tiny -> RE: Ringerajina tužionica (25.7.2010 19:02:07)
|
normalno je da covjek ima neke svoje potrebe i zelje,a isto tako je normalno da muz zeni koja mu je rodila djecu i koja se brine o njemu pruzi osnovne stvari.kad bi mi zene pretvorile u kune sve ono sto radimo u kuci,zaradile bi 3 puta vise nego ijedan muskarac!svatko se od nas bolje osjeca kad ima svoj novac,ima vise samopouzdanja,i to je normalno.ali ako neka od nas nije u mogucnosti da radi,jer se mora skrbiti o obitelji,sav onaj novac koji on zaradi je zajednicki,kao da smo ga i same zaradile,jer i jesmo.i meni je moj uvjek prigovarao za sve,i jos zna prigovoriti,ali ja mu samo kazem,ako nece da jede i biti cist,onda mi ne treba davati pare,meni jos lakse.draga,ja ti sad kad idem u trgovinu uvijek ostavim par novcica za sebe,za koje on ne zna,i tako,malo po malo,nakupim,i trosim samo na sebe,i uvijek imam svoje pare sa strane za koje on ne zna.a kad me naljuti to mu dodatno naplatim iz novcanika dok se on tusira(ali uzimam samo sitne,tako da ne skuzi).ajde,molim te,ko da oni nama polazu svaki racun...zato,budi pametna,uradi kao i ja ,nađi tajni pretinac u svom novcaniku,i polako,ali sigurno,uvijek ces imati svoj fond(kako ga ja zovem).
|
|
|
|