|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B. Zima baj baj
12.3.2010 21:57:07   
Anoniman
Olaaaa cureeee user posted image
evo mene u bircu posle stoooo godinaaa user posted image
Kako ste mi veceras? Prvo da pitam trudnicu nasu, Pepi kako se osecas? user posted image user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
  Neposredna veza do poruke: 376
12.3.2010 21:57:33   
mariola
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

brate mili na ovom tv nista pametno,petak navec a oni pustaju sve katastrofauser posted image

baš smo maloprije mm i ja komentirali. ništa.............

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 377
12.3.2010 21:58:37   
mariola
hej neli, jedva sam te prepoznala zbog ove maceuser posted image
Mi dobro, a vi?Jeste se vratile doma?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 378
12.3.2010 21:59:45   
pepeljuga
ej nelly hocu stari avataruser posted image user posted image user posted image user posted image

Osjecam se ok,malo me nesto bolucka al uglavnom ok,danas sam i tepih pralauser posted image user posted image user posted image user posted image sljedeci tjedan idem kod dr pa cu znati vise.....
Kako mala ljepoticauser posted image

Ma mariola ja stavrno ne mogu virovat sto oni pustaju petkom,ma ne samo petkom nego opcenito....zivi uzas....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 379
12.3.2010 22:00:41   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: mariola

hej neli, jedva sam te prepoznala zbog ove maceuser posted image
Mi dobro, a vi?Jeste se vratile doma?

Pokusavam da ostanem anonimna , samo sam izgled plavusa u dusi pa sam se tek sad setilauser posted image user posted image ustvari nisam znala da je nasa raja tako poznata, pa za ne daj boze user posted image user posted image

mi super, nismo se vratile jos, a ni necemo skoro...mm je uzeo godisnji i dolazi u nedelju, ostajemo do iza Uskrsa user posted image user posted image tako da ce me ipak docekati neresen internet, ali sad me bas briga user posted image user posted image user posted image
kako si mi ti, kako je Tonci? user posted image

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 380
12.3.2010 22:03:07   
pepeljuga
briga te za internet,bitno da cete sad ti i tm uzivat,bakica nek jos malo cuva saru a vi u zivot.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 381
12.3.2010 22:04:13   
Anoniman

ej nelly hocu stari avataruser posted image user posted image user posted image user posted image

Osjecam se ok,malo me nesto bolucka al uglavnom ok,danas sam i tepih pralauser posted image user posted image user posted image user posted image sljedeci tjedan idem kod dr pa cu znati vise.....
Kako mala ljepoticauser posted image

Objasnih marioli razlog za avatar, pa baci pogled malo gore user posted image
Super, bitno da se ti nama dobro osecas, videla sam nesto na temi za nekakvu cistu, bice to sve super sigurna sam user posted image user posted image

Malenu baba uspavljuje, izmorila me danas posteno, samo je trckarala i padala (nesto joj ravnoteza danas nije jaca strana user posted image ), i ako sad ne smrsam nikad necu...sad mi je tek jasno kad kazu smrsaces kad ti dete prohoda user posted image
Kako su tvoji decaci? Jel ste im rekli da dolazi nova bebica, mislim jel barem stariji shvata, posto je vec prosao to? user posted image

Neposredna veza do poruke: 382
12.3.2010 22:05:20   
mariola

briga te za internet,bitno da cete sad ti i tm uzivat,bakica nek jos malo cuva saru a vi u zivot.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Baš takouser posted image user posted image user posted image
Mi super. Toni je sinoć spavao od 9 do 6:30 bez buđenja,bez ijednog dodavanja dudeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 383
12.3.2010 22:07:19   
pepeljuga
Decki dobro,roko opet nesto kasljuca ali uglavnom ok......user posted image
A Tonija svaki dan pitam da li bi on bracu ili seku,malo bi a malo ne biuser posted image dobili su u vrticu u grupi dvije male bebice od godinu dana,pa kad ja nesto spomenem odma on njih spomene i neki dan su bebice plakale pola jutra a i on s njima jel mu je bilo zao sto one placuuser posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 384
12.3.2010 22:08:57   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: mariola

,bez ijednog dodavanja dudeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ubi me to dodavanje dude,taman se namistim a Roko kmeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zato je Toni uvik imao u krevetu 3-4 pa bi ih sam nasaouser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 385
12.3.2010 22:12:12   
Anoniman
Mariola, ma bravo za njega, mislim da mozemo zvanicno da ga proglasimo najboljom bebom na RR user posted image user posted image user posted image
Pepi, nadam se da ce prehladica proci brzo, a kako je Toni dobaaarrr, on je plakao jer mu je bilo zao, bas je dobricaaaa user posted image user posted image bice pravi stariji brat, jos kad dodje sestrica (necu reci ako, to je vec resena stvar user posted image user posted image ) kako ce biti zastitnicki nastrojen...razneze me ovakve stvari, odmah bih i ja jos jedno. user posted image

Neposredna veza do poruke: 386
12.3.2010 22:14:19   
mariola
Vidim ja da je tvoj Toni isto ko i moj prava mazica(plakao jer mu je bilo žao, dušica mala)
A moj T još ne može dobro naciljat usta pa ga nažoivcira ta duda i onda moram ja. Kad sam ga čula jutros da se vrti,otvorila oči i vidila svjetlost, bila sam tako sretna. Ma ne mogu opisat kakouser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 387
12.3.2010 22:15:13   
Domy
večer cure što ima..ja kao nočna ptica sad tek dolazim u ovo dobauser posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 388
12.3.2010 22:17:50   
pepeljuga
da da u jednu ruku dobrica a u drugu pravi mangup,danas na plivanju sa mm prođe pored neke curice koja je za glavu veca i gurne je iz cistog mira,onda bi ga naj rađe ubacila u bazen.....
toliko zna biti dobar a na drugu stranu nemoguc,neki zeznut karakter......kod Roka bar znas on kad nije po njegovom sve baca i urlice kao konj al ovaj stariji je zeznut......vec vidim sto me cekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vec se pitam jel meni to sve trebauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 389
12.3.2010 22:18:09   
ninolina
hej nelli, domi

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 390
12.3.2010 22:19:22   
pepeljuga
ej domi vece kako si tiuser posted image

cini mi se da je ninolina otisla obavit bracne duznostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 391
12.3.2010 22:19:37   
ninolina
Vec se pitam jel meni to sve treba

jesi me nasmijala, djete ti je samo znatiželjnouser posted image user posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 392
12.3.2010 22:19:55   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: ninolina

hej nelli, domi

a ja taman napisala da si otisla obavit bracne duznostiuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 393
12.3.2010 22:20:55   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: ninolina

Vec se pitam jel meni to sve treba

jesi me nasmijala, djete ti je samo znatiželjnouser posted image user posted image

a bas znatizeljno,po dana super i onda sve ukaka u roku pet min a bio je tako dobar kad je bio bebauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 394
12.3.2010 22:21:29   
ninolina
cini mi se da je ninolina otisla obavit bracne duznostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image he he ma ne danas apstinencija... rekla mi je marta po onom njenom na fajsu da ću sutra u 15  ostati trudna pa se čuvam...user posted image user posted image zvala me moja luda sestra pa me izbacila iz takta

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 395
12.3.2010 22:22:18   
pepeljuga
a mene ce po tvome netko prevarit u 15 huser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 396
12.3.2010 22:22:30   
ninolina
a bas znatizeljno,po dana super i onda sve ukaka u roku pet min a bio je tako dobar kad je bio beba

imam i ja jednog tj sve dobre bebe a danas su harambaše teškeuser posted image user posted image
nego gdi je druženej sutra molim točnu kartu

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 397
12.3.2010 22:23:10   
ninolina
a mene ce po tvome netko prevarit u 15 h

jel vidiš, da vjerujemo ili ne kad vještica dolazi... jedino ona da ne zaje

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 398
12.3.2010 22:25:17   
leilany
haloo kokeeeeuser posted image user posted image whats up??user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 399
12.3.2010 22:25:20   
ninolina
ajde vještice vidim teeeeeeeeuser posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!