Wukovarka
|
Mislim da smo svi otišli van teme.... Neču pisati ništa tipa tko mi je drag, koga volim i te stvari, jer svaki post se baš odnosi na to. Nikome ne držim stranu, iskreno zaboli me ona stvar za to tko se na koga ljuti...ali mi je krivo jer ringeraja nije ni do koljena onoj ringeraji koja je bila prije. Ovo je forum za Boga miloga! I zadnje dvije godine je to bio, ali ovakovog prepucavanja nije bilo. A što je postala ova ringeraja?? Natjecanje u tome tko će više koga podržati i tko će lijepšu poruku kome natipkati. Stvarno mi je toga dosta! Svakoga smo prihvatili u koje god vrijeme da je došao, jadale smo jedna drugoj, hvalile našu djecu,nas, naše muževe i naš život...a sad? Gdje je to sad? Nemojte mi reći da je tu, jer ovdje toga nema... Daj malo prelistajte poruke one iz 365 dana...one koje su zaboravljene na zadnjim stranicama....one gdje smo si djelili savjete, razmjenjivali iskustva i davali podršku, ali podršku, znači riječ razumjevanja toj osobi. I sama sam na ovaj forum došla kao osoba koja je žarko željela djete i čekala ga pune dvije godine, ali eto...došla sam već kao trudnica, a da to i nisam znala. I kad kažem da razumijem tugu i želju osobe koja željno očekuje svoj plus u ranim jutarnjim satima sjedeći na hladnom poklopcu wc školjke pogledom punim žara i nade prema onom listiću testa, onda stvarno razumijem, jer sam i sama provodila često takva jutra. A zašto ne pišem na temama potpomognute oplodnje? Zato što nemam pojma kako je to i ne znam kako je tim ženama. E, pa tako i ne želim da ta žena vidi kako pišem samo radi reda tamo....kad nešto pišem, onda pišem osjećajima, kao i ovaj post. A svoju potporu trudilicama uvijek pišem na mjesecima u iščekivanju. Možda ću se i raspisati jer riječi samo izlaze iz mene. Vi ste mi obitelj, jedna velika obitelj, jer drugu nemam ovdje, druga je 300 kilometara od mene...i boli me to jer sa svakom otvorenom temom žalopojke izgubimo jednog člana obitelji, u ovom slučaju Lady. Ne znam dali znate kako je to izgubiti nekoga koga volite i cjenite, ali vjerujte mi ja znam...jako je bolno. I sad tu plačem kao kakva glupača, a ni sama ne znam zašto. ŽABA - znam da nisi imala za cilj prozvati Lady, ali tako je ispalo. Poštujem te i cjenim, to i sama znaš, ali ovo si trebala riješiti putem pp, barem što se tiće Lady. LADY - neću reći da nisi razmišljala, jer kao i meni Tikica ti je bliža, jer je tu od pamtivjeka i naša je zvijezda vodilja i znam da se nečeš vratiti ovdje i potpuno te shvačam. Netko će me možda krivo shvatiti, neka...nema veze. Ne pišem ovo da bi nekome ulila osjećaj krivice, već da vam kažem da je ovo forum gdje svi dolazimo da se pojadamo, hvalimo i veselimo našim i drugim uspjesima. A to što netko ne otvori neku određemu temu ne znaći da ne voli tu osobu. Sve vas volim...ali dajte, vratite onu našu ringeraju bez natjecanja tko će više i tko će bolje...jer svakim danom to sve više postaje.
|