|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ringerajina tužionica
7.6.2010 13:05:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Zvonki

Bili smo s Miletićima u Krašiću i tamo sam vidjela one časne kako u tišini obavljaju svoje poslove. Odmah mi pala na um ideja o samostanskoj tišini. Znam ja da bi umrla nakon dan tišine. Nije moje uho naviklo na to user posted image

user posted image  joj, moje je!
sve se mislim da odem na par dana kod svoje duhovne mame na Novu Vesuser posted image
parkiram se u kapelicu i ne treba mi ništa!

(Odgovor članu Zvonki)
  Neposredna veza do poruke: 301
7.6.2010 13:16:54   
Wukovarka
Volim djecu, stvarno ih sve volim user posted image

Ali jučer sam posjedila user posted image user posted image

Kako je šogorica slavila 18-ti rođendan, bilo je puno gostiju i sva djeca su tu negdje od 12 do 20 mjeseci.
Od MM-ovih sestrični djeca su nemoguća....da su mi tu svaki dan, ja bi dobila slom živaca, Lucija ne bih imala nijedne igračke i sve bi joj bilo potrgano.

Kako smo sredili kat, svi su željeli vidjeti kako je sređeno i nemam ništa protiv, tak i tak se hvalim tim..ali kad smo došli gore.....jooojjjj...u 5 minuta moj dnevni boravak ličio je na odlagalište pokidanih igračaka. Sve s polica je poskidano, lutkama noge počupane, posude sa smokijem rasute po cijeloj prostoriji.

Moja Lucija ima svoj kut za igranje i nikada igračke ne iznosi od tamo, a da ne pričam o policama...jednom je dobila po rukama i nikada ih više nije dirala.

Pokidali su joj guralicu, na bicikliću iščuapli zaštitnu spužvu, sa ljuljačke istrgnuli sviralicu. Čak je najstarija od 20 mjeseci izgrizla gumenjake (igračke) koje Lucija obožava. Jednostavno im je odgrizla noge i glave user posted image

Sad se pitam jesam li ja baš toliko stroga da se moje djete jednostavno samo igra ili su oni toliko bez ideja da im djeca ne znaju neke granice?
Danas imam za spremati do ponoći, a pol igračaka je pobacano da ih ne mogu ni naći user posted image

Najradije bi sjela i plakala

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 302
7.6.2010 13:24:16   
Anoniman
ajme Wuki!
ko da ti je krdo bizona protutnjalo kroz stan! strava!
pa nije mi jasno kako tako mala djeca mogu napraviti to sve u kratkom roku! ok, moje jesu divlje, al kad dođu k nekome, nema tu trganja i pravljenja nereda! to se ne smije! gdje su im bile mame, jel bilo reakcije ikakve? ja bi im rekla da kupe novo ono što su im djeca potrgala!!! tebi to treba za još jedno dijete! uh, sad sam ljuta! user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Wukovarka)
  Neposredna veza do poruke: 303
   [Obrisani korisnik]
7.6.2010 13:27:38   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 304
7.6.2010 13:34:33   
cuba
Wuki, prvo nemoj se umarati, možeš rodit svaki tren a i dodatna živciranja ti nisu potrebna!
Vjerujem da ti je nered al nek ti neko drugi pomogne...a to šta su ta djeca napravila nije nered već veliku štetu jer jedno je prosuti smoki koji možeš pokupiti a drugo je nešto pokidati pa moraš kupovati novo. I ti roditelji bi me čuliuser posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 305
7.6.2010 13:37:35   
danery
ajme wuki....joj ja te totalno kužim...i kod mene bude haharluka,ali ja ne dam dirati sve što si smisle...
mišljenja sam da ak tvoje dijete nije rasturilo tvoju kuću,onda ne trebaju ni druga djeca...
strašno...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 306
7.6.2010 13:39:54   
Wukovarka
Ma nije mi za nered...i sama ga nekad napravim kad mi se ne sprema.

Ali sve pokidano user posted image ....puzzle koje ima dolje za igranje...kao prostirka...dva slova su iskidali, ma sve počupano....Luciji to nikad ne bi palo na pamet.
Još se jedna sestrična hvali kako su kod nje u kući đezve i svo posuđe nekada i pod krevetom jer se mala tako igra user posted image

Lucija jutros blijedo gleda svoju bebu bez nogu, jednu uopće ne mogu naći...
Plače mi se od muke. user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 307
7.6.2010 13:39:57   
ninolina
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Wuki tako mi je žaouser posted image  I ja se pitam nisam li ja mama gonič robova kada se moje dijete zna vladati,a tuđi mogu i smiju sveuser posted image

ovako nekad mislim i ja za sebeuser posted image
wuki ovo ti je bila škola nema više...ja bi poludila iako je mojima sve na raspolaganju ali čuvaju svoje igračke

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 308
7.6.2010 13:45:14   
danery
wuki ja bi rekla onda nek djecu dolje čuvaju,a mame nek idu vidjeti...ili njih par po par...jbt pa to je bila gužva ajme ak je bilo tako puno ljudi...
jooooooooj kosa mi se diže...znam o čemu pričaš...
tako je i nama bio defile po svim kutcima potkrovlja kad smo sredili....user posted image user posted image

< Poruku je uredio danery -- 7.6.2010 13:46:09 >

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 309
8.6.2010 9:40:35   
Sagem
baš sam ljuta, ne volim kad netko nešto obeča i ulije mi nadu i onda ništa...paf.... 0 bodova.... user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 310
8.6.2010 17:12:30   
Marta j
Tuzit cu ovu glupu vladu koja mi ide na zivce i imam zelju da se odselim tisuce kilometara daleko odavde.
Po treci put sam dobila odbijenicu za ljekove.
Obrazlozenje je niste hitniuser posted image user posted image
Vidjela bi nijh da su samo jedan dan na mom mjestu.
Nemogu se po tjelu pogledati kako sam plava vise od bockanja inekcija i kako mi se gadi vise gutati tablete tri puta u danu i tako vec vise od 5godina.

Tako sam tuzna placem od muke
A jos me vise ubija sve psihicki.
Tek kada umres il si na rubu smrti onda se sjete da financiraju necije lijecenje.
Koliko sam para dala za doktore,pretrage,snimanja i lijekove mogla sam imati vilu negdje na moru i to ogromnu.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 311
   [Obrisani korisnik]
8.6.2010 17:15:47   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Marta j)
  Neposredna veza do poruke: 312
8.6.2010 17:25:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Martauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 313
8.6.2010 17:27:55   
Marta j
hvala vam cure..
Al iskreno ja sam na rubu nemam snage dalje mate i muz su mi snaga za dalje al nemogu mislim da mi je danas najgori dan izgubila sam volju za svime.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 314
8.6.2010 18:06:54   
leilany
a joj marta nedaj seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 315
8.6.2010 19:26:26   
pincirotvajler
mm je smanjena plaća s 3000 na 2300 user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 316
8.6.2010 19:30:21   
BUMBI
Martauser posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 317
9.6.2010 7:11:25   
danery
nije neka tužba,al ajd...

u 6 h mm se gromogasno ispilio iz kreveta,digao vjetar namještanjem kreveta,a sve to uz poštenu buku....a ja naravno nisam baš spavala od vrućineeeeeeeeeee...user posted image

i user posted image ode dolje i ja se PONADAM tuka ajd sad ću odspavati,kad eto njega,rovari po ispeglanom vešu i traži radnu majicu...koju sam mu lijepo dala u ruke al neeeeeeeeee,to nek stoji pa kad mu bude trebalo...naravno da je majica na kraju bila izgužvana po njegovoj procjeni...i naravno da se on obukao,ogledao se i pita me :e,jel ovo dobro??

user posted image user posted image user posted image user posted image htjela sam ga utamanit vrelom peglom...prešla majicu u 2 sekunde
ona 2 nabora što je ON drndanjem napravio i sad eto kljucam i ne mogu gledat al ne mogu ni spavat...
i još deda po dvorištu naganja user posted image i mijauče skupa s njima...ili one naganjaju dedu? ne znam...odoh po kavu...user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 318
9.6.2010 8:43:12   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: danery

...odoh po kavu...user posted image user posted image

user posted image user posted image da ti skratim koji korakuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 319
9.6.2010 8:45:13   
ninolina
user posted image user posted image joj tetice...da vidiš moje kako se na prstima dižu..od najmanjeg do največeg...ako mama spava tišina je...aaaa ja bi reda napravila

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 320
9.6.2010 8:46:56   
danery
znaš da ja il puknem pa siknem il se na kraju smijem....

sad je bilo user posted image user posted image user posted image user posted image i još uvijek je user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 321
9.6.2010 8:47:52   
ZVRK
dovedi u red dok striper ne dođe jer onda se budete oba dvoje budili namrgođeni

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 322
9.6.2010 9:08:10   
lee
slažem se sa Zvrkom..dovedi ti to u red..i nedaj se zezati jer kad dodje beba i još ako bude pun energije ko moj alex onda nema spavanja...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 323
9.6.2010 9:09:20   
danery
ma lako ćemo mi to riješiti...nije ti dobro? imaš mamu user posted image user posted image user posted image laku noć user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 324
9.6.2010 9:12:33   
ZVRK
to samo kažeš sada ali onda ti bude teško sa 2 user posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16

Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!