|
|
|
lelo
|
Piggy pitat ću ja moju frizerku ona ide na takve sajmove.Možda nekaj bude.
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:32:31
|
|
|
|
piggy
|
Hvala lelo na informaciji. Fiona i s tobom se slažem al oni traže malo bolje frizere kaj imaju još neki tečaj frizerski završen. ne znam sve bum vam javila. Puli od kud ti sad vučeš sve te torte kavice sa likovima Tiha samo se ti smiri nisu oni vrijedni tvojih živaca. ja sad odoh na kavicu pa se javim kasnije. Tiha nadam se da buš mi bila tu. kisi kisi
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:32:44
|
|
|
|
FIONA
|
aloooo nisam u toku jer nemrem sve čitati baca me van...TKO TO J... MOJU TIHU???? Stara ak treba napraviti frku tu sam...znam ja biti i kulturno ovratna da im ništa slično ne padne na pamet... Kaj se desilo? Ma tko je vrijedan tvojih suza osim nas kada se popišaš od smjeha i tu i tam koja pobegne jer smo odvalile neku glupost!!!! Glavu gore!!!!! a kokoši budu završile ovako ......
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:33:38
|
|
|
|
lelo
|
IZVORNA PORUKA: Puli Nemoj plakati Tiha,to su ti glupače nisu vrijedne tvojih suza.(nek im se sve stisne u pranju) ma nece se to stisnit kad je to kvaliteta a jakne brusena koza sa krznom! al nek si nosi može može na 90 dao bog da krivi gumb na mašini stisne
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:35:11
|
|
|
|
Puli
|
točno sam znala da si bubamarca stavila božita
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:35:26
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: FIONA Kaj se desilo? Ma tko je vrijedan tvojih suza osim nas kada se popišaš od smjeha i tu i tam koja pobegne jer smo odvalile neku glupost!!!! fIONA pa nasmijalal si me sam tak Glavu gore!!!!! a kokoši budu završile ovako ......
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:35:48
|
|
|
|
tiha
|
fiona jebe ona mene vec tocno 2 godine otkad je potpisala u crkvi istu noc me pocela j.....t
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:36:07
|
|
|
|
Puli
|
Puli od kud ti sad vučeš sve te torte kavice sa likovima nek to bude moja tajna
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:36:12
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: Puli točno sam znala da si bubamarca stavila božita e a jesi vidla kaj rade bubamarci
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:36:33
|
|
|
|
tiha
|
kontam da ta nemoze promasit gumb jer je deku stavila na iskuhavanje pa lako moguce
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:36:57
|
|
|
|
tiha
|
i jos kaze pa prala sam ju na 30 nemoj meni kvake prodavat
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 21:37:03
|
|
|
|
FIONA
|
Piggy ma koji dodatni tečaj...obuci štiklu malo se utegni ...namaži čube sa glossom i da vidiš!!! Bacakaj se sa škarama po salonu i to ti je to...nesmiješ biti ukočena stvar je u interpretaciji!!! Ne smiješ biti tak negativna u startu da ti to nemožeš...tek kada te odbiju svii onda reci da moraš jopš probati da se uvjeriš jel to stvarno tako ...ajde i ti malo glavu gore!!! Kaj vam je svima... nemojte mi dizati tlak jer bum završila u Merkuru!!!
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!