Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 30.3.2010 23:23:45
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: lueman ma šalim se ja. i samo tako nastavi-meni odgovara
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 30.3.2010 23:24:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 30.3.2010 23:24:52
|
|
|
|
ninolina
|
ma lu samo tako veslo cvrči ti odma i klopu
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 30.3.2010 23:26:23
|
|
|
|
lueman
|
dakle ova raja me stalno izlaže napasti. nije dosta da servira klopu, cvrčkica mi je još i pivicu natočila
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 30.3.2010 23:26:27
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Vidim ja,ništa od vas.. zato preuzmi stvari u svoje ruke
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 30.3.2010 23:26:46
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: lueman IZVORNA PORUKA: cvrčak večer moje dame Šta ste mi sačuvale od cuge? jesi sve počistila obzirom da su majstori danas imali svoj dan Počistila do sutra. I stutra je njihov dan Vidim ja,ništa od vas.. obzirom da sam se 3 večeri suzdržavala od hrane večeras sam upravo ovo večerala
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 30.3.2010 23:28:35
|
|
|
|
CallamityJane
|
vece cure onako brzinski imam dobru knjigu pa vas necu veceras puno maltretirati
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 30.3.2010 23:30:44
|
|
|
|
lueman
|
cure ja vas pozdravljam sutra treba i raditi a moram i spavati već zijevam...nooooć
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 30.3.2010 23:31:02
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe vece cure onako brzinski imam dobru knjigu pa vas necu veceras puno maltretirati čitaj iza ponoći i dobra ti večer
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 30.3.2010 23:31:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 30.3.2010 23:31:43
|
|
|
|
curice
|
noć lu,lijepo spavaj
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 30.3.2010 23:32:41
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak OVO JE MOJE
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 30.3.2010 23:32:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 30.3.2010 23:34:14
|
|
|
|
cuba
|
Laku noć svima koliko vas ima
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 30.3.2010 23:34:56
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Đe si vrtirepka? Dođi da ti zavrnem vratom mislim da cu da kidam Godzila is in house laku noc Lu curice kako ekipica, je li spavaju svi`?
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 30.3.2010 23:35:14
|
|
|
|
ninolina
|
noći koje idete...cvrči jel A spava...majstori još gnjave
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 30.3.2010 23:35:48
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak curice to sam za tebe i poslužila si
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 30.3.2010 23:37:34
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe curice kako ekipica, je li spavaju svi`? svi spavaju,vlada mir i tišina(samo Mamić nešto priča na tv-u) kako tvoja cura usput da ne zaboravim-glasala sam
< Poruku je uredio curice -- 30.3.2010 23:38:13 >
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 30.3.2010 23:39:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 30.3.2010 23:43:58
|
|
|
|
ninolina
|
Ninolina zvijer spavauser posted image Tvoji klinci? Jesi li radila test? Nemoj da saznam posljednjauser posted image večeras sam opet bila umotana u blato pa ti javim ujutro stanje. nisam radila test al nema čekam još malo he eh a javit ću ti prvoj klinci spavaju...a za blato javi obavezno moram i ja u to...baš pričala danas mm da ima da mi ode to kupiti kolko si dugo u tome
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 30.3.2010 23:44:05
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak curice jesu li tvoji ozdravili? L je dobro,al mi još uvijek nije počels normalno jesti sutra nju i K vodimna kontrolu srca(da i taj pregled više obavimo-naručila sam ih prije Božića,i onda mi ministar kaže da nema gužvi )
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 30.3.2010 23:44:05
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: curice IZVORNA PORUKA: callanhoe curice kako ekipica, je li spavaju svi`? svi spavaju,vlada mir i tišina(samo Mamić nešto priča na tv-u) kako tvoja cura usput da ne zaboravim-glasala sam i kod mene neka radio drama brblja u pozadini a Kike spava blazeno danas se tako izigrala sa Sarom da je to bilo predivno za gledati, mada u jednom momentu je bilo strasnooo a i ja cekam da mogu glasati nekada tamo oko 12h bi mi trebali dozvoliti Cvrle kakvo blato? za sta blato? mislim da ima i kod susjeda u vrtu blata ako ti zatreba samo mi javi cuba to te onaj Dobojlija izgladnjuje opet? ma samo da ga se docepam, kako se usudjuje Nino to se nadamo jos jednom zamotuljku srece?
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 30.3.2010 23:45:25
|
|
|
|
ninolina
|
Nino to se nadamo jos jednom zamotuljku srece? user posted image a vidjet čemo koliko smo ovaj mjesec bili vrijedni...već sam se počela brinuti
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 30.3.2010 23:46:15
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: ninolina Nino to se nadamo jos jednom zamotuljku srece? user posted image a vidjet čemo koliko smo ovaj mjesec bili vrijedni...već sam se počela brinuti bez brige,doći će zamotuljak
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 30.3.2010 23:47:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!