Ninaa -> RE: Ringerajina tužionica (20.8.2010 14:47:35)
|
Evo i mene opet ovdje i tužim se ko i inače na šogorice. Danas me zove kuma i veli kaj je bilo frke oko mora? ja njoj na to da kakve i da koliko ja znam nije. Ona je čula iz sela da mi nismo htjeli od ove jedne povesti djecu jel smo rekli da su u pubertetu i da ih nećemo paziti i da su cijeli dan plakala kak ih nismo uzeli. Na to sam stvarno poludila. Nitko mi nije rekao, zamolio me ni ništa slično da ih uzmem sa sobom a da su me pitali rekla bih da mogu dan dva baš zbog toga jel se brinem da im se nešto ne dogodi a ne zbog sebičnosti. Sad sam ja ispala bezobrazna jel ih nisam htjela paziti, a da im se kaj dogodilo živa bi se pojela. Tam imaju ekipu i svake godine neko sranje. Lani je jedan rasjeko nogu, ove godine dva slomila ruku.Kad smo pitali hoće ići na more ili kaj rekla je kratko ne. Oni su mogli otići barem tjedan dana s njima. Tak je svake godine ih vodila pok. svekrva i natezala se s njima jel nisu htjeli slušati. Fakat mi je žao jel smo si stvarno bile dobre i smatrala sam je ko prijateljicu svaki dan mi je bila u kući, pripazila dijete baš sam je zavoljela. Poslije one frke s mora kad je druga morala čistiti je sve to nekak zahladilo i stalno ispada da mi podmetaju neke spačke. Isto tak kad ja odem na posao sestri donese ručak da me ne obavijesti i uopće mi ne veli a ja joj dan prije pripremim da ima za drugi dan i onda to na kraju bacim jel joj ona donese. uglavnom od danas je dosta, bit ću s njima na službeno i držat ću se ko i one. Samo ne mogu vjerovati da sam opet nasjela i krivo procjenila ljude i po neznam koji put se razočarala. Stvarno sam glupača i još se grizem zbog toga a znam da ne bi trebala, već sam se i isplakala jel mi je baš žao zbog svega. Pa jel ja moram sve, brinuti se za njihovu sestru, čistit im apartman, voditi djecu na more i sl. Pa kaj ja nemam pravo na odmor? ILi sam ja u krivu i trebala sam ih povesti? Samo živim za dan kad im se sinovi ožene da me puste na miru više. Nemrem vjerovati da se žene od 45 godina mogu tak ponašat. Ljuta sam i razočarana i to jako.
|
|
|
|