Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B Proljeće je a u meni.... 25.3.2010 10:37:03
|
|
|
|
Bebys
|
Plavi Orkestar - proljeće 04. listopad 2009 u 13:33 Možda iza ugla sunce sad za tebe sja možda iza ugla sreća tebe čeka sva možda će se tvoja tuga izbrisati kao duga možda nisam bio zate ja Kuda da se sklonim, dušo, ovog proljeća kad me svaka ulica na tebe podsjeća pijana od zaborava otićeš iz naseg grada ali iz mog srca nikada Proljeće, je proljeće je a u meni zima, zauvijek je ostala proljeće, je proljeće, je a u meni zima, nikad više ti i ja Možda iza ugla sunce sad za tebe sja možda iza ugla sreća tebe čeka sva samoća je poput kiće bude pa je nema više možda nisam bio zate ja Čujem da ti neko drugi ulazi u trag pravi nezne zasjede i postaje ti drag pričaš li kad o meni il ste noću zaneseni kao što smo bili ti i ja.
< Poruku je uredio Ninaa -- 25.3.2010 11:39:49 >
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 10:38:02
|
|
|
|
Bebys
|
Halid Beslic Jesen u meni Stiglo je proljece a mene isti stari nemir pokrece da se sunjam nocu kradom tvojom ulicom I da tu cekam ja pod tvojim prozorom u sjeni bagrema da te gledam kako zuris kad mi dolazis Sve isto je k'o nekada sve isto je ali nista isto nije Ref. U meni jesen je mada kazu svi da sad je proljece u meni tuga je jer si ti ko zna gdje Mirise proljece i ptice s juga vec nam nazad dolaze samo ti, samo ti, ti ne dolazis Koli se iskrada iz tvoje postelje kad slavuj zapjeva dal' se tad sjetis nas barem i za cas Ovdje je ko nekada sve isto je ali nista isto nije
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 10:39:25
|
|
|
|
Bebys
|
Otkako sam tebe upoznao ja nisam više isti to već svako zna a i sam se pitam što to sa mnom bi kakvom si me čarolijom začarala ti Proljeće je a u meni nemir od sreće bi zagrlio svemir proljeće je i miriše trava srce kaže ti si ona prava za mene za mene Večere parfemi nakit pa i veš poklona milion ne računam keš a ti hoćeš samo da mi budeš žena da kraj tebe dušo hodam kao sjena Proljeće je a u meni nemir od sreće bi zagrlio svemir proljeće je i miriše trava srce kaže ti si ona prava za mene za mene
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 10:39:35
|
|
|
|
ninolina
|
ajme baybs ove pjesme me vrate u moju mladost koliko sam se puta napila na halida
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 10:39:53
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: mariola ej nino nećeš vjerovat ali da nisam zapela na onoj temi mislila sam otvorit birc istog ovog imena. ajme koja lipa spiza a ja na kavi bez šešera samo novamama, kako beba oliver? mislim da ću drugi tjedan imati malo vremena za jednu kavicu ako si za ej tek sad vidim! čuj, ako prije ne rodim RADO bi da se vidimo ček podignut ću temu, možda se još tko javi
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 10:39:54
|
|
|
|
Bebys
|
eto sad ste se i napjevale...
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 10:40:47
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ajme baybs ove pjesme me vrate u moju mladost koliko sam se puta napila na halida takodjer...
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 10:41:40
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ajme baybs ove pjesme me vrate u moju mladostuser posted image user posted image koliko sam se puta napila na halidauser posted image user posted image takodjer...user posted image
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 10:42:54
|
|
|
|
mariola
|
i ja bi na halida, kad će neki koncert a da ja ne budem trudna ili dojila pa d a se i ja raspištoljim.
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 11:09:47
|
|
|
|
curice
|
napokon sam vas našla -tuka ja čekam u starome bircu hoće li se tko pojaviti
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 11:09:56
|
|
|
|
ninolina
|
evo curice samo za tebe
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 11:15:02
|
|
|
|
curice
|
hvala draga i oprostite mojoj tupavosti i u ime novog birca častim vas jednom lijepom proljetnom tortom
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 11:39:25
|
|
|
|
Ninaa
|
Hej evo i mene obožavam ovu pjesmu a kak je i ninolina rekla i Lukica mi je mrakić. Sory morala sam ti malo naslov promjeniti . Curice ova torta mi je super tu mi je mama znala praviti za roćkas, to neka tvoja ili si je našla na netu?Kako ste?
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 11:39:51
|
|
|
|
ninolina
|
mmmm kaže moj sin želim takvu tortu papati... joooj kad vi stavljate baš ono kaj bi oni samo ih podsjetite da mama ima posla
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 11:40:54
|
|
|
|
ninolina
|
hej martina kako ste noć provele
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 11:48:29
|
|
|
|
Ninaa
|
Super spavala je do pola 6 popila malo čaja i spavala do pola 8. Čini mi se da je probila prva jedinica gore koja fali. SAd sam je odvezla kod mame i stavila spavati bit će tamo do popodne moram učiti a gle kaj radim . Došla sam samo malo proviriti kaj ima? Kak je bilo sa ptičicom ćeš reći istinu ili ćeš ih prrevariti? A za tortu to se zapravo napravi rolada i složi ovak i namaže s kremom, ta mi je bila glavna torta dok sam mala bila. Neznam jel mama ima još recept sigurno ima. Već se i ne sjećam kakvog je okusa!
< Poruku je uredio Ninaa -- 25.3.2010 11:49:31 >
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 12:04:34
|
|
|
|
ninolina
|
ma super za curku...a ti , primi se knjige kad imaš sljedeći ispit... jel se spremaš za na posao??? a torta fino izgleda, dajte recept
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 12:11:03
|
|
|
|
Ninaa
|
Budem mamu pitala popodne kad ću ići po Katarinu. Stavljam slike u album napokon hoće a i promašila sam 2 gige pa sad da čim više potrošimo kad ćemo platiti. Nakon toga vas pozdravljam. Jedan rok mi je od 01 do 9.4 a jedan tjedan poslije, neznam još točno koje dane će biti. Ma tak mi se neda učiti čim prestanem par dana nikak se natjerati. Ma nemrem vjerovati da je to već tak brzo došlo idem baš nazvati šefa dobro da si me potsjetila da pitam kad točno krećem s poslom. Eto u utorak idem na dogovor pa ćemo vidjeti kak bu to sve bilo!
< Poruku je uredio Ninaa -- 25.3.2010 12:13:50 >
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 12:15:40
|
|
|
|
ninolina
|
a joj još malo i krečeš u akciju...sigurno ti je čudno
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 12:17:51
|
|
|
|
Ninaa
|
Malo i je ali jedva čekam da se malo počnem družiti s ljudima već sam ovak otupjela. Malo me i strah kak bu to sve funkcioniralo jel idem na pol radnog vremena, a inače sam radila sama sa šefom i složila si sve kak mi je pasalo ovak bumo dvije i onda je to malo zaribano jel svaka ima svoj sistem rada. A nebum baš nekaj ni zaradila tak radeći,ali to mi zbog male i faksa trenutno paše.
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 12:20:11
|
|
|
|
ninolina
|
ma dobro je i bar ta četri sata...a kako to da ideš na pola radnog vremena... a gle budete se dogovorile kak čete raditi nebuš sad ti po njoj...
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 12:27:22
|
|
|
|
curice
|
evo me opet nazad morala sam završiti ručak,a nestalo mi plina,pa dok sam se dogovorila sa strujom-malo je potrajalo
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 12:30:11
|
|
|
|
Ninaa
|
Curice i ja imam problema sa strujom kad mi plina nestane . Nina vraćam se na pola jel utorkom i čet se radi od 8 do 18 a ja to s malim djetetom ne mogu. Šef je predložil da kolegica ne ostane bez posla jel su joj i muža nedavno otpustili. Ja ću raditi kak meni odgovara ostatak će ona, a ostavit će me normalno prijavljenu ko do sad ionak sam na minimalcu ostatak na crno.
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 12:36:30
|
|
|
|
Ninaa
|
Cure ja vas pozdravljam slike su u albumu, idem se primiti knjige. Čujemo se navečer ili sutra! Uživajte
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 12:41:10
|
|
|
|
ninolina
|
pogledala fotkice...ma ljepotica mala..prefrigana... curice jel tebe to nešto zeza
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!