Lady3
|
ma znate šta cure,mislite vi o meni što god želite..ali jedno ću vam sada reći s obzirom da sam rekla da se neću vraćati i neću..Oduvijek sam bila fer i iskrena prema svima,starije forumašice me jako dobro znaju..i isto tako znaju da od svega najviše mrzim laž,prijetvornosti dvoličnost!I NE.. OVO NIJE DA PRIVLAČIM POZORNOST,DA SE PIŠE PETICIJA,TEME:VRATI SE,OVO,ONO..DONIJELA SaM ODLUKU I STOJIM IZA NJE. Već jako dugo raja nije što je bila,ma koliko god mi to željeli priznati ili ne..ok ja sve toleriram ali ovakav način da me se javno proziva ne toleriram.Jer ako ja smatram da mi je netko nažao učinio ja to ne rješavam na ovaj način več na pp ili osobno ako mogu..A ne da sad cijeli forum kalkulira moje poštenje i iskrenost..I zato sam ljuta i tužna jer me se javno prozvalo,ja tebe shvaćam Žaba ,al jel ti shvaćaš sada mene ?Ovaj forum je javan i svatko ga može čitati....jer Bog mi svjedok nisam mislila ništa loše..i sad ja ispadam loša i negativka.pišete zaletila se,nije čitala trebala je ovo,ono a recite vi meni koliko vi sve čitate i znate.? Ja ne mogu ovdje visiti po cijele dane,i ne mogu ama baš sve znati..pišu se potajno pp,pa podrške,bla,bla ovo,ono. Ma ok ne možemo se svi voljeti ,nekog volimo više ,nekoga manje..ali ja nikada nisam jednu odobu na ovakav način tretirala..I ja cure imam osjećaje,ma koliko god vi mislile da nemam.U cijeloj toj zbrci jel itko pomislio kako je meni!Tiks me neki dan pozvala natrag da se vratim,i samo zbog nje sam se vratila.Samo zbog nje.Jer ona je jedina između možda par cura koje veoma poštujem i cijenim jer je iskrena do same srži duše..Ako išta mrzim to je dvoličnost..koliko ima cura koje su loše učinile,humanitarne akcije(koje nisu trebala ),vrijeđanje,zaključane teme..i nitko nikoga nije javno prozvao kao vi mene.Samo zato jer se međusobno poznajete i viđate mislite da je netko manje vrijedan a netko ne.Ok,ja sam se ispričala i jako mi bilo teško..I sama proživljavam jako teško razdoblje u životu..al to je nebitno..Ono što želim reći da sve te silne priče o ljubavi,povjerenju je samo nažalost priča i samo priča..Ima puno ovdje ljubomore,skeptičnosti,nepovjerenja..i laži.Meni to ne treba i ovdje.Ovdje sam dolazila zbog smijeha i podrške onda kada mi jer to trebalo,ali Bože moj ima još foruma na koji mogu ići..Zato sam vas sve izbrisala na fb-tko me želi nek pošalje zahtjev,tko ne želi opet ništa..neću se ubiti od tuge i jada.Život ide dalje.i ovo je zaista moj zadnji post.i molim vas ne pišite nikakve peticije..tko me želi čuti i vidjeti zna gdje sam.OSTALO JE NEBITNO.pOZDRAV