|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B. Zima baj baj
12.3.2010 9:32:01   
mariola
Ajoj curice, nemoj se ljutit ali meni malo smješno što je ona brbljavicauser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 326
12.3.2010 9:35:16   
pepeljuga
e mariola hvala na dorucku,bas mi to trebauser posted image user posted image
kako ste inace,sto ima novoga....
mariola sto si na kraju spremala za goste.....

curice pa pusti curu da drzi govoreuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 327
12.3.2010 9:41:02   
curice
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

izgleda da bi ona mogla umjesto učiteljice pričatiuser posted image
mm joj rekao da je premjesti za kaznu samu u klupu(da ne ometa druge i da nema sa kim pričati),ali učiteljica za tu opciju neće ni da čuje-kaže da se ona mora naučiti šutiti-mislim da je to najteža opcijauser posted image

jučer smo ostali na priči,ali mm je bio bijesan pa joj je priprijetio sa zabranama gledanja tv-a,sa čitanjem knjiga za kaznu i sl,pa ćemo  vidjeti koliko je to bilo učinkovito

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 328
12.3.2010 9:42:22   
pepeljuga
ajme nije joj lakouser posted image user posted image user posted image
a i ta uciteljica pa mogla ju je samu staviti siditi a ne je uciti da šutiuser posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 329
12.3.2010 9:43:19   
mariola
Pepi jesi bila kod doktora? Je te još boli? Od čega je bilo?Kako dečki?

Spremala sam: pršut,sir,francuska, pašteta od tune, pašte hladne, jedna s tunom, druga s piletinom, zapečene palačinke, jedne punila po tvom receptu s piletinom i kiselim krastavcima, a druge a šunkom i sirom. Za desert: čokoladnu tortu, kinder bueno, pavlovu roladu i rožatu.
Moram priznat da mi je sve ispalo fenomenalno, cure su raskopčavale hlače da može više statuser posted image
I nakon pol ure me zove prijateljica i govori da je već dobila izvještaj da im je bilo super i da su se prejedale i nisu mogle stat jesti jer je bilo fino. user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 330
12.3.2010 9:45:43   
curice

a i ta uciteljica pa mogla ju je samu staviti siditi a ne je uciti da šutiuser posted image user posted image

to bi ja i volila,neka za kaznu sjedi sama,dobro učiteljici a dobro i K i svi zadovoljni
a ovako mi jedino preostaje svaki tjedan ići u školu i nečim što ne voli je kazniti dok ne ušuti na satuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 331
12.3.2010 9:47:06   
pepeljuga
bila kod dr i neka cista na desnom jajniku al sve ok,boli me na momente,malo boli,pa ne boli i tako u kruguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Na uzv se nije jos nista vidilo jer je pre rano pa idem krajem sljedeceg tjedna.....
Decki ok,T u vrticu a R se vozi na nekom auticu pa cemo jos malo do dm i djir vani jer je sunce al mi se opet cini hladno.....user posted image

Lipo si se ti nakuhala,a mogu misliti kako je dobro bilo,vec mi sline cureuser posted image user posted image user posted image user posted image
A citam da je i T bio dobar,ma lipi moj veliki deckouser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 332
12.3.2010 9:48:02   
pepeljuga
Ajme curice jadna malena....nije jednostavno prestat pricatuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 333
12.3.2010 9:48:05   
curice
a sad gibam na informacije-javim se čim dođem doma-nadam se ne bijesnauser posted image user posted image user posted image

i mariola zašto ti i ja nisam prijateljica-sviđa mi se taj meniuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 334
12.3.2010 9:49:15   
curice

Ajme curice jadna malena....nije jednostavno prestat pricatuser posted image user posted image user posted image

rekao je to isto i mm,nije to lako kad je na mamuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 335
12.3.2010 9:52:42   
mariola
Curice još nije kasno da ti doletiš kod mene, još imam svega. Idem sad baš pojesti koju palačinkicuuser posted image
E pepi, one palačinke mi se nije dalo pohat jer bi to trajalo puno pa sam ih zapekla. Isto su odličneuser posted image user posted image user posted image
A Toni je moje zlato. Juče je cijeli dan ženama se smješkao i šarmirao. user posted image
Ljubi mi svoje lipotane. user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 336
12.3.2010 9:55:03   
pepeljuga
Ma toni pravi sarmer,neka neka tako treba,nek se uci od malih noguuser posted image

A sad i ja gibam,idem malo napravit reda pa idemo vani....puse cureuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 337
12.3.2010 9:58:25   
mariola
Pusa Pepi, uživajte.user posted image
Ne trebam ti ni govorit kako je tata bio ponosan na sina šarmerauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 338
12.3.2010 10:14:25   
MaTana
IZVORNA PORUKA: curice

izgleda da bi ona mogla umjesto učiteljice pričatiuser posted image
mm joj rekao da je premjesti za kaznu samu u klupu(da ne ometa druge i da nema sa kim pričati),ali učiteljica za tu opciju neće ni da čuje-kaže da se ona mora naučiti šutiti-mislim da je to najteža opcijauser posted image

jučer smo ostali na priči,ali mm je bio bijesan pa joj je priprijetio sa zabranama gledanja tv-a,sa čitanjem knjiga za kaznu i sl,pa ćemo  vidjeti koliko je to bilo učinkovito

upadam kao padobranacuser posted image user posted image user posted image user posted image , ali po mom mišljenju koristiti čitanje knjiga kao kaznu stvara averziju prema učenju, a i čitanju općenito, radije joj zabranite tv, igre i sl.... Pa mozda od dosade sama posegne za knjigom, ovako će kasnije imati problem sa lektirom...

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 339
12.3.2010 13:00:41   
anaxx
cure ja vas pozdravljam, baj, baj...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 340
12.3.2010 13:33:22   
curice
evo mene user posted image user posted image ,ima li još kogauser posted image

user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 341
12.3.2010 13:34:57   
curice
ili možda vam se višesviđa ovouser posted image user posted image

user posted image

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 342
12.3.2010 13:36:51   
curice
a ovo je najbolje

user posted image

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 343
12.3.2010 13:41:33   
pepeljuga
kad vidim ovo sve morala sam dociuser posted image user posted image user posted image user posted image

kako je bilo na informacijama.....user posted image

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 344
12.3.2010 13:50:43   
curice

kako je bilo na informacijama.....user posted image

odlično-A. ne drži govore,sve su petice u imeniku i poneka četvorka,uglavnom ju je ishvalila

e onda sam srela i od K učiteljicu i pitam je kakva je danas,je li i danas pričala,kaže nije ,zvala je od Mate mamu(Mate sjedi ispred K) da joj kaže da je on nemoguć(sad je on kukavac na tapetu),e onda je rekla mojoj K. da diže ruku i govori tko joj smeta-a meni se to baš i nesviđa(rekla sam joj da to ne radi)-još će mi dijete,djeca proglasiti tužibabomuser posted image

Neposredna veza do poruke: 345
12.3.2010 13:59:00   
leilany
brzinski boooook .....
mah mah...ruckic je gotov...
pepe imas pp user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 346
12.3.2010 14:05:40   
curice
nema nikoga,e pa idem i jauser posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 347
12.3.2010 15:48:34   
ninolina
VRTIREPKOOOOOOOOOOOO DAJ MI SE JAVI NA PPuser posted image user posted image
Ne mogu slati ja prva a trebam teeeeeeeeeeee

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 348
12.3.2010 16:46:40   
ZVRK
ima li koga da mi ponudi čaj da još dolje budem
malo sam sva nikakva

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 349
   [Obrisani korisnik]
12.3.2010 16:49:01   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ZVRK)
  Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!