Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.6.2010 7:50:24
|
|
|
|
boba125
|
cure ja samo javljam da mi dolazi kobra i da sam ludaaaaa i da cu se vjerojatno tj. sigurno javiti na ovoj temi
|
RE: Ringerajina tužionica 1.6.2010 10:43:53
|
|
|
|
leilany
|
minimama drz se ,ljubi V.... boba125 jbga znam kak ti je,,i moja azdaja je tu
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.6.2010 12:33:21
|
|
|
|
cuba
|
Curke
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.6.2010 13:57:54
|
|
|
|
ejmama
|
za sve cure Ja sam kao na iglama, moram zvati u firmu da se dogovorimo kad počinjem raditi Porodiljni mi je do 20.07., stvarno je proletilo
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.6.2010 16:23:44
|
|
|
|
boba125
|
luda sam,ludaaaaaaaa
|
[Obrisani korisnik] 1.6.2010 16:35:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.6.2010 16:54:45
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: boba125 luda sam,ludaaaaaaaa Jel to stigla najdraža?
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.6.2010 21:36:05
|
|
|
|
boba125
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: boba125 luda sam,ludaaaaaaaa Jel to stigla najdraža? o da itekako stigla i sad je prije 1 minute otisla ja fakat ne znam dal je normalno toliko se veseliti kad netko odlazi jest da sam ja tu malcice usamljena ali toliko opet nisam da bi mi bilo drago primiti nju u posjetu Uglavnom,moglo je biti i gore neg je bilo.Pametnih savjeta nije nedostajalo-kao zasto gleda tv,to nije normalno do godine dana,pa da ga trebam uciti hodati,pa zasto ide spavati bas sad,pa kaj sad jede juhu a prije nije(dok je bio star 4 mjeseca,naravno da nije) i jooooos toga cijeli dan sam ludaaaaaaaaaaa I naravno da joj nije palo na pamet izuti cipele nadam se da nece skoro opet doci
|
RE: Ringerajina tužionica 1.6.2010 21:37:41
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: boba125 IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: boba125 luda sam,ludaaaaaaaa Jel to stigla najdraža? o da itekako stigla i sad je prije 1 minute otisla ja fakat ne znam dal je normalno toliko se veseliti kad netko odlazi jest da sam ja tu malcice usamljena ali toliko opet nisam da bi mi bilo drago primiti nju u posjetu Uglavnom,moglo je biti i gore neg je bilo.Pametnih savjeta nije nedostajalo-kao zasto gleda tv,to nije normalno do godine dana,pa da ga trebam uciti hodati,pa zasto ide spavati bas sad,pa kaj sad jede juhu a prije nije(dok je bio star 4 mjeseca,naravno da nije) i jooooos toga cijeli dan sam ludaaaaaaaaaaa I naravno da joj nije palo na pamet izuti cipele nadam se da nece skoro opet doci jeis me nasmijala...ajde i to je prošlo
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.6.2010 21:41:43
|
|
|
|
boba125
|
Hvala bogu da je proslo Htjela je ostati do sutra ali joj bankarica ne radi cijeli tjedan pa je odustala Ima tamo gore netko kome sam se smilila pa je poslao bankaricu na godisnji
|
RE: Ringerajina tužionica 2.6.2010 8:14:47
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: boba125 Hvala bogu da je proslo i da si ti ostala živa eto a ja ću se sada više sažaliti na moju sveki jer je jučer bila na nekom pregledu i rekla je da mora pod nož jer da joj u jednom djelu crijeva raste nešto kao dobročudi tumor ali da bi joj moglo sve blokirati ako bude još rastao tako da sam malo zaboravila kakva je bila i želim da se brzo riješi toga pa da nastavimo svađe po starome sada mi ju je baš žao.kakva god da je nebi željela da se nešto desi
|
|
RE: Ringerajina tužionica 2.6.2010 11:11:32
|
|
|
|
CallamityJane
|
davno sam ja Zvrkec rekla da ti samo glumis vjesticu drzimo i mi fige za sveki da ubrzo se rijesi tumora i bude horna i orna za nove svadje i prepirke
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 2.6.2010 11:12:49
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe davno sam ja Zvrkec rekla da ti samo glumis vjesticu drzimo i mi fige za sveki da ubrzo se rijesi tumora i bude horna i orna za nove svadje i prepirke ona glumi babarogu ali je
|
|
RE: Ringerajina tužionica 2.6.2010 12:05:04
|
|
|
|
lee
|
moja Zvrkica je super...batina čete dobiti.... zločeste tete...
|
|
RE: Ringerajina tužionica 2.6.2010 12:48:24
|
|
|
|
ZVRK
|
u petak ide kod kirurga za dogovor šta treba prije uraditi. neznam ko bi mi šta trebao da uradi da bi mu želila nešto tako loše kao smrt,a nije fora svađati se ako ti nitko ne kontrira
|
|
[Obrisani korisnik] 2.6.2010 15:40:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 2.6.2010 17:02:48
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Danas me mm tako nasekirao da sam mu rekla da mi je žao što mu nisam stavila mišomor u ručak Mislila sam eksplodirati od bijesa..i to oko utoka Hebenog Bosuta. Upisat ću ga na seminar komunikacije..krembil jedan koji uvijek mora biti u pravu.. sutra će jesti u strahu...drži se
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.6.2010 10:45:17
|
|
|
|
danery
|
naša baba je izgubila našu župnu knjižicu...išla je plaćati lukno i sad me sveki pita jel knjižica kod mene...a nikad nije ni bila jer je baba lizačica oltara...sad je uzbuna da gdje je... neka neka....samo nek ju ne nađe kako se hvalisala da će ona to čuvati...onda nek nju sačuva tko zna i umije...
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.6.2010 10:51:59
|
|
|
|
ZVRK
|
draga kakva ti je to knjižica
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.6.2010 10:54:37
|
|
|
|
danery
|
ona što dobiješ nakon vjenčanja,pa plaćaš lukno i tak pa ti to piše sve tamo...ugl.,trebat će nam za krštenje kad dođe kao dokaz da smo sve platili... ma u biti nije neka frka zasad,al bolje da ju nađe...
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.6.2010 10:56:22
|
|
|
|
BUMBI
|
A joj,a valjda će ju naći
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.6.2010 10:58:02
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: danery ona što dobiješ nakon vjenčanja e pa ja isto neznmam di je ona -moja ali mi ništa ne plačamo a malog smo normalno krstili lukno =
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.6.2010 11:00:07
|
|
|
|
danery
|
lukno=za posvetu kuće ma nije bed,lako ja drugu izvadim ak ne nađe...sad nek se malo kiseli,sama si je kriva
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.6.2010 11:05:11
|
|
|
|
ZVRK
|
mnama ništa ne upisuju nigdje nego platimo svećeniku kada dođe posvetiti kuću. da li si on gdje zapiše neznam ali nerade probleme(za sada)
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.6.2010 17:16:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK mnama ništa ne upisuju nigdje nego platimo svećeniku kada dođe posvetiti kuću. da li si on gdje zapiše neznam ali nerade probleme(za sada) ni nama... mi smo na vjenčanju dobili Obiteljsku knjižicu i u njoj su nam upisana djeca kad se krste. Al da bi išli šta plaćat s tim, to mi je I osim toga, čija je to knjižica? Ako je tvoj i tvog muža, čuvaš ju ti, a ne baba, a ako je babina, kaj ti imaš s njom???
|
|
|
Anketa
Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16
Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!