|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Rastava braka
10.3.2010 15:06:25   
xxl
Daj ti živi u lošem braku radi dijece al nemoj druge na to nagovarati!!!Ko zna kaj žena proživljava a ti joj takav savjet daješ!!
IZVORNA PORUKA: mišica 666

malo ću upasti ko padobranac u ovu temu žao mi je ako ću nekoga povrijediti ali razdvajanje dijece mi je totalno nehumano i mislim da ti roditelji u ovom trenutku misle prvo na sebe a to mi je user posted image . djeci je sam razvod po sebi stresan a još odvajanje od braće i sestara katastrofa. 

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 51
10.3.2010 15:09:24   
xxl
Draga Tviti!!
Imaš udrugu Babe koja žanama daje besplatne pravne savjete.Slobodno ih nazovi i dat će ti od pravnih savjeta nadalje što god mogu.
Budi jaka i user posted image  drži se!!Nije tako teško ko što se prića!!LJubi djećicu i ne brini-klinci su pametni!!

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 52
10.3.2010 15:18:29   
lelo
IZVORNA PORUKA: twitty

uh...user posted image
u ovoj situaciji o kojoj pričam djeca bi ostala 2 kod tate a jedno kod mame user posted image
prisilni sporazum...
zna li netko kako ide oko papira i koliko sam proces traje?

koliko ja znam ne postoji prisilni sporazum, postoji sporazumni, da je žena kriva ili muž, te ako muž i žena ne žive zajedno godinu dana dobiva se automatska rastava braka,po našem zakonu 99 % majki dobije djecu,a ako naprave ovako i razvoje tu dječicu majka će morati plačati alimentaciju za djecu kod oca.
najbolje bi bilo kada bi majka imala negdje smještaj i sve bi bilo uredu,a alimentaciju može tražiti preko suda da joj se isplačuje preko računa, što znači ako otac ne plati 6 mjeseci ide u zatvor.
najjeftiniji razvod je onaj preko centra kakda je žena u autonomnoj kući pa je država štiti.

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu twitty)
Neposredna veza do poruke: 53
10.3.2010 15:24:43   
Anoniman
Ja samo zelim da se sve zavrsi sto brze i sto bezbolnije, za roditelje i za decu pogotovo... user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lelo)
  Neposredna veza do poruke: 54
10.3.2010 16:10:28   
mišica 666
IZVORNA PORUKA: xxl

Daj ti živi u lošem braku radi dijece al nemoj druge na to nagovarati!!!Ko zna kaj žena proživljava a ti joj takav savjet daješ!!

malo ću upasti ko padobranac u ovu temu žao mi je ako ću nekoga povrijediti ali razdvajanje dijece mi je totalno nehumano i mislim da ti roditelji u ovom trenutku misle prvo na sebe a to mi je user posted image . djeci je sam razvod po sebi stresan a još odvajanje od braće i sestara katastrofa. 

ja ne znam di si ti vidila da ja nekome savjetujem da ostane u lošem braku ali odvajanje djece mi nije u redu i stojim kod toga a ti se nauči čitati tuđe postove sa razumjevanjem.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 55
   [Obrisani korisnik]
10.3.2010 16:13:52   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 56
10.3.2010 16:16:39   
njanja
IZVORNA PORUKA: novamama

fi svaka čast na postu...to je bituser posted image

(mada bih ja umrla da mi bivši želi uzet djecu)...

i svaka čast majci koja to može, koja vidi da će djeci biti bolje, koja ima hrabrosti to prihvatiti...

to je kao ona biblijska priča kada se se dvije žene posvađale čije je dijete...došle kod solomona (user posted image  ne poznajem bibliju tako dobro), a on dijete stavio na pladanj i da će ga sasjeći po pola: evo tuke sad se svađajte, svakoj polovica....odjednom je jedna viknula, NE!!! to nije moje dijete dajte ga ovoj drugoj ženi...solomon (ili ko već) je naravno dijete dao ženi koja je viknula jer je skužio što majka sve može napraviti za svoje dijete! čak ga dati i drugoj ženi samo da preživi...

eto...sretno!!!
 Knjiga: Kavkaski krug kredom od B. Brechta

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 57
10.3.2010 16:24:13   
adryosijek
ma nema tih para da bi ja njega trpila radi djece  koja ce jos pametna ga trpit u braku koj ti je svaki dan horor ssamo zbog djece odu ti zivci ode ti mladost.ma ovi sa suda ce rijesiti kome idu djeca tj ko je sposobniji za njih ti i da oces utjecat nemozes jel sud uvijek po njihovom ima pravo mada nemaju al eto nemozes protiv njih ipak smo mi mali ljudiuser posted image al djecu nikad nebi dala svoju da odu kod macehe dok sam ja ziva user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 58
10.3.2010 19:27:52   
xxl
user posted image divno si opisala te roditelje zaista...nađi drugo rješenje

IZVORNA PORUKA: xxl

ja ne znam di si ti vidila da ja nekome savjetujem da ostane u lošem braku ali odvajanje djece mi nije u redu i stojim kod toga a ti se nauči čitati tuđe postove sa razumjevanjem.

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 59
   [Obrisani korisnik]
10.3.2010 20:55:10   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu xxl)
  Neposredna veza do poruke: 60
10.3.2010 21:45:21   
ninolina
iskreno neznam puno o tome, ali svakako se dobro raspitaj jer kako je lelo rekla tebi će doći da plačaš alimentaciju i da pokrivaš troškove za djecu iako ako nejde drukčije i to je normalno jer i očevi se sile za plačanje... u svakom slučaju sretno i da moj frend je plačao 500 kn i još neke troškove sve skupa oko 800 kn i bilo gotovo za mjesec i pol dana s tim da je rastava bila sporazumna i on je potpisao da djeca idu kod nje
Svakako sretno i tebi i dječici

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 61
10.3.2010 23:03:24   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: twitty

Cure zanimaju me vaša iskustva kod rastave....
Kako je prošlo,da li je bilo problema i ako je oko čega,kako ste riješili pitanje djece i financija....sve iz vlastitog iskustva,molim vas za šta više informacija i bez puno pitanja user posted image

Mi smo se sporazumno razveli, on je pristao da djeca budu kod mene i na odredjeni iznos alimentacije, no na zalost, od tog iznosa vecinu moja djeca nisu vidjela. Takodjer ih vrlo rijetko vidja i s time zanemaruje pravo vlastite djece i bas nitko ga u ovoj zemlji ne moze prisiliti da ih vidja. Eto, informacije bez ijednog pitanja.
Ako te jos sto zanima, pitaj!

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu twitty)
Neposredna veza do poruke: 62
14.3.2010 23:08:12   
natalijax
draga twity drži seuser posted image user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 63
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!