Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina tužionica 21.9.2010 20:51:09
|
|
|
|
leilany
|
..ja se tuzim na svog hahara(citaj kcer)....igrala se sa piksom od svoje hrane i u sekundi je bubnula po staklu od ormara..i kabum....kvrrrc..... ..raspuklo se staklo.... ..sad u potragu za dobrim staklarom....
|
|
RE: Ringerajina tužionica 21.9.2010 21:08:30
|
|
|
|
dominik
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 21.9.2010 21:09:52
|
|
|
|
CallamityJane
|
lei sto joj odmah nisi rekla, nije ti caca staklar
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 21.9.2010 21:10:54
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe lei sto joj odmah nisi rekla, nije ti caca staklar callie,a kak znas da nije
|
|
RE: Ringerajina tužionica 21.9.2010 21:11:41
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: callanhoe lei sto joj odmah nisi rekla, nije ti caca staklar callie,a kak znas da nije a da je ne bi isla u potragu za njim
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 21.9.2010 21:13:10
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe
|
|
RE: Ringerajina tužionica 21.9.2010 21:14:05
|
|
|
|
pikachu
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 22.9.2010 22:13:25
|
|
|
|
tiha
|
nisam pisala nikada u tuzionici o tome ali sad mi je stvarno pukao film!!! imamo neku glupu zenu u susjednoj zgradi koja me redovno napada jer si idem kod legice na kavu ali danas je prevrsila svaku mjeru.... napala me kako sam to odgojena i imam obraza dolazit s djecom u njenu zgradu,kako nemam sramote dopustamo da se djeca vijaju i skacu njoj po glavi dok mi ispijamo kave pricamo o jeba...ma i kurc...ma da oprostite to su njene rijeci! i jos moja legica jer zna da cemo imat akcije ide samnom da me nebi jos i fizicki napala i pocne je napadat kako ona ima jeba...hmm,,, na svakom cosku!!! ali malo je falilo da ja nekazem sve sto znam ali nisam se htjela spustati na njen nivo ali samo neka jos potegne dobit ce sve! sve cu joj sasut u lice! radila je godinama u austriji a muz joj dovodio ljubavnice u stan i pravio orgije i onda takva osoba ide pravit reda! a on jadan stoji i toboze ju smiruje jer zna da mi svi znamo sta je radio ...nevolim se mjesat u tudi brak ali ona se gadno mjesa u nase zivote i mojoj djeci priusti traumu malo malo...dugo sam ju ignorirala i pustila da drobi zato sto sam uvijek sa djecom ali danas me cula! vec sat i pol cekam policiju ali policija vise nezeli ni izaci dolazili su svaki dan! sada samo nazovu i kazu da je prijavila i to je to!!! nije mi jasno da joj policija nemoze spizdit neku kaznu sto ih stalno zove bez razloga ja nesmijem u 7 sati doci kod susjede na kavu alo!!!!!! zena je psihicki bolesnikk!!!!!!! kako samo ima obraza po 100-ti put napasti mene s djecom na stubistu!!!!!!!! riga mi se od takvih ljudi...bljak,bljak!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Ringerajina tužionica 22.9.2010 22:15:49
|
|
|
|
BUMBI
|
A joj,draga strašno...stvarno ima svakavih ljudi,užas jedan
|
|
RE: Ringerajina tužionica 22.9.2010 22:17:48
|
|
|
|
mlada mama
|
pa zovi i ti njoj policiju i reci da vas sve skupa psihički zlostavlja, povedi muza sa sobom drugi put na kavu kod legice pa da vidis kako ce se onda ponašati. Ma zamisli ti nju !!!
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 22.9.2010 22:20:02
|
|
|
|
pikachu
|
Isuse, tiha, daj se ne petljaj s njom... Neka se policija pobrine za to... Ne čini mi se baš stabilna osoba... Da ne bi ona primijenila i neke drastičnije mjere... Prijavi ti nju policiji za remećenje javnog reda i mira...
|
|
RE: Ringerajina tužionica 22.9.2010 22:20:20
|
|
|
|
natalijax
|
joj tiha bi ja njoj rekla sve što znam,de ti njoj pošalji drugi puta svog muža pa nek je mal smiri,krampaća
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 22.9.2010 22:20:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 22.9.2010 22:22:14
|
|
|
|
tiha
|
najveci je problem sto je ona rodbina sa mojim muzem i zadnji put mu kaze darko kako te nije sramota moj muz ju je popljuvao i slali smo joj policiju nedavno oni su bili presretni da se netko babi suprostavio kad nas sve maltretira napala je susjedinog sina mali je nosio smece u kontenjer i ona ga napala na hodniku i naravno da su je tuzili napala je tude djete u javnosti nesmijes na svoje djete danas viknuti a ne na tuđe ali babi to nije jasno i 2 mjeseca nas nije napala i sad se opet okurazila
|
|
RE: Ringerajina tužionica 22.9.2010 22:23:16
|
|
|
|
pincirotvajler
|
omg,,ludo ludo
|
|
RE: Ringerajina tužionica 22.9.2010 22:24:10
|
|
|
|
natalijax
|
ta nije baš sva svoja,
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 22.9.2010 22:24:45
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Isuse, tiha. nazovi policiju i reci da te napala i tebe i dvoje djece. Onda će joj ići prijava pod obavezno,a neka se sud bavi utvrđivanjem njene neuračunljivosti. ima vec sto puta smo je vec prijavili! jednostavno ko da lupamo iz supljeg u prazno nju treba malo uvatit iza coska a na nekog takvog ce naletit
|
|
[Obrisani korisnik] 22.9.2010 22:26:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 22.9.2010 22:32:01
|
|
|
|
mlada mama
|
o svašta nitko neće reagirat dok se nešta ne dogodi,a kako mi se čini nije baš sva svoja i napada tudju djecu nebi se čudila da joj pukne nešta u glavu i napravi nešto nedaj Bože nažao nekom djetetu ..ili bilo komu drugom . Divim se i tvojoj susjedi mene bi bilo strah živjeti u zgradi s tom frikušom.
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 22.9.2010 22:34:12
|
|
|
|
tiha
|
nemate pojma koliko sam ljuta manje vise sto je meni nesto rekla ali djeca su samnom a djecu mi nediraj
|
|
RE: Ringerajina tužionica 22.9.2010 22:36:11
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: pikachu Isuse, tiha, daj se ne petljaj s njom... Neka se policija pobrine za to... Ne čini mi se baš stabilna osoba... Da ne bi ona primijenila i neke drastičnije mjere... Prijavi ti nju policiji za remećenje javnog reda i mira...
|
|
RE: Ringerajina tužionica 22.9.2010 22:37:15
|
|
|
|
cuba
|
Bože, bolesnika svuda oko nas , tiha zbilja ne znam šta više da kažem kad ni policija tu nema učinka...
|
|
RE: Ringerajina tužionica 22.9.2010 22:38:33
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: tiha nemate pojma koliko sam ljuta manje vise sto je meni nesto rekla ali djeca su samnom a djecu mi nediraj da pogotovo kakve to posljedice ostavlja na djeci. Jadne cure mogu mislit kako su uplašene imat će traume od nje
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 22.9.2010 22:41:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Tiha znam kako ti je. Imam takvu babetinu kraj sebe. Sve okolo maltretira, dere se na djecu. Nama stalno mjeri među. Jedan dan prije dvije godine se namjerila na mene, derala se iz petnih žila, a ja sam se hladno okrenula prema njoj i poslala je u tri.. , neka se miče 100 metara od mene i neka joj ne padne na pamet da me više pogleda ili da mi se uopće obrati k.. stara. A kao šećer na kraju (ima 3 prozora) prema nama rekla sam joj da ću joj sva tri zazidati i poslati joj račun. Odonda me baba mrko gleda ali mi nije niti jednu riječ rekla. Nažalost druge i dalje maltretira. Dok sam bila u bolnici poslije poroda njezina đukela je zaklala susjedovog psića i ugrizla mm-a za nogu i to na ulici. Zato se gospođa sad naplaćala kazni, i još k tome mora plaćati obavezne veterinarske posjete. Nisam takva osoba, i zbilja me teško navuči na svađu ali s njom se jednostavno ne može. Takvima od početka ne smiješ dopustiti da te gaze.
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 22.9.2010 22:44:41
|
|
|
|
tiha
|
a od psovki sta sam joj sve rekla cak je i mia pocela zamnom ponavljat
|
Anketa
Beba.
Admin
Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!