|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: caffe "sunce "
22.5.2008 11:25:18   
tiha
bok svima,hej curke evo i mene na kratko!!! ja cu muza nagovorit da pravimo zajedno rucak...bas me zanima sta ce reci (on nikad nista nija napravio za papatiuser posted image )...joj joj bas sam zlocka!user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 226
   [Brisano sporočilo]
22.5.2008 11:27:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Ruža)
  Neposredna veza do poruke: 227
   [Brisano sporočilo]
22.5.2008 11:31:20   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu tiha)
  Neposredna veza do poruke: 228
22.5.2008 11:32:37   
Ruža
Tiha samo ti njega nagovaraj...user posted image  Tko zna kakve bi talente mogla otkriti...user posted image
Ivkica pa upali glazbu!user posted image  Da se razbacamo malo prije ručka.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 229
22.5.2008 11:38:58   
Puli
i ja ću se malo razbacati s vamauser posted image
pojačajte mjuzu

evo bili na kavici tu u kvartu s mm,svekrvom,šogoricama

gosti stižu za pola satauser posted image bili sinoć kasno u kinu pa se tek sad javili,spavali su a ja bila zabrinuta

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 230
22.5.2008 11:52:15   
Ruža
Ajme Puli pa vi ste stvarno već svašta obavili od jutros, meni bi za sve to trebao cijeli dan...user posted image
Bravo, bravo. user posted image  Što nam Cvjetić radi?

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 231
22.5.2008 12:06:29   
Puli
cvijetić se zabavlja u kinderbetu valjda će zaspati

mirna je pa neću ulaziti u sobu jer kako uđem odmah se okrene s trbuha na leđa i nabaci osmijeh

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 232
   [Brisano sporočilo]
22.5.2008 12:07:58   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Ruža)
  Neposredna veza do poruke: 233
22.5.2008 12:21:13   
Puli
ok ivkice ti isto uživaj u druženju i roštilju

puse od nas

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 234
22.5.2008 12:27:38   
Ruža
Curke moj ručkić se lagano krčka pa ću malo s vam posjediti. Smrdi, smrdi onaj grašak jako. Bljak, bljak, user posted image
Ivkica uživaj nam do večeras pa se vidimo!user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 235
22.5.2008 12:28:10   
mirna
bok cure..još malo pa idemo i mi na ročkas, čim se mali probudi. moram još zamotati poklon... kupili smo knjigu Najdraže bajke. pitali smo mamu što mala želi: pa kaže neku lutku sa svim i svačim..tako smo na kraju kupili kičastu steffi user posted image user posted image , da bu mala zadovoljna i dodali knjigicu (da budem ja zadovoljna user posted image )...

lijep dan svima...

Da li je Sastanak u subotu dogovoren? dajana pretpostavljam da nećete na more po ovakvoj kišiuser posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 236
22.5.2008 12:31:29   
Ruža
Mirna bok! Znači ti dans ne moraš kuhati?user posted image
I ja se uvijek prije odlučim za neku knjigicu nego za igračku, tako da te razumijem. Mogu misliti kako je tebi lutkice kupovati uz tvog dečka.user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 237
22.5.2008 12:36:27   
Puli
ma super si to napravila mirna i ja uvijek uz poklon ubacim neku knjigicu

sastanak je dogovoren ako bude lijepo vrijeme stižemo

i moj ručak u pećnici (lasagne ledo) ,curka pava gosti se čekaju

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 238
22.5.2008 13:41:40   
tiha
naravno da sam sama kuhala rucak mm je cuvao cure bar neke koristi...user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 239
22.5.2008 14:49:18   
Elena
user posted image Cure ja sam se vratila,nastalo neko sruser posted image Jednostavno ne mogu vjerovati da postoje tako zlocesti ljudi.user posted image Nadvor pada kisa mi to zovemo grad,padaju male kuglice i nadvor je haos a ja ide mi da vristemuser posted image ,ide mi dauser posted image ma kad doznam ko mi napravio ovu zbrki i pisem sta sam ucinila nadam se da mi necete rjeci da sam luda,ali nekada za nekoga i to treba.Ali s pogresnom osobom neko je pokusao da se pozeza malo.Tako, imam mnogo malo slike ali kad uspem postavicu bar da nesto vidite.E to je to,ali user posted image zato ste mi vi cure tu uvek kad nama nesto treba pa nadam se da ce me tesite kad vam budem rekla sta mi se sve desilo.Volim vasuser posted image

< Poruku je uredio Elena -- 22.5.2008 14:50:24 >

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 240
22.5.2008 15:12:15   
koka
Elena bok, vratila se ti namauser posted image . Kako ti je bilo? Nemoj biti živčana, pa barem ti si ta koja uvijek je protiv togauser posted image .Hajde nasmješi se i kreni daljeuser posted image .

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 241
22.5.2008 15:17:17   
Ruža
Elena pa što je bilo?Zašto ste se ranije vratili? Ne daj se nasekirati...user posted image
Koka bok! Kako si nam ti danas? Evo kod nas sunce izvirilo napokon pa idem u šetnjicu!user posted image  Naravno usput po dozu sladoleda...user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 242
22.5.2008 15:19:43   
Puli
cure bok
evo mi malo odspavale
pa idemo do none
jer je sunce provirilouser posted image

elena izjadaj nam se
olakšaj si dušu
tko te naljutiouser posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 243
22.5.2008 15:33:11   
tiara
Pozdrav, cure... Kak smo danas? Ja stigla doma, maleni spava, a ja naravno, da iskoristim situaciju, odmah do kompa i prva stranica - ova!user posted image Baš sam se navukla ovdje...user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 244
22.5.2008 15:38:43   
tiara
E, da nešto pitam OPET... user posted image user posted image Jel ima negdje tema gdje pišete termine poroda, da lakše pratimo??? Sjećam se da ste jučer to spominjale, ali nikako ne mogu naći di je to...user posted image

(Odgovor članu tiara)
Neposredna veza do poruke: 245
22.5.2008 15:43:25   
koka
Bok svima išla sam čitati malo o Riječkom rodilištu, čula sam da su ga renovirali nakon što se srušio strop prije par godinauser posted image . Tiara navukla si se ha. Ružo ja sam sad popapala sladoleduser posted image , al moram reći da taj grandissimo mi je mrvicu pre sladak. Puli buser posted image k.

(Odgovor članu tiara)
Neposredna veza do poruke: 246
22.5.2008 15:48:03   
koka
Tiara odi gore na trudnoću pa razgovori o iščekivanju djeteta pa na popis trudnica.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 247
22.5.2008 15:48:24   
tiara
Grandissimo je i meni presladak, i to jako... Jela sam ga prije par dana, i moram priznati  da nisam baš oduševljena bila - ne volim preslatko...user posted image

Inače, našla popis - joj, nebum više dosađivala s pitanjima, budem se potrudila malo drugi put. user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 248
22.5.2008 15:48:54   
tiara
IZVORNA PORUKA: koka

Tiara odi gore na trudnoću pa razgovori o iščekivanju djeteta pa na popis trudnica.
Hvala, hvala... user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 249
22.5.2008 15:56:34   
koka
Ja sam ove godine sa sladoledima najbolja frendica. Cijelu zimu smo ga papali. Mislim da ću morat na odvikavanjeuser posted image  user posted image

(Odgovor članu tiara)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!