|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: +
11.4.2010 20:14:34   
mali_macic
tek sam sad vidila, sorry bas mi je zao user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 551
12.4.2010 13:44:57   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: Mariachi

Pepe, smiri se... user posted image user posted image
...to što si čitala za kemoterapiju, vjerojatno nisi pročitala sve.
Ono što ja znam o moli hidatidosi je da se tu razvijaju samo stanice posteljice a ne ploda i to se kod nas kaže "grozdasta potajnica" a pratiti te moraju iz razloga koji si već navela i da isključe pretvaranje toga u tumor, a kad bi se pretvorilo, trebala bi te kemoterapije. S obzirom da si ti išla na kiretažu na vrijeme, opusti se i uživaj.
Lijepo se dobro oporavi i za godinu dana juriš na curicu!
...volimo te!

ma znam draga i hvala ti,al znas kakve smo mi zene odma pomislimo na naj gore....sad sam se vec smirila i cekam cetvrtakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
u mom slucaju je bio i plod jer imas dvije te mole ,kompletnu kod koje nema ploda i parcijalnu kod koje ima ploda......
a nista,glavu gore,i nepreostaje nista drugo nego cekatiuser posted image

hvala vam cureuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 552
12.4.2010 13:47:53   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

IZVORNA PORUKA: Mariachi

a nista,glavu gore,i nepreostaje nista drugo nego cekatiuser posted image

kada znaš koga češ doćekati nakon ukidanja zabrane se isplatiuser posted image user posted image
vjeruj mi.
user posted image user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 553
15.4.2010 10:12:37   
pepeljuga
Vadila betu i ona je 13,u petrovoj je guzva pa je dr rekao da ponovim sljedeci tjedan i opet dođem....
popodne u pet idem kod svog dr. na uzv i onda cu sa njim popricat o svemu jer koga kod pitam nitko nema pojma o nicemuuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 554
   [Obrisani korisnik]
15.4.2010 10:14:31   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 555
15.4.2010 10:18:57   
ninolina
pala je super a i brzo...bit će sve ok micek

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 556
15.4.2010 10:21:52   
curice
dobro je palauser posted image user posted image
nadam se da će to sve biti dobro

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 557
15.4.2010 10:57:39   
Anoniman
bit će to ok! user posted image user posted image user posted image
ma, za godinu dana ćeš ti nunati jednu malu user posted image

(Odgovor članu curice)
  Neposredna veza do poruke: 558
15.4.2010 11:00:03   
lidac0605
ma bit će to super...user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 559
15.4.2010 12:45:03   
lee
ajme sad tek vidjela...nedaj se pepe.biče sve uredu.kakva kemoterapija...bože sveti...pepe draga nije to u tvom slučaju...ne brini...krivo si pročitala...budem ti ja preko pp sve objasnila..nemoj se brinuti...to nije tvoj slučaj.mariachi....uf...neču dalje...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 560
15.4.2010 12:48:13   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: ninolina

slažem se user posted image
jako brzo ti pala usporedbi sa mojom.imala sam manje od tebe a spuštalA SE nrkih 5-6tjedana
znači da je ok sa tobomuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 561
15.4.2010 12:52:48   
BUMBIKA
ZVORNA PORUKA: ninolina

potpisujemuser posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 562
15.4.2010 13:11:50   
mala pcelica
sve je to ok user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 563
15.4.2010 13:27:43   
novamama
glavno da se sve vraća u normaluuser posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 564
15.4.2010 21:48:02   
pepeljuga
Evo mene napokon sa malo boljim vijestima....dr, je jako zadovoljan sto beta tako super pada,sljedeci tjedan opet kontrola bete i ako bude ispod 5 bit ce dovoljno kontrolirati sljedecih sest miseci ali jednom mjesecno.....rekao je da su male sanse da se to opet ponovi i da on nema niti jednu svoju pacijenticu sa takvim slucajem.....
ona cista na desnom jajniku je jos prisutna i malo je narasla i misli da koci menstruaciju i vjerojatno ce mi dati tablete da je izazovemo i da cista pukne.....

Sto se tice sljedece trudnoce rekao ja da se slobodno moze nakon sest miseci zbog dobrog nalaza i to me jako razveselilo i napokon mogu reci da sam opet dobre voljeuser posted image user posted image

Hvala vam cure jos jednom na svim lijepim rijecima podrske i stvarno ne znam sto bi bez vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 565
15.4.2010 21:54:30   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

Neposredna veza do poruke: 566
15.4.2010 21:54:37   
dominik
user posted image

Neposredna veza do poruke: 567
15.4.2010 21:55:52   
anuska08
Dragauser posted image user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 568
15.4.2010 21:57:08   
e_l_p_i

Sto se tice sljedece trudnoce rekao ja da se slobodno moze nakon sest miseci zbog dobrog nalaza i to me jako razveselilo i napokon mogu reci da sam opet dobre voljeuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Bravo za nalaze i bravo za tebe da si nam opet dobre volje user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 569
15.4.2010 22:03:25   
nancy
pepa draga bas mi je zbog boljih vijesti,i da si napokon bolje volje.prođe to brzo a onda opet na plusić.
user posted image user posted image user posted image

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

(Odgovor članu e_l_p_i)
Neposredna veza do poruke: 570
15.4.2010 22:07:44   
lee
pepe draga super!user posted image user posted image  biče sve uredu.

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 571
15.4.2010 22:10:13   
mala pcelica
user posted image
odlične vijesti

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 572
15.4.2010 22:11:00   
Ladina mama

Evo mene napokon sa malo boljim vijestima....dr, je jako zadovoljan sto beta tako super pada,sljedeci tjedan opet kontrola bete i ako bude ispod 5 bit ce dovoljno kontrolirati sljedecih sest miseci ali jednom mjesecno.....rekao je da su male sanse da se to opet ponovi i da on nema niti jednu svoju pacijenticu sa takvim slucajem.....
ona cista na desnom jajniku je jos prisutna i malo je narasla i misli da koci menstruaciju i vjerojatno ce mi dati tablete da je izazovemo i da cista pukne.....

Hvala vam cure jos jednom na svim lijepim rijecima podrske i stvarno ne znam sto bi bez vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nakon 6 mjeseci?
Kad sam ja to sve prošla, rekla mi dr. da je najbolje odmah i - UPALILO!
Traži ti drugo mišljenje! Osim...ako nisi spremna (psihički) za to!

Mama je prijatelj kojeg nikad ne prerasteš!

Neposredna veza do poruke: 573
15.4.2010 22:14:14   
Nika 24052006
Baš divne vijesti...Drago mi je da si se razveselila...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu Ladina mama)
Neposredna veza do poruke: 574
15.4.2010 22:29:32   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: Ladina mama

Nakon 6 mjeseci?
Kad sam ja to sve prošla, rekla mi dr. da je najbolje odmah i - UPALILO!
Traži ti drugo mišljenje! Osim...ako nisi spremna (psihički) za to!

Ne znam koja je bila tvoja dijagnoza al kod moje se nepreporucuje cak do godine dana i ovo sto je on rekao nakon 6 je super vijest...da je bio u pitanju obican spondani onda se moze odma tj,nakon dva ciklusauser posted image

(Odgovor članu Ladina mama)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!