Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.6.2010 13:05:08
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Bili smo s Miletićima u Krašiću i tamo sam vidjela one časne kako u tišini obavljaju svoje poslove. Odmah mi pala na um ideja o samostanskoj tišini. Znam ja da bi umrla nakon dan tišine. Nije moje uho naviklo na to joj, moje je! sve se mislim da odem na par dana kod svoje duhovne mame na Novu Ves parkiram se u kapelicu i ne treba mi ništa!
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.6.2010 13:16:54
|
|
|
|
Wukovarka
|
Volim djecu, stvarno ih sve volim Ali jučer sam posjedila Kako je šogorica slavila 18-ti rođendan, bilo je puno gostiju i sva djeca su tu negdje od 12 do 20 mjeseci. Od MM-ovih sestrični djeca su nemoguća....da su mi tu svaki dan, ja bi dobila slom živaca, Lucija ne bih imala nijedne igračke i sve bi joj bilo potrgano. Kako smo sredili kat, svi su željeli vidjeti kako je sređeno i nemam ništa protiv, tak i tak se hvalim tim..ali kad smo došli gore.....jooojjjj...u 5 minuta moj dnevni boravak ličio je na odlagalište pokidanih igračaka. Sve s polica je poskidano, lutkama noge počupane, posude sa smokijem rasute po cijeloj prostoriji. Moja Lucija ima svoj kut za igranje i nikada igračke ne iznosi od tamo, a da ne pričam o policama...jednom je dobila po rukama i nikada ih više nije dirala. Pokidali su joj guralicu, na bicikliću iščuapli zaštitnu spužvu, sa ljuljačke istrgnuli sviralicu. Čak je najstarija od 20 mjeseci izgrizla gumenjake (igračke) koje Lucija obožava. Jednostavno im je odgrizla noge i glave Sad se pitam jesam li ja baš toliko stroga da se moje djete jednostavno samo igra ili su oni toliko bez ideja da im djeca ne znaju neke granice? Danas imam za spremati do ponoći, a pol igračaka je pobacano da ih ne mogu ni naći Najradije bi sjela i plakala
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.6.2010 13:24:16
|
|
|
|
Anoniman
|
ajme Wuki! ko da ti je krdo bizona protutnjalo kroz stan! strava! pa nije mi jasno kako tako mala djeca mogu napraviti to sve u kratkom roku! ok, moje jesu divlje, al kad dođu k nekome, nema tu trganja i pravljenja nereda! to se ne smije! gdje su im bile mame, jel bilo reakcije ikakve? ja bi im rekla da kupe novo ono što su im djeca potrgala!!! tebi to treba za još jedno dijete! uh, sad sam ljuta!
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 7.6.2010 13:27:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.6.2010 13:34:33
|
|
|
|
cuba
|
Wuki, prvo nemoj se umarati, možeš rodit svaki tren a i dodatna živciranja ti nisu potrebna! Vjerujem da ti je nered al nek ti neko drugi pomogne...a to šta su ta djeca napravila nije nered već veliku štetu jer jedno je prosuti smoki koji možeš pokupiti a drugo je nešto pokidati pa moraš kupovati novo. I ti roditelji bi me čuli .
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.6.2010 13:37:35
|
|
|
|
danery
|
ajme wuki....joj ja te totalno kužim...i kod mene bude haharluka,ali ja ne dam dirati sve što si smisle... mišljenja sam da ak tvoje dijete nije rasturilo tvoju kuću,onda ne trebaju ni druga djeca... strašno...
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.6.2010 13:39:54
|
|
|
|
Wukovarka
|
Ma nije mi za nered...i sama ga nekad napravim kad mi se ne sprema. Ali sve pokidano ....puzzle koje ima dolje za igranje...kao prostirka...dva slova su iskidali, ma sve počupano....Luciji to nikad ne bi palo na pamet. Još se jedna sestrična hvali kako su kod nje u kući đezve i svo posuđe nekada i pod krevetom jer se mala tako igra Lucija jutros blijedo gleda svoju bebu bez nogu, jednu uopće ne mogu naći... Plače mi se od muke.
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.6.2010 13:39:57
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Wuki tako mi je žao I ja se pitam nisam li ja mama gonič robova kada se moje dijete zna vladati,a tuđi mogu i smiju sve ovako nekad mislim i ja za sebe wuki ovo ti je bila škola nema više...ja bi poludila iako je mojima sve na raspolaganju ali čuvaju svoje igračke
|
|
RE: Ringerajina tužionica 7.6.2010 13:45:14
|
|
|
|
danery
|
wuki ja bi rekla onda nek djecu dolje čuvaju,a mame nek idu vidjeti...ili njih par po par...jbt pa to je bila gužva ajme ak je bilo tako puno ljudi... jooooooooj kosa mi se diže...znam o čemu pričaš... tako je i nama bio defile po svim kutcima potkrovlja kad smo sredili....
< Poruku je uredio danery -- 7.6.2010 13:46:09 >
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.6.2010 9:40:35
|
|
|
|
Sagem
|
baš sam ljuta, ne volim kad netko nešto obeča i ulije mi nadu i onda ništa...paf.... 0 bodova....
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.6.2010 17:12:30
|
|
|
|
Marta j
|
Tuzit cu ovu glupu vladu koja mi ide na zivce i imam zelju da se odselim tisuce kilometara daleko odavde. Po treci put sam dobila odbijenicu za ljekove. Obrazlozenje je niste hitni Vidjela bi nijh da su samo jedan dan na mom mjestu. Nemogu se po tjelu pogledati kako sam plava vise od bockanja inekcija i kako mi se gadi vise gutati tablete tri puta u danu i tako vec vise od 5godina. Tako sam tuzna placem od muke A jos me vise ubija sve psihicki. Tek kada umres il si na rubu smrti onda se sjete da financiraju necije lijecenje. Koliko sam para dala za doktore,pretrage,snimanja i lijekove mogla sam imati vilu negdje na moru i to ogromnu.
|
|
[Obrisani korisnik] 8.6.2010 17:15:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.6.2010 17:25:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Marta
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.6.2010 17:27:55
|
|
|
|
Marta j
|
hvala vam cure.. Al iskreno ja sam na rubu nemam snage dalje mate i muz su mi snaga za dalje al nemogu mislim da mi je danas najgori dan izgubila sam volju za svime.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.6.2010 18:06:54
|
|
|
|
leilany
|
a joj marta nedaj se
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.6.2010 19:26:26
|
|
|
|
pincirotvajler
|
mm je smanjena plaća s 3000 na 2300
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.6.2010 19:30:21
|
|
|
|
BUMBI
|
Marta
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.6.2010 7:11:25
|
|
|
|
danery
|
nije neka tužba,al ajd... u 6 h mm se gromogasno ispilio iz kreveta,digao vjetar namještanjem kreveta,a sve to uz poštenu buku....a ja naravno nisam baš spavala od vrućineeeeeeeeeee... i ode dolje i ja se PONADAM tuka ajd sad ću odspavati,kad eto njega,rovari po ispeglanom vešu i traži radnu majicu...koju sam mu lijepo dala u ruke al neeeeeeeeee,to nek stoji pa kad mu bude trebalo...naravno da je majica na kraju bila izgužvana po njegovoj procjeni...i naravno da se on obukao,ogledao se i pita me :e,jel ovo dobro?? htjela sam ga utamanit vrelom peglom...prešla majicu u 2 sekunde ona 2 nabora što je ON drndanjem napravio i sad eto kljucam i ne mogu gledat al ne mogu ni spavat... i još deda po dvorištu naganja i mijauče skupa s njima...ili one naganjaju dedu? ne znam...odoh po kavu...
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.6.2010 8:43:12
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: danery ...odoh po kavu... da ti skratim koji korak
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.6.2010 8:45:13
|
|
|
|
ninolina
|
joj tetice...da vidiš moje kako se na prstima dižu..od najmanjeg do največeg...ako mama spava tišina je...aaaa ja bi reda napravila
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.6.2010 8:46:56
|
|
|
|
danery
|
znaš da ja il puknem pa siknem il se na kraju smijem.... sad je bilo i još uvijek je
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.6.2010 8:47:52
|
|
|
|
ZVRK
|
dovedi u red dok striper ne dođe jer onda se budete oba dvoje budili namrgođeni
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.6.2010 9:08:10
|
|
|
|
lee
|
slažem se sa Zvrkom..dovedi ti to u red..i nedaj se zezati jer kad dodje beba i još ako bude pun energije ko moj alex onda nema spavanja...
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.6.2010 9:09:20
|
|
|
|
danery
|
ma lako ćemo mi to riješiti...nije ti dobro? imaš mamu laku noć
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.6.2010 9:12:33
|
|
|
|
ZVRK
|
to samo kažeš sada ali onda ti bude teško sa 2
|
Anketa
Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16
Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!