|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ringerajina tužionica
21.9.2010 20:51:09   
leilany
..ja se tuzim na svog hahara(citaj kcer)....igrala se sa piksom od svoje hrane i u sekundi je bubnula po staklu od ormara..i kabum....kvrrrc.....
..raspuklo se staklo....
..sad u potragu za dobrim staklarom....

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 1576
21.9.2010 21:08:30   
dominik
user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1577
21.9.2010 21:09:52   
CallamityJane
lei sto joj odmah nisi rekla, nije ti caca staklar user posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 1578
21.9.2010 21:10:54   
leilany
IZVORNA PORUKA: callanhoe

callie,a kak znas da nijeuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 1579
21.9.2010 21:11:41   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: leilany

callie,a kak znas da nijeuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a da je ne bi isla u potragu za njim user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1580
21.9.2010 21:13:10   
leilany

user posted image

user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 1581
21.9.2010 21:14:05   
pikachu
user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1582
22.9.2010 22:13:25   
tiha
nisam pisala nikada u tuzionici o tome ali sad mi je stvarno pukao film!!!
imamo neku glupu zenu u susjednoj zgradi koja me redovno napada jer si idem kod legice na kavu ali danas je prevrsila svaku mjeru....
napala me kako sam to odgojena i imam obraza dolazit s djecom u njenu zgradu,kako nemam sramote dopustamo da se djeca vijaju i skacu njoj po glavi dok mi ispijamo kave pricamo o jeba...ma i kurc...ma da oprostite to su njene rijeci! i jos moja legica jer zna da cemo imat akcije ide samnom da me nebi jos i fizicki napala i pocne je napadat kako ona ima jeba...hmm,,, na svakom cosku!!! ali malo je falilo da ja nekazem sve sto znam ali nisam se htjela spustati na njen nivo ali samo neka jos potegne dobit ce sve! sve cu joj sasut u lice! radila je godinama u austriji a muz joj dovodio ljubavnice u stan i pravio orgije i onda takva osoba ide pravit reda! a on jadan stoji i toboze ju smiruje jer zna da mi svi znamo sta je radio ...nevolim se mjesat u tudi brak ali ona se gadno mjesa u nase zivote i mojoj djeci priusti traumu malo malo...dugo sam ju ignorirala i pustila da drobi zato sto sam uvijek sa djecom ali danas me cula! vec sat i pol cekam policiju ali policija vise nezeli ni izaci dolazili su svaki dan! sada samo nazovu i kazu da je prijavila i to je to!!! nije mi jasno da joj policija nemoze spizdit neku kaznu sto ih stalno zove bez razlogauser posted image
ja nesmijem u 7 sati doci kod susjede na kavu user posted image alo!!!!!!
zena je psihicki bolesnikk!!!!!!! kako samo ima obraza po 100-ti put napasti mene s djecom na stubistu!!!!!!!! riga mi se od takvih ljudi...bljak,bljak!!!!!!!!!!!!!!!

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1583
22.9.2010 22:15:49   
BUMBI
A joj,draga strašno...stvarno ima svakavih ljudi,užas jedan

user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1584
22.9.2010 22:17:48   
mlada mama
pa zovi i ti njoj policiju i reci da vas sve skupa psihički zlostavlja, povedi muza sa sobom drugi put na kavu kod legice pa da vidis kako ce se onda ponašati. Ma zamisli ti nju !!!

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1585
22.9.2010 22:20:02   
pikachu
Isuse, tiha, daj se ne petljaj s njom... Neka se policija pobrine za to... Ne čini mi se baš stabilna osoba... user posted image  Da ne bi ona primijenila i neke drastičnije mjere... Prijavi ti nju policiji za remećenje javnog reda i mira...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1586
22.9.2010 22:20:20   
natalijax
joj tiha bi ja njoj rekla sve što znam,de ti njoj pošalji drugi puta svog muža pa nek je mal smiri,krampaća

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 1587
   [Obrisani korisnik]
22.9.2010 22:20:41   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 1588
22.9.2010 22:22:14   
tiha
najveci je problem sto je ona rodbina sa mojim muzem i zadnji put mu kaze darko kako te nije sramotauser posted image

moj muz ju je popljuvao i slali smo joj policiju nedavno oni su bili presretni da se netko babi suprostavio kad nas sve maltretira napala je susjedinog sina mali je nosio smece u kontenjer i ona ga napala na hodniku i naravno da su je tuzili napala je tude djete u javnosti nesmijes na svoje djete danas viknuti a ne na tuđe ali babi to nije jasno i 2 mjeseca nas nije napala i sad se opet okurazilauser posted image

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

Neposredna veza do poruke: 1589
22.9.2010 22:23:16   
pincirotvajler
user posted image
omg,,ludo ludouser posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1590
22.9.2010 22:24:10   
natalijax
ta nije baš sva svoja,user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1591
22.9.2010 22:24:45   
tiha

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Isuse, tiha. nazovi policiju i reci da te napala i tebe i dvoje djece. Onda će joj ići prijava pod obavezno,a neka se sud bavi utvrđivanjem njene neuračunljivosti. user posted image

ima vec sto puta smo je vec prijavili! jednostavno ko da lupamo iz supljeg u prazno nju treba malo uvatit iza coska a na nekog takvog ce naletit

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

Neposredna veza do poruke: 1592
   [Obrisani korisnik]
22.9.2010 22:26:02   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu tiha)
  Neposredna veza do poruke: 1593
22.9.2010 22:32:01   
mlada mama
o svašta nitko neće reagirat dok se nešta ne dogodi,a kako mi se čini nije baš sva svoja i napada tudju djecu nebi se čudila da joj pukne nešta u glavu i napravi nešto nedaj Bože nažao nekom djetetu ..ili bilo komu drugom . Divim se i tvojoj susjedi mene bi bilo strah živjeti u zgradi s tom frikušom.

Neposredna veza do poruke: 1594
22.9.2010 22:34:12   
tiha
nemate pojma koliko sam ljuta manje vise sto je meni nesto rekla ali djeca su samnom a djecu mi nediraj user posted image

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

Neposredna veza do poruke: 1595
22.9.2010 22:36:11   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: pikachu

Isuse, tiha, daj se ne petljaj s njom... Neka se policija pobrine za to... Ne čini mi se baš stabilna osoba... user posted image  Da ne bi ona primijenila i neke drastičnije mjere... Prijavi ti nju policiji za remećenje javnog reda i mira...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1596
22.9.2010 22:37:15   
cuba
Bože, bolesnika svuda oko nasuser posted image , tiha zbilja ne znam šta više da kažem kad ni policija tu nema učinka...

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 1597
22.9.2010 22:38:33   
mlada mama
IZVORNA PORUKA: tiha

nemate pojma koliko sam ljuta manje vise sto je meni nesto rekla ali djeca su samnom a djecu mi nediraj user posted image

da pogotovo kakve to posljedice ostavlja na djeci. Jadne cure mogu mislit kako su uplašene user posted image
imat će traume od nje

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1598
22.9.2010 22:41:22   
Anoniman
Tiha znam kako ti je. Imam takvu babetinu kraj sebe. Sve okolo maltretira, dere se na djecu. Nama stalno mjeri među. Jedan dan prije dvije godine se namjerila na mene, derala se iz petnih žila, a ja sam se hladno okrenula prema njoj i poslala je u tri..user posted image , neka se miče 100 metara od mene i neka joj ne padne na pamet da me više pogleda ili da mi se uopće obrati k..user posted image stara. A kao šećer na kraju (ima 3 prozora) prema nama rekla sam joj da ću joj sva tri zazidati i poslati joj račun. Odonda me baba mrko gleda ali mi nije niti jednu riječ rekla.
Nažalost druge i dalje maltretira. Dok sam bila u bolnici poslije poroda njezina đukela je zaklala susjedovog psića i ugrizla mm-a za nogu i to na ulici. Zato se gospođa sad naplaćala kazni, i još k tome mora plaćati obavezne veterinarske posjete. Nisam takva osoba, i zbilja me teško navuči na svađu ali s njom se jednostavno ne može.
Takvima od početka ne smiješ dopustiti da te gaze.

Neposredna veza do poruke: 1599
22.9.2010 22:44:41   
tiha
a od psovki sta sam joj sve rekla cak je i mia pocela zamnom ponavljat user posted image

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Beba.
Admin

Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!