tiny -> RE: Ringerajina tužionica (21.7.2010 9:49:39)
|
i ja se danas tuzim.jucer je svekru bio imendan,i mi smo isli na rucak.naravno,ja sam morala pripremiti stol,i poslije rucka sve sloziti i oprati,a svekrva samo puse,jadna ona,ne moze ona vise,bla,bla...kad sam sve oprala,otisla sam s malom u selo da se kupa u bazenu s djecom.kad sam se vratila,sogi je vec bila dosla,i donijela tati 5 kolacica i on mene s vrata napada da tako se dolazi,s kolacima,a ne praznih ruku ko ja.a đubre ne vidi kad mu ja za rođendan i bilo sta drugo donesem.uzela ja jedan kolac,a on na mene,to je moje,sve ces mi pojest,sto nisi napravila,i meni pukne film i ja vratim kolac,a on pa ja se salio,jedi ti,nisam ja mislio ozbiljno...poslije dođe od svekra stricevic koji zivi u zagrebu,i pricaju oni tako,a moja sogi i svekrva da malo ispadnu obrazovane mijenjaju naglasak i gramatiku,kao da,da(umjesto ja,ja..ko sto mi inace ovdje govorimo)i zbilja (sto oni nikad u svom vokabularu ne koriste)...ma mislim zlo mi je kad se netko pocne preseravati,mislim ne kazem ja da se treba pricati ko zadnja seljacina,ali ja nikad,ali nikad ne mijenjam svoj govor s bilo kim da pricam,pa bio on iz zagreba ili splita ili ne znam ni ja odakle.ja se malo pocela zezati sa svekrom,a mm meni u sred price:obuzele su te emocije,nemoj vise pricati,reci ces sta ne trebas.i gospodin misli da je nesto pametno reko,i umiru svi od smijeha...ja se istog trena pokupim i iziđem iz kuce.poslije toga nisam vise rijeci progovorila u kuci,samo sam radila sto sam morala(jer na kraju krajeva i ispada da sam ja tamo dobra samo za sluziti i prati).kasnije mm rostilja vani,a draga majcica sjela pored njega i gleda ga cilo vrime,i jebe se nje sto su joj gosti u kuci,naravno kad imaju mene budalu.i on mene pita jesam li ja to ljuta na njega,ja kazem da nisam, i to je sve sto sam ja njemu rekla.kad smo dosli kuci,spremila sam malu u krevet i ja odmah otisla.kako netko moze biti toliko bezobrazan i corav...njemu je uvijek vaznija njegova mama nego ja(a to je jednom prilikom javno i izjavio),i nitko nikad nece reci da sam ja nesto dobro uradila,a netko drugi kad se posere,dizu ga u nebesa.tako jucer pricaju kako je sogi tesko jer ona ima troje djece i mora ih vozikati na treninge itd,a zet radi,ali i ona zarađiva jer se ona brine o kuci i djeci,a ja pukla i kazem da izgleda svi osim mene zarađuju,iako se i ja brinem o kuci i djetetu,ali dobro mozda je moje jedno dijete manje vazno,od njenih troje,ali jebi ga kad ja imam samo jedno.zlo mi je od njih sviju,i tako se lose osjecam da mi se povraca...
|
|
|
|