Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:05:06
|
|
|
|
leilany
|
ja sad poklopala malo slatkaca....bas sam i zedna... moze malo cole ninocka
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:08:08
|
|
|
|
CallamityJane
|
ima li ovde kakvih oblokanih baba
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:09:36
|
|
|
|
ninolina
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:11:45
|
|
|
|
mariola
|
večer kako ste mi? ja sam u prolazu tu, došla sam zavirit kako nam je pepica. brzo će Kućanice pa ću zgibat...
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:13:18
|
|
|
|
CallamityJane
|
ma i ja dosla radi pepice pa ostadoh kao i uvijek, zaraza ziva puj puj onaj sladoled je moj samo da znate ninolina samo da ti se zahvalim na onom margarinu, stvarno je cudotvoran nisam imala pojma da onako djeluje
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:14:04
|
|
|
|
pepeljuga
|
i ja bi sladoled,ujutro moram na taste pa bar da se sad ubijem u hrani
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:14:42
|
|
|
|
ninolina
|
ninolina samo da ti se zahvalim na onom margarinu, stvarno je cudotvoran jel da da djeluje... am nama je stalno u upotrebi jel joj se pozna šta??? nama ne kad namažem tacrveni se jako i samo nestane
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:15:20
|
|
|
|
ninolina
|
i ja bi sladoled,ujutro moram na taste pa bar da se sad ubijem u hraniuser posted image a od čega bi ti???
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:15:55
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: ninolina i ja bi sladoled,ujutro moram na taste pa bar da se sad ubijem u hraniuser posted image a od čega bi ti??? od svega i svacega sarenog,jedan veliki
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:16:17
|
|
|
|
lee
|
večer cure i tvoja kokoš bi malo sladoleda...
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:18:10
|
|
|
|
leilany
|
vecer svim curkama....
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:18:11
|
|
|
|
novamama
|
ej cure, izgleda da je pauza između uvoda i kućanica, ha ? pepi, pusa tebi, drž' se sutra draga, sad se dobro obloči i najedi slatkog cure, ja bi još tog sladoleda, ima li što?
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:18:22
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ninolina samo da ti se zahvalim na onom margarinu, stvarno je cudotvoran jel da da djeluje... am nama je stalno u upotrebi jel joj se pozna šta??? nama ne kad namažem tacrveni se jako i samo nestane ma njoj je sve od nosica do ispod samog oka bilo ljubicasto i plavo, a sada se nista ne zna samo je crveno gdje joj je krv potekla i naravno opekotina je jos dobro vidljiva a moj sladoled daj pepici ja moram cuvati svoj manekenski struk
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:18:56
|
|
|
|
leilany
|
nema slatkaca ova callie poklopala sve
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:19:53
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: leilany nema slatkaca ova callie poklopala sve nisam, ja cuvam svoju manekensku liniju
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:20:38
|
|
|
|
ninolina
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:20:54
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: leilany nema slatkaca ova callie poklopala sve nisam, ja cuvam svoju manekensku liniju da da imas praf..vidla slike...cuvaj cuvaj
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:21:21
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: ninolina nino bas ti je super ovo gore
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:21:46
|
|
|
|
pepeljuga
|
ninocka ovaj zadnji ti je dobar
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:22:35
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: leilany da da imas praf..vidla slike...cuvaj cuvaj ma djesi ti bolan vidila moje slike to je strogo cuvana drzavna tajna
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:22:43
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: ninolina nino bas ti je super ovo gore evo neas pojma....uzmi onaj prozirni flomic...i prosaraj po monitoru i vidjet ces da se se pojavit slova....pisat ce nekaj super vazno
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:23:01
|
|
|
|
novamama
|
ja ne mogu stavljat slike, dok ne skužim opet kako namjestiti, ali dajte već jednom taj sladoled, izgorit ću
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:23:58
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: novamama ja ne mogu stavljat slike, dok ne skužim opet kako namjestiti, ali dajte već jednom taj sladoled, izgorit ću cekaj red
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:24:14
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: ninolina nino bas ti je super ovo gore evo neas pojma....uzmi onaj prozirni flomic...i prosaraj po monitoru i vidjet ces da se se pojavit slova....pisat ce nekaj super vazno samo ti draga saraj po monitoru, baba callie nije jutros snifala ljepilo kao neke sto su od vas vidim
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:24:33
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: leilany da da imas praf..vidla slike...cuvaj cuvaj ma djesi ti bolan vidila moje slike to je strogo cuvana drzavna tajna ma di si ti od csi,fbi,kgb -ja sam ti sve to u jednom plavuso jedna sa big bubies
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!