Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 12:54:55
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: ninolina curice jel tebe to nešto zeza ma neee ,uspjela sam potpisati dogovor sa strujom,pa je bila i ona dobra, ništa nije izgorilo,što se inače dogodi kad je kuhanje na struju u pitanju
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 13:19:01
|
|
|
|
ninolina
|
ma super onda... a meni izgori i kad kuham na plin
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 13:20:36
|
|
|
|
pepeljuga
|
dajte mi nesto kratko zestoko
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 13:21:37
|
|
|
|
ninolina
|
evo ljubač
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 13:22:23
|
|
|
|
curice
|
stiže
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 13:23:24
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ma super onda... a meni izgori i kad kuham na plin kad ovdje zasjednem, izgorilo bi i da pušem u teću
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 13:24:17
|
|
|
|
ninolina
|
istina
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 13:30:18
|
|
|
|
pepeljuga
|
popijem li ove dvi boce gotova sam
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 13:31:16
|
|
|
|
curice
|
trzni iz svake po čašicu i sve će biti onako...... ljuljajuće
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 13:31:21
|
|
|
|
ninolina
|
samo ti daj pomalo... kako si, jako nervozna....
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 13:33:48
|
|
|
|
curice
|
bit će sve ok,nemoj se nervirati a i mi smo tu,samo reci ako kako mogu pomoći
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 13:36:23
|
|
|
|
curice
|
gibam po curku u vrtić, al ne veselite se puno-brzo se vraćam
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 13:38:42
|
|
|
|
pepeljuga
|
bas sam sad jako nervozno,sve osicam da mi je nervoza u zelucu
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 13:41:52
|
|
|
|
ninolina
|
a mogu misliti...ali bude sve dobro, ako ne sada idući mjesec
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 13:43:47
|
|
|
|
osobno
|
evo svraćam u birc... žesticu molim... DUPLU:::
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 13:46:30
|
|
|
|
pepeljuga
|
imas osono gore moje dvi boce pa se posluzi slobodno
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 13:49:21
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga imas osono gore moje dvi boce pa se posluzi slobodno inače, jel te trese nervoza? Kako se osjećaš?
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 13:54:39
|
|
|
|
pepeljuga
|
osjecam se totalno nervozno
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 14:16:16
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: Bebys
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 14:40:38
|
|
|
|
pikachu
|
IZVORNA PORUKA: ninolina .kod nas nema recesije i propadanja i zatvaranja kafića, mi se možemo samo širitiuser posted image pikachu sorry draga... nisam bila u toku... a jel ime dobro, a ova pjesmica mi je mrakača... a tek Luka Hahahahahahhaha, novamama ima slonovsko pamćenje... A jesi luda... Pa koliko cura nije otvorilo birc... To sam se ja zezala kada si ti otvarala zadnji put birtiju... A što se tiče imena, kao da si mene pitala, ninolina... Baš je V. i meni to hit zadnjih dana i na to stalno plešemo...
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 15:01:33
|
|
|
|
ninolina
|
Hahahahahahhaha, novamama ima slonovsko pamćenje... A jesi luda... Pa koliko cura nije otvorilo birc... To sam se ja zezala kada si ti otvarala zadnji put birtiju... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A što se tiče imena, kao da si mene pitala, ninolina... Baš je V. i meni to hit zadnjih dana i na to stalno plešemo...user posted image ajde onda je sljedeći tvoj
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 15:05:48
|
|
|
|
leilany
|
hm cuga se bez mene jel??
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 15:07:16
|
|
|
|
ninolina
|
hej vještice, mislim tebe uloviti kako je
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 15:12:09
|
|
|
|
leilany
|
kaj kako je....dobro je kod tebe kako je?
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 25.3.2010 15:17:15
|
|
|
|
Bebys
|
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!