danery
|
mda....eto zadnji post tu nije bio baš neko veselje,al život ide dalje... netko ode,netko ostane....živ i blesav kao i dosad za one koji ne znaju,ja opet ,opet mirovanje i opet la famililija priskače u pomoć... deda naravno brine da se ne prespavam,pa ranom zorom pili par letvica na cirkular,jer mu se,znate,zdravstveno stanje dosta pogoršalo....jest da hoda uz štakicu,al kad treba kvocati,leti na dvorište kao onaj čiča iz asteriksa kad se čarobnog bućkuriša nasisa....odjekuju borbeni urlici,prijeti se vaspitnim šljagama....ma...pijaca,ribarnica,kako vam drago no u svemu tome pripaze ini i na mene,čak mi i jesti daju,dadaa tako je današnja ponuda i potražnja išla ovako nekako: mm:''š jest? ''oću... mm:šta''š jest? pa šta ima mm:a ima juhe,a i riže i turkinje... TURKINJEEEE ma svega,al najviše turkinje mm donosi zdjelicu-juha,tanjur-riža,turšija.... a turkinja? pa jesi ćorava,gle koliko sam ti natrpao uz rižu,veli mudri sovac... ma TURKINJA,bundeva,ona iz rerne,što se peče? ma jok,bilo je samo ove šarene,iz podruma,što se kiseli,zaključi mudrac narudžbu
< Poruku je uredio danery -- 4.9.2015 13:52:36 >