|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ringerajina tužionica
28.9.2010 22:23:35   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mamica29)
Neposredna veza do poruke: 1626
28.9.2010 22:23:53   
cuba
mamica to kad krene onda baš kreneuser posted image user posted image  nadam se da će mališ brzo ozdraviti i da ćete se opet vratiti u normalu ~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mamica29)
Neposredna veza do poruke: 1627
28.9.2010 22:28:03   
mamica29
Hvala cure. Cvrčak želim ti da maloj čim prije prođe ta grozna oteklina. bit će bolje

JAN 04.05.2006.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1628
28.9.2010 22:29:11   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: mamica29

Ja sam isto sva nikakva. Jan je već tri tjedna bolestan - u četvrtak završili terapiju antibiotikom, otišli u petak na kontrolu sve ok. u petak navečer mali opet kašlje (mokri kašalj). Pobral virozu. Tek je krenuo u ponovo u vrtić,a gle.user posted image Ja sam sva nikakva sve me boli, trebam dobituser posted image , a i još me prije 3 dana presjeklo u križimauser posted image user posted image user posted image . Bit će bolje.

izgleda da je malenom znatno oslabljen imunitet user posted image
I moja je meni veceras sumnjiva po pitanju fibre

(Odgovor članu mamica29)
Neposredna veza do poruke: 1629
28.9.2010 22:30:52   
buduća mamica
Tužim se na samu sebe, jer sam naivna i dozvolila da budem iskorištena, moje dobre namjere su iskorištene. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image izgleda da nikada neću naučiti ovo lekciju jer mi se to uvijek iznova događa

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1630
28.9.2010 22:31:26   
BUMBI
Šta je bilo B.mamice?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu buduća mamica)
Neposredna veza do poruke: 1631
28.9.2010 22:37:26   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: buduća mamica

Tužim se na samu sebe, jer sam naivna i dozvolila da budem iskorištena, moje dobre namjere su iskorištene. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image izgleda da nikada neću naučiti ovo lekciju jer mi se to uvijek iznova događa

mico pa ko te tako povrijedio????user posted image

Neposredna veza do poruke: 1632
28.9.2010 22:38:52   
cuba
IZVORNA PORUKA: buduća mamica

user posted image user posted image user posted image user posted image  BM šta se dogodilo?? Nije valjda tako strašno??

Neposredna veza do poruke: 1633
28.9.2010 23:20:08   
Imra
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Došli s treninnga i A. ide piškiti i :sama ću,sama ću(sve će sama) i odjednom čujemo tup i vrisku. Strčali se,a ona je dovukla onu malu stolicu(da stanu na nju za pranje zuba)popela se i valjda spetljala o hlače i pala licem na ćošak pločica kako je kada uzidanauser posted image
Pala je na sam rub čeljusti. Sve je oteklo,imat će gadnu modricu sutra.
Stavljali gel-medu. Sirota kako je plakalauser posted image
Bog i sreća da nije ništa gore.

a bas mi je zao malene....sreca pa se sve tako zavrsilo
da je sto prije prestaneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1634
28.9.2010 23:28:27   
buduća mamica
Ne mogu vam više ništa reči, nisam tip osobe koji će javno prozivati nekoga zbog njegovih propusta, žao mi je, samo sam htjela skrenuti pozornost da je nepravda počinjena

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 1635
1.10.2010 9:23:22   
inna
ja sam danas baš onak zbedirana. Prvi dan je moje nezaposlenosti...i taman sam mislila da sam već našla novi posao i da neću imati prekid nego da odmah danas startam s novim poslom kad ono pljas. Popodne me nazovu i kažu da uprava još mora odlučiti i da će mi javiti sljedeći tjedan user posted image Ok to ne znači da neću dobiti posao, ali mislila sam da je to sve riješeno jer mi je prvotno rečeno da već danas mogu početi. MA joj luda sam i ako mi još netko samo jednom nešto kaže ili me krivo pogleda što imam dijete od 19 mjeseci upucat ću ga. Kao da imam kugu ako imam malo dijete. Pa j.... te se, nisam ja kriva što se djeca ne rađaju kao 18-godišnjaci i ponosna sam što sam supruga, majka i žena. Očito je to u ovoj državi nepoželjno. Joooj kak sam ljuta...

Dominik - 18.2.2009.

Neposredna veza do poruke: 1636
1.10.2010 9:26:30   
Zvonki
Inna, znam kako ti je, okusila sam jednom taj osjećaj. Drži se i nemoj se predavati user posted image

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 1637
1.10.2010 9:30:36   
ZVRK
inna sretno i smireno u čekanju pozivaod ''šefova'' a dokle računaj da imaš produžen vikend sa svojim dečkima

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 1638
1.10.2010 9:36:49   
MiniMama
cvrle, ljubi anjicu i sve ce biti bolje.. a ti padovi su grozni. nikad se covjek ne navikne. svaki put si sve oprezniji ali klinci uvijek nađu još neki cošak, stepenicu, nešto..

bm, pa tko te tako ljutio?? ne daj se.. drugi put ces biti pametnija..

inna, ne znam sta bi ti rekla, osim da znam kako ti je... a tek kad na razgovoru krenu s pitanjima tipa jel to bila slucajna trudnoca, kada planiram drugo.. koliko sam dojila, zasto sam prestala...? uzas..

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 1639
1.10.2010 9:43:09   
inna
ja bi bila sretna kad planiram drugo jer za sad ne planiram...meni je koma što sami zaključuju...aha malac ima skoro dvije godine, sigurno razmišlja o drugom user posted image

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 1640
1.10.2010 9:44:25   
Anoniman
Za sve vas tete..user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu MiniMama)
  Neposredna veza do poruke: 1641
1.10.2010 9:52:01   
pakić
Tužna sam i ljuta na samu sebe,jer sam bolesna i ne mogu se po noći napraviti živa, a mm stalno skače, jer su i klinci bolesni. A ja se poklopim jastukom po glavi. Pa kakva sam ja to mama?

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1642
1.10.2010 10:06:26   
Anoniman
Tužna sam i ljuta na samu sebe,jer sam bolesna i ne mogu se po noći napraviti živa, a mm stalno skače, jer su i klinci bolesni. A ja se poklopim jastukom po glavi. Pa kakva sam ja to mama?

Draga nemoj pričati gluposti. Super si mama, normalno da ti je teško kad si bolesna. Samo ti brzo ozdravi!user posted image user posted image

(Odgovor članu pakić)
  Neposredna veza do poruke: 1643
1.10.2010 12:27:45   
pakić
Ma samo prehlada, ali tako se beskorisno osjećam... a proći će, to me dere pms. Od poroda sam luda prije nego trebam dobiti, prije nikad nisam bila... user posted image

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1644
1.10.2010 14:13:20   
MaTana
buba ima febru... a ja moram popodne na posaouser posted image user posted image user posted image
nema nikakvih drugih simptoma niti kašlje niti šmrče, koliko sam mogla vidjeti grlo nije crveno...
naravno da febra skače u petak, tako da ja strahujem cijeli vikend hoćemo li na hitnu ili ne...
btw. febra je 38.2 ispod pazuha

< Poruku je uredio MaTana -- 1.10.2010 14:20:10 >

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 1645
1.10.2010 14:17:27   
pincirotvajler
user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1646
1.10.2010 14:29:37   
Imra
user posted image user posted image user posted image da sto prije prestane temperatura maloj bubici

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 1647
1.10.2010 14:32:25   
anuska08
Cure sve od redauser posted image user posted image user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 1648
1.10.2010 21:18:46   
miha
IZVORNA PORUKA: MaTana

buba ima febru... a ja moram popodne na posaouser posted image user posted image user posted image
nema nikakvih drugih simptoma niti kašlje niti šmrče, koliko sam mogla vidjeti grlo nije crveno...
naravno da febra skače u petak, tako da ja strahujem cijeli vikend hoćemo li na hitnu ili ne...
btw. febra je 38.2 ispod pazuha

isto i kod nas-38.6 bez ikakvog drugog simptoma..a išla mu bezveze mjeriti kao malo mi miran,uopće nije bio vruć..
iš temperature..i naša i vaša..user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio miha -- 1.10.2010 21:19:08 >

moja bebetina teo-13.8.2009. 4400gr i 56cm

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1649
1.10.2010 21:20:39   
cuba
~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da mala bubica bude bolje šta prije

(Odgovor članu miha)
Neposredna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Beba.
Admin

Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!