|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Rastava braka
9.3.2010 10:43:31   
mišica 666
malo ću upasti ko padobranac u ovu temu žao mi je ako ću nekoga povrijediti ali razdvajanje dijece mi je totalno nehumano i mislim da ti roditelji u ovom trenutku misle prvo na sebe a to mi je user posted image . djeci je sam razvod po sebi stresan a još odvajanje od braće i sestara katastrofa. 

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 26
9.3.2010 12:47:51   
Bebys
IZVORNA PORUKA: twitty

sve znam ali drugačije ne ide...to je uvjet user posted image
  ja nebi pristala..ili svi troje ili nikako...pa to je odvratno djecu razdvajati..tko god da se rastaje nije ovo uredu..jadna djeca..

(Odgovor članu twitty)
Neposredna veza do poruke: 27
9.3.2010 12:48:20   
Bebys
IZVORNA PORUKA: mišica 666

malo ću upasti ko padobranac u ovu temu žao mi je ako ću nekoga povrijediti ali razdvajanje dijece mi je totalno nehumano i mislim da ti roditelji u ovom trenutku misle prvo na sebe a to mi je user posted image . djeci je sam razvod po sebi stresan a još odvajanje od braće i sestara katastrofa. 
  e bas sam tako mislila..

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 28
9.3.2010 12:48:45   
Bebys
nadam se da ce sud biti pametniji i to NECE DOPUSTITI...da djeca budu razdvojena...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 29
9.3.2010 12:50:19   
FIONA
IZVORNA PORUKA: twitty

fi može neki link ili bar naziv stranice ? user posted image

sorry tek sad vidla...

legalis...tamo se registrira i čak može dobiti stručni savjet ali ima več takvih tema ko u priči nažalost!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu twitty)
Neposredna veza do poruke: 30
9.3.2010 16:54:30   
lueman
dakle moje skromno mišljenje je da uopće nitko nije nas pisato kaj mislimo o toj podjeli djece nego o iskustvcima s rastavama...a ne bih se složila da je u pitanju sebičnost roditelja...možda ni jedan od njih nema financijske mogućnosti uzdržavat sve troje djece, a na kraju i otac je otac pa ima neka prava.drage moje, mislim da neke od vas prebrzo donose zaključke a nemaju potrebna iskustva. svaka majka koja je prošla rastavu, zna koliko je to ružno, odvratno i ako je moguće sklopiti bilo kakav kompromis onda je to dobro.vjerujem da svatko misli na dobrobit djece, i sama sam bila u situaciji da su mi klinci 2 mjeseca živjeli kod bivšeg, ok bila je stvar dogovora, ali takva je bila situacija. ne smatram se lošom majkom. mislim da im je tamo bilo bolje nego da su bili cjele dane u vrtiću i sa tetom čuvalicom jer sam radila od 7 do 19 sati. dakle dajte savjet koji je žena tražila i sorry na dužini postauser posted image user posted image ja to s najboljom namjerom

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 31
9.3.2010 17:39:23   
Bebys
ne slazem se s tobom lu niti malo..
ako je financiski problem pa onda neka onaj koji ima vise mogucnosti daje onome kod koga su klinci..i stvar rijesena..
sve ALI NE RAZDVAJANJE DJECE..nikada i ni pod kojim uvijetima..
druga stvar je kod tebe bila...to je bilo privremeno ...a druga stvar je za stalno...
to su braca i sestre ili vec sta su neznam...i trebaju biti zajedno..

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 32
9.3.2010 17:48:12   
Domy

IZVORNA PORUKA: Bebys

ne slazem se s tobom lu niti malo..
ako je financiski problem pa onda neka onaj koji ima vise mogucnosti daje onome kod koga su klinci..i stvar rijesena..
sve ALI NE RAZDVAJANJE DJECE..nikada i ni pod kojim uvijetima..
druga stvar je kod tebe bila...to je bilo privremeno ...a druga stvar je za stalno...
to su braca i sestre ili vec sta su neznam...i trebaju biti zajedno..

potpisujem

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 33
   [Obrisani korisnik]
9.3.2010 20:12:56   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu lueman)
  Neposredna veza do poruke: 34
9.3.2010 20:26:46   
twitty
tražila sam savjete a ne prepirke user posted image
zanimaju me vaša iskustva a ne vaše predrasude...
situacija je takva i tako mora biti(kompromis je)
ako me budu zanimala vaša mišljenja o razdvajanju djece to će onda biti i naziv teme...

gibam...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 35
9.3.2010 20:28:37   
happy future mum
Ja sam mislila da u skoro svakom slučaju mama dobiva djecu, još kažeš da su mlađa od tri godine, pa kako će otac sam s dvije tako malene bebe koje trebaju mamu više nego tatu, ruku na srce.. Mislim da ta osoba koja se razvodi treba dobro proučiti sve svoje pravne opcije i da ne odustaje tako lako od to dvoje djece. jao ja ne bih dala svoje ni jedno pa makar ga ukrala mužu :) uglavnom, mamo koja se razvodiš, sretno ti, i nadam se da će sve proći najbolje za djecu a i za tvoju sreću.

11.4. 2010, voli mama svoga malenog anđela najviše
24.6.2011., dolazi nam braco

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 36
9.3.2010 20:30:32   
happy future mum
i ja podržavam rastavu ako se ne može dalje, jer je djeci bolje s razvedenim ali sretnim mamom i tatom, nego gledati svaki dan kako se svađaju ili nedajbože tuku po kući.

11.4. 2010, voli mama svoga malenog anđela najviše
24.6.2011., dolazi nam braco

(Odgovor članu happy future mum)
Neposredna veza do poruke: 37
9.3.2010 20:31:02   
Anoniman
ne znam ništa o tome, user posted image  samo želim svu sreću user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu happy future mum)
  Neposredna veza do poruke: 38
9.3.2010 20:34:38   
twitty
da,sudovi dodjeljuju mamama djecu koje onda moraju naganjat tatu da plati alimentaciju a ovako bi djeca bila financijski zbrinuta
a treće dijete je u pubertetu i neće nego sa mamom i to je razlog zašto se djeca razdvajaju

gibam...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 39
9.3.2010 21:57:43   
Ninaa
Nemam iskustva s rastavom ali bez obzira o kome je riječ nek prođe čim bezbolnije i lakše. U svakom slučaju vjerujem da nije lako pogotovo pogotovo ak se djeca razdvajaju. Nisam skužila, veliko dijete će s mamom a maleni s tatom-a tko će onda o njima brinuti?

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu twitty)
Neposredna veza do poruke: 40
9.3.2010 22:04:15   
twitty
pa tata kad ostaju s njim user posted image

gibam...

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 41
10.3.2010 13:24:18   
FIONA
jako mi smeta kaj ste poeli van teme napadat tko bu s devcom ak nije mama...oba roditelja trebaju biti ravnopravna...to kaj smo mi žene ne znači da smo i nužno brižniji roditelji...osobno sam pisala o svom prijatelju i kumovi smo...mala od 7 godina nakon razgovora sa psiholozima pripala je tati...alooooo....i z anju je tako bolje...vjeruejm da tata voli djecu i imat će sve...vjeruejm da je mami teško jel svaka mama gleda i očima i srcem deset puta intenzivnije...

draga, želim im što mirniji i bezbolniji razvod i svenajbolej za klince...moj savjet i da se jave u obiteljski centar grada zagreba to je zabadava...ako misle da bi im trebala pomoć oko komunikacije zbog dječice...ima toliko institucije i ljudi samo treba volje i sad njima treba podrška...bilo mami ili tati...neovisno s čije strane ste vi prijatelji...

eto...morala sam to napisat...

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu twitty)
Neposredna veza do poruke: 42
10.3.2010 13:29:16   
twitty
hvala fi
user posted image si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gibam...

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 43
10.3.2010 13:32:31   
pepeljuga
fi jako lipo si to napisalauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu twitty)
Neposredna veza do poruke: 44
10.3.2010 13:34:49   
anuska08
Upravo tako, nije žena pitala za mišljenje o tome da se djeca razdvoje... nego što je sve potrebno za što bezbolniju rastavu!!

Sretno!!

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 45
10.3.2010 13:39:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anuska08

Upravo tako, nije žena pitala za mišljenje o tome da se djeca razdvoje... nego što je sve potrebno za što bezbolniju rastavu!!

Sretno!!

sretno

(Odgovor članu anuska08)
  Neposredna veza do poruke: 46
10.3.2010 13:41:06   
novamama
fi svaka čast na postu...to je bituser posted image

(mada bih ja umrla da mi bivši želi uzet djecu)...

i svaka čast majci koja to može, koja vidi da će djeci biti bolje, koja ima hrabrosti to prihvatiti...

to je kao ona biblijska priča kada se se dvije žene posvađale čije je dijete...došle kod solomona (user posted image  ne poznajem bibliju tako dobro), a on dijete stavio na pladanj i da će ga sasjeći po pola: evo tuke sad se svađajte, svakoj polovica....odjednom je jedna viknula, NE!!! to nije moje dijete dajte ga ovoj drugoj ženi...solomon (ili ko već) je naravno dijete dao ženi koja je viknula jer je skužio što majka sve može napraviti za svoje dijete! čak ga dati i drugoj ženi samo da preživi...

eto...sretno!!!

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 47
10.3.2010 13:49:02   
Anoniman
ma, sve se to može humano riješiti, u svakom slučaju, djeca će viđati i majku... a tko zna... u cjelokupnom procesu, možda se nađe rješenje razgovorom, pa do razvoda i ne dođe...
bilo kako bilo, sretno!

(Odgovor članu novamama)
  Neposredna veza do poruke: 48
10.3.2010 13:53:27   
Bebys
ma sretno...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 49
10.3.2010 14:02:13   
adryosijek
user posted image user posted image user posted image sretno.. ja znam primjer jedne konobarice kojoj su uzeli djecu i dali ocu jel je radila sve i svasta samo ne bila dobra mama uglavnom ima i takih primjera i jos ona mora placat mm alimentaciju ... user posted image uglavnom odvratna zena valjala se s kim stigne nije ni cudo sta bi djeca jadna s takom mamom imali da nauce user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!