MiniMama
|
jutro radni narode.. ne znam tocno na koga se zalim, eto na sebe valjda. sinoc mi je vito prije spavanja tako zavrištao u krilu da sam skoro infarkt dobila. gledam šta se dogodilo, nije se lupio, sjedi mi u krilu, nije se upiknuo, nema na šta, pipam ga, nema temperaturu.. ništa. brzo se umirio, izmjerila sam mu temperaturu u guzi, pregledala ga ponovo cijelog ali golog i opet ništa. ajd dobro, možda se prepao.. i cijelo vrijeme me to kopka, stalno ga obilazim, on blazeno spava.. da bi legla negdje oko jedan u krevet.. i ne da mi vrag mira, dignem se, pipam ga, on GORI. ništa, buđenje, tempreratura u guzi, 39,5. kako je skocila tako brzo, nije proslo pola sata kad sam ga pipala, sve normalno bilo. i ništa, lupocet u guzu, kupanac.. on se blazeno smjeska, jedva gleda.. nakon ure, guza 39,0. nesto mi malo pala temperatura od tog lupoceta, a opet nije vrime za iduci, nista opet kupanac.. a on mi puse salje iz kade. pa spavanac. sad ga opet kupala, 39,00 i dala lupocet. spakirana sam i idem odmah ujutro vadit krv jer imam uputnicu za kompletnu krvnu sliku (za kontolu zeljeza) i to sam ionako mislila ovih dana, pa idem s tim da me ne šeta dvaput. i onda kod dr. samo da ne bude kisa jer je vrli muz naravno opet na terenu i osuđena sam na tramvaj. ljuta sam na sebe jer sam znala da nesto ne stima, a nisam znala sta napraviti.. ljuta sam jer nemam vozacki i osjecam se nemocno u ovakvim situacijama.. ljuta sam jer sam stalno sama i sta je apsolutno sve na meni. inace se nosim dobro s tim, ali kad se ovako nesto desi ja sam na izmaku snaga jer držim sva 4 kantuna kuce, jer je SVE na meni, od nabavke, muzeve male, od brige za vitu, od racuna, od njegovih roditelja, mojih roditelja koji zovu 5 puta dnevno, a zapravo kad trebam pomoc, uvik sam sama.. nisam umorna jer za vitu nikad nisam umorna, ali zivci su mi tanki sad i vec se grozim one jutarnje guzve u tramvaju i nadrkane pedijatrice koja mi nista pametno nece reci i ja cu u strahu jer je svaka odluka na meni, opet pljucnuti parsto kuna sabolu da mi kaze da je obicna viroza i da mu dajem lupocet po potrebi.. i povrh svega sam dobila mengu koja je kasnila 26 dana. znala sam da nisam trudna jer bi bilo po duhu svetomu preko kondoma. kada da se seksam kad je mm stalno na terenu..eventualno taj jedan put po plodnim danima da nismo skuzili da je kondom bio puknut. ali bio je citav naravno. i opet sam nekako razocarana jer u sebi zelim jos jednu bebu, a znam da nije trenutak, ali ju svejedno zelim.. ali to je normalno, tko god vidi moje dijete pa makar i nakratko pozeli jedno jer je savrsen, ali bas savrsen. on ne place bez razloga nikad. kad mu se spava, on malo zacendra.. i sad se zderem zbog tog vristanja kako nisam odmah reagirala da ga sigurno nesto boli.. ne znam jel ima smisla ista od ovoga sta sam napisala, nisam uopce spavala pa mi nemojte uzeti za zlo. i sad mis mali spava i naravno da ja svejedno ne mogu zaspati.
|