BruMa -> RE: Ringerajina tužionica (26.8.2010 12:26:57)
|
IZVORNA PORUKA: osobno Tužim samu sebe jer sam užasna mama.[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Sinoć sam nakon šta sam se tri puta digla nosit Mateja, zadnji put sam ga stavila kraj sebe da ga nahranim i zaspala sam bez da sam ga pribacila i pa je s kreveta...[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Na svu sreću, nije se ozlijedio, ali ja sama sebe [sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif][sm=smiley18.gif] i ne mogu shvatit kako sam tako neoprezna i cili dan se grizem zbog toga, a ni mm nije bija od pomoći..komentarom "reka sam ti, budi sritna šta nije ništa slomio.."[sm=smiley19.gif] Osjećam se kao najgora majka na svitu i baš sam sva jadna. Ajde,nemoj tako!Nisi loša mama i nemoj to više ponavljati.I meni je Mateo pao s kreveta,jer sam i ja zaspala.Nisam mislila da sam loša mama.Ali mi je užasno bilo krivo,kako sam mogla ja zaspat.Plakala sam skupa s njim. Hvala Bogu da je sve Ok s Matejom.Bebe su žilave i očito im je u opisu posla da padaju s kreveta[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|