|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: caffe "sunce "
23.5.2008 22:21:37   
koka
E samo da vas pozz i idem spavati. Umorna sam a i san radi svoje. Idem napuniti baterijeuser posted image . Nisam dočekala kolačeuser posted image , al sam zato dobrog pršutauser posted image . Moram si uzeti nešto za piti jer će biti nočas žeđi. Hajde cure laku noćuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 526
23.5.2008 22:23:33   
tiha
koka laku noc i slatke snove ti zelim spavaj malo i za mene jer ja ocito necu!!!

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 527
23.5.2008 22:24:27   
maja
Pozdrav cure! Nisam cijeli dan bila sa vama, čak ni zavirila, bilo je lijepo vrijeme pa smo laufali! Čitat ću vas sutra, sad ne stignem, došla sam samo vidjeti šta ima i idemo na spavanac. Pusa svima, a pogotovo Miiuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 528
23.5.2008 22:24:48   
Ruža
Tiha baš je user posted image ! Zdrmaj ga malo!user posted image
Koka već u krpe... Ništa od lumpanja? Odrekla se kavice zbog tlaka pa onda po pršutu tuče... Joj, joj... Al nebi mu ni ja odolila...user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 529
23.5.2008 22:25:53   
tonkica
Laku noć Koka!
Zato se ja sa svojim dragim nstojim dogovoriti o svemu. Ja npr. obrišem prašinu, on uzme usisavač i kuća je čista dok veliš keks. user posted image  I tko sretniji od mene!
Kaj se kuhanja tiče, čak i za to ima volje. Prije braka mu se nije ništa dalo, a sad ima volje, pa ga pustim da uživa. user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 530
   [Brisano sporočilo]
23.5.2008 22:27:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu tiha)
  Neposredna veza do poruke: 531
   [Brisano sporočilo]
23.5.2008 22:36:03   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Ruža)
  Neposredna veza do poruke: 532
23.5.2008 22:37:54   
tiha
ja mm moram pohvalit sto se tice kucanskih poslova sve ce mi napravit i stvarno je dobar ali danas nije bas oko mie kad mi je stvarno bilo potrebno pa me to malo povrijedilo. vec je najavio da ja operem ves a da ce on sve ostalo sredit.on dolazi iz nocne sutra ujutro pa ce ic spavat do 12 a da se ja idem onda odmorit jer cu sigurno vilenjat i miu cuvat a on ce spremat! srce je! ali ponekad je stvarno user posted image  a ocito da i nije jedini pa mi je srce na mjestu!

sad kad se mia smirila ja uzela cokoladu i cigaru i user posted image  na lice! kad su one dobro onda sam i ja!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 533
23.5.2008 22:41:18   
tiha
lagala bi kad bi rekla da mi ne pomaze stvarno mi puno toga napravi. da mi ne pomaze nebi ja tu bila s vama kad bi sve stigla? eto sad znate moju malu tajnu...imam kucnu pomocnicuuser posted image  tako mm kaze! zna reci upregni kucnu pomocnicu mozda ti i pomogne!

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 534
23.5.2008 22:42:23   
tiha
tina vidim te!!!user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 535
   [Brisano sporočilo]
23.5.2008 22:46:15   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu tonkica)
  Neposredna veza do poruke: 536
23.5.2008 22:50:02   
tonkica
Dođe to ponekad, i ja sam prošli tjedan bila par dana ljuta na svog mm...
Al ovaj tjedan mi je baš lijepo, nema svekrve ni svekra, nas dva se baš dobro slažemo, tak da mu nemam kaj prigovorit.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 537
23.5.2008 22:57:55   
tina1602
curke evo me. neću biti dugo, ujutro se moram rano probuditi obaviti sve... 

20.10.2007. - Kristina i Boris
25.12.2007. - došlo je naše sunce, Luna

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 538
23.5.2008 23:00:23   
tina1602
curke vidim da je i kod vas neki jadan dan, proći će to, svi su oni isti, a nemožemo s njima ni bez njih.. user posted image user posted image kada sve to prespavamo biti će bolje. evo šaljem veliki user posted image user posted image za vas. puno pusa vam šaljem..

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 539
23.5.2008 23:00:47   
tonkica
Bok Tina! user posted image

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 540
23.5.2008 23:01:04   
tiha
tina imas pp

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 541
23.5.2008 23:12:00   
mirna
Ali je stvar u tome da sve moram nacrtati. Ništa ga ne zasmeta samoga pa da on to ide napraviti jer vidi da treba. Nego sve ja moram - hajde sada ovo, hajde sada ono, kao kakav žandar sam.

Ivkica kaj si to mene i MM opisalauser posted image user posted image Kod nas ti je slična situacija.. još pogotovo kaj se tiče poslova u kući... vani uvijek primjeti kaj je treba napraviti..

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 542
23.5.2008 23:14:20   
Ruža
Ajme što ste se raspisale, kako da to sad pohvatam?user posted image
Tonkica drago mi je zbog tvog MM_a, ma nisu ni naši loši, ali ponekad hormoni podivljaju, greške u koracima, manjak komunikacije..... i postanu babaroge!user posted image  Moramo ih malo i
špotati...user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 543
23.5.2008 23:16:42   
Ruža
Mirna bokić! Danas vruća tema!user posted image
Muke po user posted image MM_ovima...user posted image  Mogli bi novu temu otvoriti.user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 544
23.5.2008 23:21:47   
tiha
ruzo u pravu si kontam da bi tamo stalno visili user posted image ...ma nebi dobri su oni samo malo ponekad znaju pretjerat! sigurno i mi njima budemo ponekad user posted image !!! dobro dok se oni nepocnu jadati tu na jajiuser posted image ...moj je upucen u sve bas bi i mogaouser posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 545
23.5.2008 23:24:18   
tonkica
Dobro je rekla meni moja šogorica, veli da nema djece ne bi više ni razgovarali. user posted image  A u braku su 9 godina.

Rekoh ja njoj, da sam znala da je tak u braku, ne bi se žurila toliko. Ma zezam se, sve u svemu, nije ni tako loše.
MM i ja kako koji dan, ali sve u svemu, dobro nam ide... Ja zadovoljna!

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 546
23.5.2008 23:24:38   
tina1602
evoi moj MM na svom kompjuteru nešto radi,to mu je relaksacija user posted image user posted image srećica moja...danas miga je baš žao

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 547
23.5.2008 23:25:49   
tonkica
Moj radi do ponoći, tako da sam sama doma. user posted image  user posted image  user posted image  
Inače bi on bio na kompu i igrao koju od svojih mnogobrojnih igrica...

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 548
23.5.2008 23:25:59   
Ruža
Pa i moj je Tiha sumnjiv, siđem dolje danas a on pita šta vam znači ono MM, jel moj muž???user posted image user posted image  Ma reko jesi ti to bio na RR_u?,  nisam kaže ja sam virio dok si ti pisala... user posted image  Sva sreća da su mu igrice i Tv još uvijek zanimljiviji...user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 549
23.5.2008 23:26:28   
tiha
tina izrazi mu sucut u nase ime!! bit ce mu drago

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!