Anoniman -> RE: Ringerajina tužionica (22.7.2010 14:31:46)
|
Tuzim se na zub koji me boli, nisam ni sigurna da li mi rastu osmice ili mi je sedmica pokvarena !! tuzim se na Saru jer je danas blago receno nemoguca, place za svaku glupost, a kako mene boli zub i glava zbog zuba, kao da mi je neko zabio ekser u levu slepoocnicu, i ja nemam previse strpljenja za nju! Tuzim se sto sam osoba koja ne zna da kaze ne, i sad je dosla mm-ova rodjaka (oni su na letovanju u svom stanu ispod nas) i sad mi se prikacila, gospodjica je odlucila da joj se gleda kralj lavova 2, zasela je sad na komp i boga pitaj kad ce otici, a vidi da ssam cutljiva i da nisam za pricu! i kako ljudi ne mogu da provale da smetaju! a u stvari sam ja kreten sto je nisam odjebala u fino, tako da sam i za to kriva i za to se tuzim na samu sebe!! [sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif] a u sustini devojcica nije losa (ima 15 godina), ali danas mi sve i svi idu na zivce jer me boooliiiii!! i jos sam danima prehladjena, usi mi zacepljene, nos, i kasljem kao magarac! [sm=sad.gif][sm=sad.gif]
|
|
|
|