Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 30.3.2010 23:50:03
|
|
|
|
ninolina
|
Ne treba tebi to blatouser posted image To ja ninolinu obavještavam bogme njoj ne treba a jel to ima miris, kolko se moraš dugo saftati u tome...joj ja bi to sad odma ali me prpa ako bude +
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 30.3.2010 23:51:05
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Cvrle kakvo blato? za sta blato? Ne treba tebi to blato To ja ninolinu obavještavam 2 x sam danas stavila. Nakon prvog nanošenja(navečer ga držala 20 min)-ujutro -1kg. Jučer pauza,danas opet. curice nisam znala da imate problema sa srcem? I kod nas se tako dugo čeka. mi ne doduše,jer ju vode kao hitan slučaj ma sta mi ne treba? daj govori sta kako,ne budi strah i trepet raje pleaseeee evo ja taman krenula kao od ovog mjeseca da vjezbam, da malo ucvrstim tonus samo me ovaj visak koze hebe i ima pofino spekica na stomaku pa skicam ima li sta za to da se istopi ???
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 30.3.2010 23:52:43
|
|
|
|
ninolina
|
he he call...daj cvrčak nemoj ju mučiti daj i njoj recept
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 30.3.2010 23:54:04
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: ninolina he he call...daj cvrčak nemoj ju mučiti daj i njoj recept stvarno cvrle ne budi zla sad zamisli nekakav smajli sto trepce okicama umilno, jesi cula a zna li ko sta za celulit na guzi da se sredi?
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 30.3.2010 23:54:10
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Ne treba tebi to blato curice nisam znala da imate problema sa srcem? I meni treba blato-zato pucaj gdje kupiti,kolko košta,ima li koristi,jel smrdi.... a cure imaju od rođenja "nedužni šum",pa jednom godišnje idemo na kontrolu
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 30.3.2010 23:55:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 30.3.2010 23:58:21
|
|
|
|
CallamityJane
|
cvrle a je li djeluje na kapilare? jer ja ne smijem nista sto pece momentalno mi kapilari pucaju ne smijem se cak ni masirati onim valjcima sta cete kada sam maleni, njezni cvetak i daj svega ti nadji kako se zove?
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 30.3.2010 23:59:26
|
|
|
|
CallamityJane
|
ja i zaboravih pitati koliko kosta, i koliko moze biti?
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 31.3.2010 0:03:27
|
|
|
|
ninolina
|
Bionsen se zove čudotvorno blato
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 31.3.2010 0:05:51
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: ninolina Bionsen se zove čudotvorno blato još ako je stvarno čudotvorno
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 31.3.2010 0:07:43
|
|
|
|
ninolina
|
ima tema otvorena
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 31.3.2010 0:08:35
|
|
|
|
CallamityJane
|
idem ja u krevetic svoj, jos samo da djozluke nadjem gdje li sam ih zaturila Laku noc cure, spavajte mi fino pa se tipkamo sutra Cvrle hajde vidi za to blato ima li to efekta pa da i ja kupim papa
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 31.3.2010 0:09:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 31.3.2010 0:10:43
|
|
|
|
ninolina
|
noći call i ja ću polako...
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 31.3.2010 0:13:15
|
|
|
|
curice
|
idem i ja na spavanje-noć svima
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 31.3.2010 0:13:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 31.3.2010 0:14:36
|
|
|
|
CallamityJane
|
hvala cvrle definitivno ste mi uljepsale dan ako ne i citavo ljeto samo da stvarno djeluje idem sad stvarno na pajkenje ne nadjoh coravce, opet ce me glava boliti laku nocccc
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 31.3.2010 7:47:27
|
|
|
|
gljiva
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 31.3.2010 7:54:17
|
|
|
|
mariola
|
Jutro
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 31.3.2010 7:56:08
|
|
|
|
mariola
|
evo za sve koje jedu
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 31.3.2010 7:56:35
|
|
|
|
gljiva
|
Hej! Kako ste mi ti i super beba? Čitam da imate već i zub, mi još uvijek ništa.
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 31.3.2010 7:57:29
|
|
|
|
Domy
|
jutro evo i mene nabrzaka ..pa se odoh spremat...
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 31.3.2010 8:02:34
|
|
|
|
gljiva
|
Jutro Domy Kad putujete? Lijepo se provedi u Puli!
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 31.3.2010 8:06:27
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: gljiva Jutro Domy Kad putujete? Lijepo se provedi u Puli! oko 12 muž me vozi za Ka pa iz Ka imam autobus u 16 i 20.. znaš što to mi je prilika da se provedem..
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 31.3.2010 8:08:59
|
|
|
|
ZVRK
|
jutro ekipicooooooo
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!