Imra -> RE: Ringerajina tužionica (31.7.2010 15:33:37)
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe Svakako joj daj do znanja da te je povrijedila svojim ponasanjem prosli put i to prve prilike sto ostanete nasamo. Ne budes li joj odmah rekla, sve ce ti teze i neugodnije biti to i reci, jer se takvo sto kaze odmah zato ne otezi sa time. Mada opet sve zavisi i od tetke ako je kakva nadzak baba mozda se i naduri na tebe [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ona je super zena, sve pohvale za nju, tetka za pozeljeti pa me mozda zbog toga tako povrijedilo to sto mi je rekla, jednostavno od nje to nisam ocekivala, mozda da mi je to neko drugi rekao ne bih primila ovako k srcu....kod nje sam boravila nekih 5 godina za vrijeme agresije na BiH, mijenjala mi je mamu u tinejdzerskim godinama, nikada ne dodje bez hrpe poklona za sve nas, itd. da ne nabrajam....uvijek sam jedva cekala da je vidim do ovoga puta, nekako me i povrijedila i razocarala mlada mama...ona ce boraviti u svojoj kuci, ali ja zivim u kuci pored moje nene(koja je njena majka), tako da je svaki dan tu, a mi smo inace vrlo slozna porodica, okupljanja su svaki vikend, rodjendani se svima slave od dedinog koji ima 88 do najmladjeg clana od 1 god.(sto je posebna prica), za vrijeme njenog boravka svaki dan neko pravi rucak, veceru, izlazimo, malo cudno, al kad se ufuras u taj ritam nije ti toliko tesko
|
|
|
|