|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   zarada
16.2.2010 18:53:29   
natalijax
Baš me zanima jel naši ginekolozi ili doktori imaju ikakve zarade od nuđenja raznih preparata za zdravlje,evo primjer kad sam bila trudna malkice mi je bilo nisko željezo,da bi mi ponudila neke kapsule od 100 kuna,kažem joj imam još jednu i pol kutiju željeza,joj neznam kako se zovu plavo bijela kutija je,a ona meni pa bolje su ti ove a eto ako ti je problem novac onda pi te što imašuser posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: zarada
16.2.2010 19:31:19   
malizia
medicinska industrija je postala najusnija grana privrede, čist profit i sve više u službi kapitala, a sve manje čovjeka.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
16.2.2010 19:44:30   
pincirotvajler
neznam,meni je moja ginekologica rekla kad sam ju pitala dal da idem kod privatnika na 3d uzv, da slobodno, al da mi se nije usudila preporučit sama da ne ispadne da zarađuje na tome..možda je imala kakvo ružno iskustvo, pa..user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 3
16.2.2010 19:55:13   
dominik
moja bivsa gin mi nije htjela printat sliku uvz-a ali je rekla ak dodjem kod nje u privat da cu dobit slikiceuser posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 4
16.2.2010 20:17:16   
ZVRK
moja ginička nije nikada ništa ''preporučala''za sada.budem vidjela

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 5
16.2.2010 20:19:47   
Domy

IZVORNA PORUKA: ZVRK

tako je i kod mene

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 6
16.2.2010 20:21:57   
novamama
moj gin mi je u prvoj trudnoći preporučio hipp-ov sok, za vitamine i to....nisam ga poslušala, ali ordinacija mu je bila puna tih prospekata.

sada me pitao kakva mi je stolica, a poslije sam vidjela prospekte od nekog napitka za kakicuuser posted image

nije napadan, ali uredno pita...a čuj...njegova stvar, a moja je odbiti ili prihvatiti...

inače, def. je to najunosniji sektor gospodarstva....

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 7
16.2.2010 21:28:54   
maja
IZVORNA PORUKA: Domy

IZVORNA PORUKA: ZVRK

tako je i kod mene

i kod mene

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 8
16.2.2010 21:31:10   
tikica_69
Moja meni recimo jest nudila, ali od nekoliko proizvodjaca. Rekla je koji su bolji pa neka sama izaberem sto cu piti. Tako da mislim da ona na tome ne zaradjuje. Nikada mi nije nudila samo jedan proizvod.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 9
16.2.2010 21:35:14   
ines
Ja sam čula da oni dobivaju razno razne poklone i novčane naknade ako preporuče proizvode određenog proizvođača. Pa toga ima svuda što mislite kako su profesori birali po kojim će udžbenika predavati? To im je nažalost dozvoljeno. Takva nam je cijela država!

Mama dva mala anđela!

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 10
16.2.2010 21:36:42   
Ninaa
Meni nisu ništa nudili jedino mi je rekao da on preporuča centrum materna za piti ko one vitamine ali da mogu Prenatal ili bilo koje druge. Ja sam kupila centrum i bile su mi ok.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

Neposredna veza do poruke: 11
16.2.2010 21:38:31   
lee
meni je doktorica nudila neke ljekove ko bolji su..a znam iz nekih izvora da oni svi dobijaju novac od lijekova i proizvoda koje ponude i naravno daju....

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu ines)
Neposredna veza do poruke: 12
16.2.2010 21:39:26   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: ines

Ja sam čula da oni dobivaju razno razne poklone i novčane naknade ako preporuče proizvode određenog proizvođača. Pa toga ima svuda što mislite kako su profesori birali po kojim će udžbenika predavati? To im je nažalost dozvoljeno. Takva nam je cijela država!

A tko kontrolira koga i sto oni preporucaju?
Kod moje ginekologice ima hrpa letaka od hrpe proizvodjaca. Ako od svakoga dobiva neku naknadu onda je vrlo bogata zena.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu ines)
Neposredna veza do poruke: 13
16.2.2010 21:41:24   
Manda
A ja svoju danas pitam kakvo je to cijepljenje protiv Hpv-a a ona mi odgovori da će mi dati letak user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 14
16.2.2010 21:43:16   
novamama

IZVORNA PORUKA: Manda

A ja svoju danas pitam kakvo je to cijepljenje protiv Hpv-a a ona mi odgovori da će mi dati letak user posted image user posted image

mijenjaj je, molim te...pa kakva je to doktorica? letak?! daj ti njoj letak pa-pa!
user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Manda)
Neposredna veza do poruke: 15
16.2.2010 22:07:50   
minnie
IZVORNA PORUKA: ines

Ja sam čula da oni dobivaju razno razne poklone i novčane naknade ako preporuče proizvode određenog proizvođača.

to je istina. oni dobiju one kao recepte i kad ti ga da on se potpiše na njega da ga je izdao. vode ti oni računa o tome tko šta propisuje

(Odgovor članu ines)
Neposredna veza do poruke: 16
16.2.2010 23:07:50   
evanda
Ja sam tako, u okvirima svog posla, izabirući jednog nakladnika, bome, dobila laptop
I ne baš biko kakav
Tako da vjerujem da oni isto imaju neku "pinku"

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 17
   [Obrisani korisnik]
17.2.2010 7:46:12   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 18
17.2.2010 9:24:51   
Njofra
Eh pa bio je negdje članak o tome al se ne mogu sjetit sorry. Naravno da neki imaju koristi jer ima onih kaj im dolaze kako oni zovu trgovački putnik, (možda sad lupam ali ima nekaj tu) i sklapaju s njima kojekakve poslove. 

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 19
   [Obrisani korisnik]
17.2.2010 11:55:34   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Njofra)
  Neposredna veza do poruke: 20
17.2.2010 12:23:12   
CallamityJane
cvrcak nisam ti sigurna sto posta ali 80% jesam da sam elmex vidjela u dm-u
taman cu i ja kupiti svojoj, hvala sto rece da je tako dobra user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 21
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!