Anoniman -> RE: Ringerajina tužionica (7.8.2010 15:56:58)
|
dođe mi da pop[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley35.gif[/image]!!!! već mjesec dana curi vodo-kotlić na wc-u. govorim svakih par dana, onak pripomenem, - koliko je vode otišlo, mogli smo kupit već 10 kotlića. ne, on nema novaca i nije vodoinstalater. ok, rekoh, ti ga kupi, JA ću ga postavit, ne bi mi bilo ni prvi ni zadnji put. i KONAČNO danas, nakon što sam mu sinoć zapovijedila da ide i kupi - kupio ga je. sama sam odmontirala stari, nazafrkavala se s novim, jer je cijev malo prekratka pa sam ga motnirala malo u koso da mi se ne čupa cijev van, mislim ga još zakitati da ne bi bilo... i sad, sve napravim i onaj spoj između ventila i kotlića mi ne paše, na kotlići je prevelik izlaz a ono što ide iz zida je premalo da bi se zašarafilo zajedno i pošaljem ga u dućan da kupi... ti, kad se počeo derat na mene! "šta treba još kupit! ti si majstor, ja nisam, kad se nečega primiš to onda i završi, ne ovako, da ja nemam vode cijeli dan! ovo ono..." a štos je u tome, što je on trebao skuhati ručak dok ja to radim a ja sam zatvorila vodu da mi ne bi curilo dok to radim. u međuvremenu se Kati kakalo i nije ju mogao nagovoriti da sjedne na kahlicu, nevjerojatno! pa uzmeš dijete i staviš ju na kahlicu a ne s njom vodit diplomatske pregovore i šizit da te niš ne sluša! tuljan! došla mi je teta pomoć, tj, došla je gore po bušilicu, jer si dolje sastavlja krevet. Pa kad smo ovo nagurale, išla sam k njoj šarafit. ti vrapca, koja sam ja domaćica... pravo veli moja teta, u našoj familiji nema muških i ženskih poslova, svi mogu bit ženski! ona isto, šarafi a njezin sin igra igrice na kompu! pa dođe mi da te muške zatamanim koliko su nesposobni i inertni! fuj!
|
|
|
|