|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ringerajina tužionica
6.6.2010 18:15:41   
Monica
Uh kako sam ljuta..ili ne znamkako bi opisala taj osjećaj...
dolaze šogor i šogorica doma i ulaze autom u dvorište koje djelimo i bio moj veš vani i ja brzo idem van da ga maknem a ona izlazi iz auta a nije me vidjela i kaže šogiju gazi a ja to čula e tlak mi skočio na 200

"Tko želi nešto napraviti nađe način,tko ne želi ništa napraviti nađe izgovor"

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 276
6.6.2010 18:28:47   
danery
ajme majko...ovo je kao iz onog filma KAKO JE POČEO RAT NA MOM OTOKU...
samo što kod tebe gaze veš,a ne babu...user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Monica)
Neposredna veza do poruke: 277
6.6.2010 18:33:03   
Monica
a da sam ja bila vani ma mene bi zgazilauser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 278
   [Obrisani korisnik]
6.6.2010 18:39:22   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Monica)
  Neposredna veza do poruke: 279
6.6.2010 18:43:52   
Monica
Ma šta joj kažem kada dobijem tako lijepi osmijeh od njeuser posted image
oboruža me svojim osmijehomuser posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 280
7.6.2010 8:29:46   
Zvonki
Umorna sam, izbio mi herpes (drugi ove godine user posted image ). Treba mi tjedan dana samostanskog mira, zatim 15 dana mora i 5 dana čistih tretmana. I poslije toga bi možda počela normalno funkcionirati user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Monica)
Neposredna veza do poruke: 281
7.6.2010 8:35:10   
lee
Zvonki mogu misliti kako ti je, moja seka isto ima herpese često...poludi od toga.nedaj mi seuser posted image kad dobijem oštetu od osiguranja vodim i tebe na odmor...lista se povečava..user posted image

a ja se tužim na alexa koji mi neda spavati..jučer cjeli dan nije spavao,zaspao je oko 21h i budio se po sto puta...koma sam..a najbolje mi je od svega bilo kad sam sjela na krevet onako umorna a on se digao na noge u svom krevetiču i dragio me po ruci..pilence jedno mamino...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 282
7.6.2010 8:35:31   
ZVRK
zvonki jedan user posted image  i user posted image  da ti malo olakšam

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 283
7.6.2010 8:36:04   
danery
zvonki...user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

p.s.:ak pomaže šta...imam tetu časnu u frankopanskoj u samostanu,da probamo nešto preko štele riješiti za onih 15 dana mira user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 284
7.6.2010 9:06:24   
osobno
SInoć se ostvarila moja noćna mora...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sa svekinog balkona na naš dopilotala velika crna CUCARACHA!!!!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Žene moje, možete mi se slobodno rugat, ali ja na svitu mogu podnit ama baš sve beštije osim žohara...Majke mi, radije bi imala zmiju nego to...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Plakala sam od muke, i znam da sam djetinjasta, ali nisam mogla onako preumorna niti zaspat od straha...
Pa ja ću poludit...mm ga je uvatija, ali...NEMA MI POMOĆI:.......psiha mi je u kuser posted image .... otad...

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 285
7.6.2010 9:13:02   
danery
jooj osobno...
gadno je to kad se tak nečega plašiš i gadiš...
moja frendica umire od straha kad vidi žabu...tak je jednom trebala na pregled kod pedice sa bebom i žaba joj se našla pred vratima...ona je jadna em plakala sat vremena dok nije došao njen tata da makne žabu,em propustila pregled...

user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 286
7.6.2010 9:13:19   
dominik
osobno, nisi jedina, ja neku noc nisam spavala jer nam je ogromna crna bubetina (al stvarno u zivotu nisam vidla tak veliku bubu) usla kroz prozor i odjurila ispod ugradbenih ormara user posted image ...ja naspricala svega dole ali...jednostavno ces nauciti zivjeti sa time :)

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 287
7.6.2010 9:17:12   
MiniMama
ajme grozno. uzas! ne rugam ti se nego ozbiljno, jer se i ja panicno bojim zohara. bas sta kazes, radije zmiju doma nego zohare. bljak! ne znam di bi se sakrila kad ga vidim kad se svugdi popenju.. gamad mala.. ja sam neko vrime skupljala po splitu tarantele i nosila sobom u teglici za zagreb pa ih pustala po stanu da mi ako slucajno postoje tjeraju i jedu zohare i komarce...

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 288
7.6.2010 9:43:49   
osobno
Tarantele kažeš? hmmm...uopće nije loša ideja. Jel njih ima kupit negdi?
user posted image user posted image user posted image user posted image
Cilo jutro šetam u gumenim čizmama, da me neko vidi reka bi user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Al šta ću, ne mogu ih podnit i gotovo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 289
7.6.2010 9:49:44   
MiniMama
ma nema za kupit, ja sam  ih skupljala po vikendici od obiteljskih prijatelja.. navecer ti budu oko nekog izvora svjetla, vrebaju komarce i onda ja napadam. ali to ti je malo tezi posao jer ko i svi gusteri, odbacuju rep kad shvate da su u opasnosti pa treba biti umjetnik i uhvatiti koju citavu..

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 290
7.6.2010 9:55:57   
dominik
a da pozoves deratizatore, oni ti fino pospricaju i nemas brige sa nikakvim bestijama, kod nas je cca 250 kn spricanje a dugo te drzi sigurnom :)

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 291
7.6.2010 10:07:54   
BUMBI
Osobnouser posted image user posted image user posted image
Ja sam ljuta na bankuuser posted image ,mm dobio poruku da su mu smanjili minus što bi značilo da je sad u nedozvoljenomuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ljuta sam najviše zbog toga što nisu ga obavjestili prije nego samo odjednom smanjili,a i imamo kredit na njegovom računu..joj,ljuta sam ko pas

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 292
7.6.2010 10:48:29   
osobno

IZVORNA PORUKA: BUMBI

Osobnouser posted image user posted image user posted image
Ja sam ljuta na bankuuser posted image ,mm dobio poruku da su mu smanjili minus što bi značilo da je sad u nedozvoljenomuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ljuta sam najviše zbog toga što nisu ga obavjestili prije nego samo odjednom smanjili,a i imamo kredit na njegovom računu..joj,ljuta sam ko pas

Ma pih...user posted image
Lihvari, a šta drugo reć.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 293
7.6.2010 11:00:58   
Sagem
mišiću je svaki dan sve gori i gori taj dermatitis... ne pomažu nam kreme, moramo u bolnicu na pregled user posted image
Naručeni smo 10.6.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 294
7.6.2010 11:10:46   
DEA
tarantele lovite!!!!!!!!!!!!!!
ja imam jednu u neizrađenoj sobi u stanu i zazirem ući u tu sobu jer sam gaaaaadljiva na tu beštiju!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja sam danas ostala paf-na izlasku iz trgovačkog centra-sa dvije vrhom pune kese u kolicima prilazi mi stariji čovik-ne baš djedica-u punoj snazi-i pita me-gospođo,trebaju li vam ta kolica?
ja kažem-da,do auta.
a on će-pa nije vam to teško odnit do auta!"!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
nit zna di mi je auto,nit me briga-gurnem mu svoj stomak pred facu-a on i dalje blagoteleći čeka kolica-okrenem se i odem..............user posted image

Ne činim drugima ono što ne želim da se meni čini..........

(Odgovor članu Sagem)
Neposredna veza do poruke: 295
7.6.2010 12:26:28   
Sagem
ah da, umalo od bijesa zaboravim...
sjedimo mi u čekaonici kod dr i pričamo ženskice međusobno,kad ja pogledam a preko puta nas sjedi dječak sa vodenom kozicama i njegova mama i kaže jedna pa gos. vi morate u izolaciju a ne tu biti ... a ona nas odmjeri kao da smo joj nešto napravile... šta ga kući nije ostavila, kud ga vuče po suncu...
hodajuće vodene kozice...
sad mi još treba da mateo dobiej vodene kozice... user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu DEA)
Neposredna veza do poruke: 296
   [Obrisani korisnik]
7.6.2010 12:29:18   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu osobno)
  Neposredna veza do poruke: 297
7.6.2010 12:52:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Zvonki

Umorna sam, izbio mi herpes (drugi ove godine user posted image ). Treba mi tjedan dana samostanskog mira, zatim 15 dana mora i 5 dana čistih tretmana. I poslije toga bi možda počela normalno funkcionirati user posted image

mooooguuuuu jaaaaa s toooboooom??????????

bole me sinusi i nos curi ko lud!
P. ima bronhitis a ove dve su u totalnom speedu!
odo ja na pusti otok!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
  Neposredna veza do poruke: 298
7.6.2010 12:55:19   
Zvonki
Bili smo s Miletićima u Krašiću i tamo sam vidjela one časne kako u tišini obavljaju svoje poslove. Odmah mi pala na um ideja o samostanskoj tišini. Znam ja da bi umrla nakon dan tišine. Nije moje uho naviklo na to user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 299
7.6.2010 13:01:45   
Ninaa
Ja se tužim na sebe jel sam lijena i nikako da se prihvatim knjige a već mi gori pod petama. Nadalje tužim se na Katarinu jel sam danas ustala u pola 7, popila kavui krenula učiti i ona se probudila u 7,05 inače spava do 9 pola 10. Očito mi je taj faks uklet, kad krenem učiti uvijek ista priča probudi se i dreka cijeli dan. Luda sam više od svega, već skoro mjesec dana nikako ne jede, kaj god skuham neće, samo jogurt i puding. A bit ćemo i kumovi na krštenju pa i s tim stalno neke dogodovštine ali o tome mi se jednostavno neda!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16

Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!