tiny -> RE: Ringerajina tužionica (18.8.2010 12:25:52)
|
tuzim se na sve oko sebe,a najvise na mm jer sam mu maloprije rekla da nemam ulja u kuci,a on meni pa nemam ni ja para i briga me.ma briga i mene,necu nista ni kuhati,a on meni daje par novcica ko prosjaku,i prigovara kako ja nikad njemu ne vracam kusur,nego sve potrosim,pa nisam ja dijete da mu vracam kusur svaki put kad odem po kruh,e pa nisam htjela sad ni uzeti ono par kunica sto mi je davao,nego sam mu ostavila. tuzim se sto mi je svekar ostao u bolnici jutros,i sad je tiha misa ko da je umro,ajme sta ako umre,boze moj bit ce kako bude,i meni je on jako drag,ali sigurno mi zivot nece stati zbog njega. jutros ja kod sveki,a ona nesto rezucka i govori meni kako ce praviti sebi carobnu juhu,a ja u sali,ma ti si sebi iscarobirala,a mm na mene,sta ti imas pricati,suti bolje ti je....ma tako mi i treba kad diram u njegovu presvetu majku.jucer se izderao na M.jer nije tila poljubit njegovu majku,i on se ko luđak dere na nju i prijeti joj jos da ce batine dobit.e tu sam ja pukla,jer nece mi nitko,pa cak ni on na moje dijete se bez razloga izderavati i prijetit joj batinama,ako je zivcan nek pije apaurine,popijem i ja.a zivcan je na trecu osobu kojoj ne smije nista reci,nego se na nama izivljava,e pa bome nece ici.eno ga sad kod njegove majcice,sad je ona najsretnija,kad je on kod nje,a ja odem kuci,a jos uz to smo se i zakacili,i sad ga ima samo za sebe.e pa eto joj ga,dabogda ostao s njom citav zivot,meni se ne treba ni vracati,nek uzivaju.
|
|
|
|