|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: caffe "sunce "
23.5.2008 13:18:26   
Puli
tinica mi dobro obje

idemo do none na bibicu

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 476
23.5.2008 13:30:45   
tina1602
blago vama. kod nas nešto tu miriše u zgradi....... mmmmm. hvala curke.. dobro sam ja..

20.10.2007. - Kristina i Boris
25.12.2007. - došlo je naše sunce, Luna

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 477
23.5.2008 13:39:03   
božica
cure evo mene opt al na kratko hehe
znate da je sutra međunarodni dan parkova-e ako niste znale sada znate-zato svi trkuser posted image u park

ja se još javim sUtra dali ću 100% doći -a možda nam dođu gosti neki pa ću vidjeti-al bi htjela sa vama u PARK
kissi kissi

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 478
23.5.2008 13:42:29   
lisa
Bok cure evo javljam se sa poslića još sat vremea pa gotovo , evo i još jedan vikend nam se bliži , idem malo u Zagorje , malo bum se vozila sa vlakom ili kako bi zagorci rekli cug , do zaboka a onda če dragi doći po mene..
Dobro je šta je ljep dan , nije tako ni hladno taman al bi bilo ljepše da je još toplije...user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 479
23.5.2008 13:55:57   
koka
Tinica žao mi je i drži se. Šta ste sve zbrisale. Ja sam s Rokićem nakraju zaspalauser posted image . Sad sam se spustila i pustila ga da još pajki. Čini mi se da je i meni trebalo malo sna. user posted image

(Odgovor članu lisa)
Neposredna veza do poruke: 480
23.5.2008 14:08:33   
tina1602
samo ti pajki, dok još možeš user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 481
23.5.2008 14:09:16   
tina1602
curke hvala vam, ne znam šta bi bez vas user posted image user posted image

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 482
23.5.2008 14:37:58   
koka
Probudio se moj user posted image . On bolje volje a i jauser posted image . Curke danas opet nisam popila kavuuser posted image . Morat ću si napravit ticker''bez kave'' da vidim koliko dana mogu izdržatuser posted image .

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 483
23.5.2008 14:44:19   
tina1602
user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za koku, user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 484
23.5.2008 16:37:10   
Ruža
Curke bok! Može jedna brzinska kavica?user posted image  Da odmorim malo s vama?
Moram vam se pohvaliti da sam pravo vrijedna danas, sav veš popeglan, prozori oprani i sad pakujem
sobu u koju mi majstori stižu. Ne ide baš onim tempom kao bez trbuha, ali nisam ni tako spora. Evo MM mi je donio laptop gore i sokić da malo odmorim. user posted image
Kako ste mi vi?

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 485
23.5.2008 16:45:59   
koka
Bok Ružo i ostala ekipo. Ja sam lagano živčana, neznam zašto al me kopka neštouser posted image . Valjda je takav horoskop.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 486
23.5.2008 16:58:03   
Ruža
Koka pa kako živčana? Pogotovo nakon onoga što ti se danas dogodilo. Lijepo je vidjeti i čuti da ima još pravih ljudi kod nas.user posted image
Ma to je sigurno kriza zbog kavice..user posted image  Jel ti jako visok tlak?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 487
23.5.2008 17:14:45   
tiha
tinice jako mi je zao zbog djede!!!....cure dosla sam vas samo pozz pisemo si navecer kad muz ode u nocnu!!!!!pa pa

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 488
23.5.2008 17:38:14   
Puli
pozz curke
eto i nas iz skitnje
curka se zabavlja na tepihiću pa eto i mene da popijemuser posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 489
23.5.2008 17:40:06   
Puli
da se pohvalimo kupili curki prve najlonke roza i bijele

u nedjelju je svekrvi rođendan pa idemo u restoran na ručak pa ćemo joj obući haljinicu

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 490
23.5.2008 17:42:31   
koka
Ono mi se desilo jučer. A to če proči.Neke stvari možda da kažem bi me prošle. Samo što mi se više neda, ako ne vidi onda ....Ne da mi se davit vas tim stvarima. Nije ništa strašno i proči će.user posted image Kako ste mi vi recite?

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 491
23.5.2008 17:43:55   
koka
O bravo Puli, Cvijetić če biti ko bombončićuser posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 492
23.5.2008 17:47:52   
Puli
pa koka slobodno olakšaj dušu

imamo temu "svrbi me nos nešto me ljuti"

a možeš i tu uz kavicu

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 493
23.5.2008 17:51:48   
koka
Ah muški su u pitanju, i stvarno hvala ali sitnica je. A najvjerojatnije hormoni su isto tu koji radeuser posted image . Dont'worry sve je ok. Več je bolje . ipak RR ima i terapeutijske učinkeuser posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 494
23.5.2008 17:53:55   
Puli
ok koka drago mi je da je bolje

evo moja upravo  otkrila da grebanje prstićima po puzzlama proizvodi zvuk pa se zabavlja

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 495
23.5.2008 18:00:55   
Ruža
Hej curke! Puli Cvjetić nam se znači baca u šminkerice, neka, neka, malo je rano ali za takve stvari nikada prerano.user posted image  Morat će MM puno raditi da pokrije troškove svoje princezice, ali čemu ionako tate služe?user posted image
Koka nadam se da ćemo te mi bar malo uspjeti oraspoložiti.user posted image
Uf ti muški, ponekad ni sa njima, ni bez njih.user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 496
23.5.2008 18:08:15   
koka
Ma oraspoložile ste me več, čovjeku je lakše(malo) kad si barem to izbaci iz sebe. Da sam mu rekla barem zašto sam živčana nebi sada vas davilauser posted image . Ok idemo dalje. Sad ćemo se polako spremit ja i moj miš pa idemo predat poklon i sutra se feštauser posted image .

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 497
   [Brisano sporočilo]
23.5.2008 18:32:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu tina1602)
  Neposredna veza do poruke: 498
23.5.2008 18:42:12   
mirna
možete i mene raspoložiti curke...ja sam danas totalno ljuta na MM..imali smo majstore, i ja poslijepodne s malim (koji nije spavao poslijepodne) otišla u igraonicu da bi on mogao nešto do kraja napraviti doma i barem usisati nakon toga, a on lijepo s dedom na kavu..user posted image user posted image user posted image Mali mi je koma cijeli dan, jer mi je ujutro već u 10 zaspao u kolicama. probudio se nakon pol sata i onda nije spavao poslijepodne. jedva sam skuhala ručak, nemoguć je ako si ne odspava: baca stvari, plače za svaku sitnicu.. ljuta sam totalno i ne znam kako da se smirim..user posted image malog smo već stavili u krevet, jer mi je zaspao u hranilici tijekom večere, a sada veselo pjeva u sobici...user posted image a sada mi još MM veli da idem sutra s malim kod svekrve da bi on mogao nešto napraviti....user posted image user posted image

< Poruku je uredio mirna -- 23.5.2008 18:49:00 >

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 499
23.5.2008 18:43:57   
Puli
curka okupana još malo pa će u krpe

mm stiže oko osam

ja ću malo otići van tetka me zamolila da joj sredim neku igricu na kompu što se pokvarila

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!