Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:25:06
|
|
|
|
ninolina
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:25:06
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: novamama ja ne mogu stavljat slike, dok ne skužim opet kako namjestiti, ali dajte već jednom taj sladoled, izgorit ću cekaj red ja sam tebi poklonila svoj nisam ni liznula,stvarno
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:25:55
|
|
|
|
pepeljuga
|
call srce si ,dam ti ja jos liz od ovog zadnjeg
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:26:14
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe ninolina samo da ti se zahvalim na onom margarinu, stvarno je cudotvoran nisam imala pojma da onako djeluje kad sam ja radila u vrtiću imali smo uvijek margarin na kojemu je pisalo-ZA GLAVE i dobra večer svima koje nisam pozdravila
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:26:40
|
|
|
|
ninolina
|
lako se vama zaje... jaja mi je spora koma... evo idem po slatkač za ostatak ovaj je pepin
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:26:52
|
|
|
|
novamama
|
ninolina spasiteljice moja
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:26:57
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: leilany da da imas praf..vidla slike...cuvaj cuvaj ma djesi ti bolan vidila moje slike to je strogo cuvana drzavna tajna ma di si ti od csi,fbi,kgb -ja sam ti sve to u jednom plavuso jedna sa big bubies jao, to si ti mene ocigledno sa nekim zamijenila ja imam samo jednu "bubi"
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:27:28
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: ninolina lako se vama zaje... jaja mi je spora koma... evo idem po slatkač za ostatak ovaj je pepin pih...
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:28:33
|
|
|
|
lee
|
vrtirepka jesi me nasmijala...pa ti si meni pravo tajnovita.... odo ja sada dalje..pa u krpe...jesi na facu calli da te tamo tražim...he he..
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:28:52
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: curice IZVORNA PORUKA: callanhoe ninolina samo da ti se zahvalim na onom margarinu, stvarno je cudotvoran nisam imala pojma da onako djeluje kad sam ja radila u vrtiću imali smo uvijek margarin na kojemu je pisalo-ZA GLAVE i dobra večer svima koje nisam pozdravila vece curice ma nije mi jasno, na osnovu cega to onako djeluje? cure njoj je obraz bio katastrofalan, ja vam to ne mogu opisati a sada samo gdje krv isla je crveno i to je sve?
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:28:56
|
|
|
|
ninolina
|
e sad ližite dok ima, dosta vam je
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:29:13
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: novamama ninolina spasiteljice moja ne diraj taj je moj,tvoj ce sad
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:30:14
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: lee vrtirepka jesi me nasmijala...pa ti si meni pravo tajnovita.... odo ja sada dalje..pa u krpe...jesi na facu calli da te tamo tražim...he he.. eh neka sam tebe nasmijala a na face-u da li sam hmmm pitaj onu kgb, fbi, csi, i abcde agenticu
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:31:27
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ja bi samo liz,please
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:32:40
|
|
|
|
lee
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: lee vrtirepka jesi me nasmijala...pa ti si meni pravo tajnovita.... odo ja sada dalje..pa u krpe...jesi na facu calli da te tamo tražim...he he.. eh neka sam tebe nasmijala a na face-u da li sam hmmm pitaj onu kgb, fbi, csi, i abcde agenticu morati ču ja po te istražitelje da te nadjemo idem sada, pusa malenoj.glasala sam ...sad čekam rudnu...idem sada.laku noč cure.
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:32:54
|
|
|
|
novamama
|
ajde dobro je sad, pepi, požuri, jer ću i taj tvoj smazati
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:33:33
|
|
|
|
mariola
|
ajme ovdje se liže na veliko, ima li i za mene jedan
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:34:04
|
|
|
|
ninolina
|
ajde dobro je sad, pepi, požuri, jer ću i taj tvoj smazatiuser posted image a nije ti bilo dosta
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:34:52
|
|
|
|
CallamityJane
|
ju dobro me podsjeti lee nego jeste li sve glasale cure je li moguce da ima koja da nije glasala? hajmo sada sve u horu da vas cujem jeesmoooo
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:35:21
|
|
|
|
pepeljuga
|
ja moj polizala glasala
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:35:33
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: mariola ajme ovdje se liže na veliko, ima li i za mene jedan to bi i ti lizala?
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:35:44
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
večer, morske vile
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:36:06
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe ju dobro me podsjeti lee nego jeste li sve glasale cure je li moguce da ima koja da nije glasala? hajmo sada sve u horu da vas cujem jeesmoooo jesmoooooo
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:37:03
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov večer, morska vila jao hvala draga veceras samo komplimente dobijam na raji moracu cesce zalaziti u nocnu, vidim sve ste pijane
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 22:37:04
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: mariola ajme ovdje se liže na veliko, ima li i za mene jedan to bi i ti lizala? da znaš koje splačine jedem ovih dana poslala bi mi odmah bez pitanja
|
Anketa
Brrr...
пеперутка16
Da li ste se ikada na bilo koji način susrele s nečim nepoznatim, bilo šta u smislu nama ljudima nadnaravnog?! Duhovi, vrag, šejtan......
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!