|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: caffe "sunce "
22.5.2008 15:59:47   
tiara
Jel ima koja od vas, kad smo već kod sladoleda, neki dobar domaći recept?? 

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 251
22.5.2008 16:04:47   
koka
Pabilo je riječ i o tome, al su nas izbrisaliuser posted image . Mislim da Zvrk, tiha I Mirna bi trebale imati . Ja nisam stigla kopirati. A sve mi se čini da je u nekoj birtiji bilo riječ o sladoledima.

(Odgovor članu tiara)
Neposredna veza do poruke: 252
22.5.2008 17:23:53   
koka
Vidim da još uvijek nema nikogauser posted image . Sve mi negdje brijeteuser posted image . Mi poslije idemo kod prijatelja jer se ženi u subotu(moj kum), pa nas neće biti. hajde pa ću proviriti poslije. Ružo nemoj pretjerati s kuglicamauser posted image . Iva drago mi je da ti je danas bolje, i meni je, samo što donat itekako djelujeuser posted image . I danas imam apetit za troje, non-stop bi nešto jela. DOSTA. Postat ću kaouser posted image user posted image .

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 253
22.5.2008 17:44:24   
maja
obiteljski život - kuhajmo zajedno - sladoled user posted image tamo su vam svi receptiuser posted image Kod nas zasjalo sunce i odmah zatoplilo, pa smo bili u šetnji, sad čekamo goste da dođu pojesti sladoled!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 254
22.5.2008 18:28:39   
koka
Ejla tina vidim da proviruješ, jesi li za brzinsku user posted image ?

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 255
22.5.2008 18:29:04   
tina1602
hej samo da vas pozdravim... curka spava... bile ste mi vrijedne danas user posted image user posted image user posted image user posted image pozdrav svima koliko god vas ima

20.10.2007. - Kristina i Boris
25.12.2007. - došlo je naše sunce, Luna

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 256
22.5.2008 18:29:44   
tina1602
može kavica koka user posted image user posted image jel ti bolje?

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 257
22.5.2008 18:31:22   
koka
Trenutno smo same a sad će se početi skupljati ekipauser posted image . Moram se pohvaliti da danas nisam popila user posted image . Potrudit ću  se radi tlaka da ju ne pijemuser posted image .

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 258
22.5.2008 18:32:15   
tina1602
user posted image user posted image user posted image user posted image .... kako si danas?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 259
22.5.2008 18:34:53   
koka
Pa bolje mi je žgaravice nemam, što je bitno. Al baš sam prije rekla non-stop bi nešto jelauser posted image , stvarno ću doć ko user posted image . Kako je s vama ste bile danas u šetnjicu?

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 260
22.5.2008 18:43:47   
Elena
Evo cure reci cu vam moja muka.user posted image Ovako je sve pocelo:Martina mi je pokvarila mob.tel. tako da sam skoro dva meseca bez telefona,i sad pred da podzem za Kratovo rekla sam muzu da cu ubaciti moju karticu kako bi prepisala brojeve od drugove i drugarice da ih nazovem,kad ono stize mi poruka od nepoiznati broj kako neko me voli,treba me,ne moze bez mene.Kad smo vidjele poruku odma sam rekla mom mm da pozove taj broj i da vidi o cemu se radi jer ja sam za takve stvari puno stroga i ne moze meni niko da mi kaze to osven moj mm.Ali broj je bio nedostupan.Vidjela sam da mi se mm ponervirao,ali nema razloga da sumnja u to jer sam bas ja ta koja uvek pricam kako neverstvo je nesto najgore u brak,jer je brak sveta zajednica.Sutradan opet je broj bio nedostupan a ja sam otisla za Kratovo ali rekla mom mm da obavezno dozna cii je taj broj,a kad ga dozna bice gadno za taj neki.I tako ja otisla umedzuvrjeme moj mm se cuo sa njim i ovaj se pravio blesav da nema poima o cemu se tu radi.Kad me nazvao mm bio je toliko nervozan da nije hteo ni pricati bas.Kako ja dobro poznajem mm jasno mi je bilo da je crv sumnja zagrizao.Ali kako meni je cista savjest jedino me brinulo kako da doznam kome su bile potrebne ovakve stvari.I uzela sam stvar u svoje ruke.Vratila se da pronadzem to dzubre i da rascistim sumnje jer ne zelim da mi mm potajno ne vjeruje iako sam mu malo ljuta kako bi mogao nesto takvo pomisliti kad ja bez Martini ne idem ni u WC.Zaboravila sam kako izgleda kafica s prijateljicom nasamo ili da izadzem sama...to je nemoguce..jer nema ko da mi cuva Martinu.I tako ja se sisam samo kad odem kod moi roditelji jer tada imam malo vremena za sebe.I to sto nas grize je to sto mislimo da je neko nas jer moj broj je nov i znaju ga samo nas krug ljudi.I tako danas na finta sam uspela doznati ko je kupio taj broj i necu odustati jer nece mi neko remetiti mir koi ga tako pazljivo i s tolikom ljubavi gradimo i cuvamo.Oprostite mi cure ali samo s vama sam mogla da popricam.A kad doznamo ko je to uradio necu ni da pomislim sta ga ceka s obzirom da dobro poznajem moj buntovnik.Sve se vraca,sve se placa.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 261
22.5.2008 18:52:21   
koka
Tako je Elena nedaj se isprovocirati. Popričaj s mužem i neka ne sumnja u tebe. Nemoj ništa sama poduzimati, nikad se nezna, sto ljudi sto čudi. Hajde evo ti rakijica i smiri se. 

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 262
22.5.2008 18:53:16   
tina1602
meni samo nije jasno kako ljudi mogu biti tako okrutni i bezobrazni.... vragovi jedni...user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 263
22.5.2008 19:01:47   
Elena
ma cure ja se ne brinem jer mi moja dusa cista a i guza istouser posted image ali necu dozvoliti ovakve stvariuser posted image prvo zbog Martine,zbog sama sebe a i zbog mm.Nikad nisam cula ruzna rjec o meni,da smetala sam ljudima jer sam sve direktno u faca pricala bez dlake na jezika,smetala sam ljudima sto pricam sa svakom bez ogleda dali je faca ili dolazi sa sela za mene je bitno da je covjek i tako malo sam bila upadljiva i smetala puno ljudima ali ovo pricam dok sam bila u Kratovo jer je to zaista jedan mali mali grad i svako za svakoga zna a ja se nisam zamarala sa pricama pa jasno vam je da sam bilauser posted image I sada nakon toliko godina da mi neko ovo radi ma posadicu mu drzo u glava kad ga pronadzem a to budem verujte mi.user posted image

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 264
22.5.2008 20:06:34   
Ruža
Draga moja pa ti si barem uvijek pozitivac, na takve stvari treba se samo nasmijati i podići glavu još višlje! O.k. je što si odmah rekla MM_u, ali od svega toga trebali ste napraviti samo dobar vic. Što se više braniš i opterećuješ takvim stvarima to će ljudi više sumnjati...
Ja bi i MM_u dobro natrljala nos što se uopće usudi sumnjati. Daleko si ti iznad svega toga da bi se uopće zamarala sa tim. Glavu gore, kod nas kažu da se za dobrim konjem prašina diže. I ne dopusti da ti jedan glupi sms uništi ili pokvari išta. user posted image  

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 265
22.5.2008 20:07:33   
Puli
bok ekipa
tina i tiha jeste li za user posted image

kako vam je prošao dan?

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 266
22.5.2008 20:08:13   
Ruža
Puli, a za mene jedna kavica...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 267
22.5.2008 20:08:32   
Puli
bok ružo
sakrila si mi se
jesi ti zauser posted image
kako ti je prošao dan?

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 268
22.5.2008 20:10:37   
Dajana
Curke, ja sam bila vrijedna pa sam stavila tickere a bome sam naučila kako smanjiti sličicu pa sam stavila i avatar.
Vidjela sam slike dječice. Ma svi su mali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Predivni su, i user posted image  i user posted image .

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 269
22.5.2008 20:10:58   
Ruža
Baš bi mi dobro došla jedna user posted image ! Evo maloprije se vratila iz šetnje. Moja kuma i ja šetale po gradu tri sata, naravno da smo usput i na sladoled skrenule.user posted image  Samo sam krivu obuću odabrala, pa su mi noge sad kao balončići.
Kako ste vi proveli dan? Jesu gosti bili zadovoljni?

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 270
22.5.2008 20:11:13   
Puli
stižuuser posted imageuser posted image za ekipu

i ružo koliko je kugli sladoleda palo danas

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 271
22.5.2008 20:12:52   
Ruža
Dajana Bok! Super su vam tickeri!user posted image  
Uf, uf tko će vas dostići...user posted image  Gdje idete na more?

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 272
22.5.2008 20:14:34   
Puli
jesu jesu,a cvijeta pratila razgovor kako je tko pričao tako je ona glavicu selila lijevo desno

provirilo sunce sat i pol šetali s nonom jer je zaspala u kolicima pa otišli do none napapati ju i srediti pelenu pa s mm popili kavicu

bila danas suuper,zaplakala jednom u cijelom danu

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 273
22.5.2008 20:14:43   
mirna
bok cure! evo i nas natrag..bilo je super, čak je bilo i sunca. mali je već u krevetu, a mene boli trbuh jer sam se prežderala kolača..user posted image user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 274
22.5.2008 20:15:26   
Dajana
Ide se na Rab. Veselim se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  na terasi i u gradu na rivi. No tamo nemamo Internet, čak ni fiksnu liniju, bit će odmora. I jel se dolazi u ZG?

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!