Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina tužionica 28.9.2010 22:23:35
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 28.9.2010 22:23:53
|
|
|
|
cuba
|
mamica to kad krene onda baš krene nadam se da će mališ brzo ozdraviti i da ćete se opet vratiti u normalu ~~~~~~~~ ~~~~~~
|
|
RE: Ringerajina tužionica 28.9.2010 22:28:03
|
|
|
|
mamica29
|
Hvala cure. Cvrčak želim ti da maloj čim prije prođe ta grozna oteklina. bit će bolje
|
|
RE: Ringerajina tužionica 28.9.2010 22:29:11
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: mamica29 Ja sam isto sva nikakva. Jan je već tri tjedna bolestan - u četvrtak završili terapiju antibiotikom, otišli u petak na kontrolu sve ok. u petak navečer mali opet kašlje (mokri kašalj). Pobral virozu. Tek je krenuo u ponovo u vrtić,a gle. Ja sam sva nikakva sve me boli, trebam dobit , a i još me prije 3 dana presjeklo u križima . Bit će bolje. izgleda da je malenom znatno oslabljen imunitet I moja je meni veceras sumnjiva po pitanju fibre
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 28.9.2010 22:30:52
|
|
|
|
buduća mamica
|
Tužim se na samu sebe, jer sam naivna i dozvolila da budem iskorištena, moje dobre namjere su iskorištene. izgleda da nikada neću naučiti ovo lekciju jer mi se to uvijek iznova događa
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 28.9.2010 22:31:26
|
|
|
|
BUMBI
|
Šta je bilo B.mamice?
|
|
RE: Ringerajina tužionica 28.9.2010 22:37:26
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: buduća mamica Tužim se na samu sebe, jer sam naivna i dozvolila da budem iskorištena, moje dobre namjere su iskorištene. izgleda da nikada neću naučiti ovo lekciju jer mi se to uvijek iznova događa mico pa ko te tako povrijedio????
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 28.9.2010 22:38:52
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: buduća mamica Tužim se na samu sebe, jer sam naivna i dozvolila da budem iskorištena, moje dobre namjere su iskorištene. izgleda da nikada neću naučiti ovo lekciju jer mi se to uvijek iznova događa BM šta se dogodilo?? Nije valjda tako strašno??
|
|
RE: Ringerajina tužionica 28.9.2010 23:20:08
|
|
|
|
Imra
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Došli s treninnga i A. ide piškiti i :sama ću,sama ću(sve će sama) i odjednom čujemo tup i vrisku. Strčali se,a ona je dovukla onu malu stolicu(da stanu na nju za pranje zuba)popela se i valjda spetljala o hlače i pala licem na ćošak pločica kako je kada uzidana Pala je na sam rub čeljusti. Sve je oteklo,imat će gadnu modricu sutra. Stavljali gel-medu. Sirota kako je plakala Bog i sreća da nije ništa gore. a bas mi je zao malene....sreca pa se sve tako zavrsilo da je sto prije prestane
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 28.9.2010 23:28:27
|
|
|
|
buduća mamica
|
Ne mogu vam više ništa reči, nisam tip osobe koji će javno prozivati nekoga zbog njegovih propusta, žao mi je, samo sam htjela skrenuti pozornost da je nepravda počinjena
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.10.2010 9:23:22
|
|
|
|
inna
|
ja sam danas baš onak zbedirana. Prvi dan je moje nezaposlenosti...i taman sam mislila da sam već našla novi posao i da neću imati prekid nego da odmah danas startam s novim poslom kad ono pljas. Popodne me nazovu i kažu da uprava još mora odlučiti i da će mi javiti sljedeći tjedan Ok to ne znači da neću dobiti posao, ali mislila sam da je to sve riješeno jer mi je prvotno rečeno da već danas mogu početi. MA joj luda sam i ako mi još netko samo jednom nešto kaže ili me krivo pogleda što imam dijete od 19 mjeseci upucat ću ga. Kao da imam kugu ako imam malo dijete. Pa j.... te se, nisam ja kriva što se djeca ne rađaju kao 18-godišnjaci i ponosna sam što sam supruga, majka i žena. Očito je to u ovoj državi nepoželjno. Joooj kak sam ljuta...
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.10.2010 9:26:30
|
|
|
|
Zvonki
|
Inna, znam kako ti je, okusila sam jednom taj osjećaj. Drži se i nemoj se predavati
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.10.2010 9:30:36
|
|
|
|
ZVRK
|
inna sretno i smireno u čekanju pozivaod ''šefova'' a dokle računaj da imaš produžen vikend sa svojim dečkima
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.10.2010 9:36:49
|
|
|
|
MiniMama
|
cvrle, ljubi anjicu i sve ce biti bolje.. a ti padovi su grozni. nikad se covjek ne navikne. svaki put si sve oprezniji ali klinci uvijek nađu još neki cošak, stepenicu, nešto.. bm, pa tko te tako ljutio?? ne daj se.. drugi put ces biti pametnija.. inna, ne znam sta bi ti rekla, osim da znam kako ti je... a tek kad na razgovoru krenu s pitanjima tipa jel to bila slucajna trudnoca, kada planiram drugo.. koliko sam dojila, zasto sam prestala...? uzas..
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.10.2010 9:43:09
|
|
|
|
inna
|
ja bi bila sretna kad planiram drugo jer za sad ne planiram...meni je koma što sami zaključuju...aha malac ima skoro dvije godine, sigurno razmišlja o drugom
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.10.2010 9:44:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Za sve vas tete..
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.10.2010 9:52:01
|
|
|
|
pakić
|
Tužna sam i ljuta na samu sebe,jer sam bolesna i ne mogu se po noći napraviti živa, a mm stalno skače, jer su i klinci bolesni. A ja se poklopim jastukom po glavi. Pa kakva sam ja to mama?
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.10.2010 10:06:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Tužna sam i ljuta na samu sebe,jer sam bolesna i ne mogu se po noći napraviti živa, a mm stalno skače, jer su i klinci bolesni. A ja se poklopim jastukom po glavi. Pa kakva sam ja to mama? Draga nemoj pričati gluposti. Super si mama, normalno da ti je teško kad si bolesna. Samo ti brzo ozdravi!
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.10.2010 12:27:45
|
|
|
|
pakić
|
Ma samo prehlada, ali tako se beskorisno osjećam... a proći će, to me dere pms. Od poroda sam luda prije nego trebam dobiti, prije nikad nisam bila...
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.10.2010 14:13:20
|
|
|
|
MaTana
|
buba ima febru... a ja moram popodne na posao nema nikakvih drugih simptoma niti kašlje niti šmrče, koliko sam mogla vidjeti grlo nije crveno... naravno da febra skače u petak, tako da ja strahujem cijeli vikend hoćemo li na hitnu ili ne... btw. febra je 38.2 ispod pazuha
< Poruku je uredio MaTana -- 1.10.2010 14:20:10 >
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.10.2010 14:17:27
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.10.2010 14:29:37
|
|
|
|
Imra
|
da sto prije prestane temperatura maloj bubici
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.10.2010 14:32:25
|
|
|
|
anuska08
|
Cure sve od reda
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.10.2010 21:18:46
|
|
|
|
miha
|
IZVORNA PORUKA: MaTana buba ima febru... a ja moram popodne na posao nema nikakvih drugih simptoma niti kašlje niti šmrče, koliko sam mogla vidjeti grlo nije crveno... naravno da febra skače u petak, tako da ja strahujem cijeli vikend hoćemo li na hitnu ili ne... btw. febra je 38.2 ispod pazuha isto i kod nas-38.6 bez ikakvog drugog simptoma..a išla mu bezveze mjeriti kao malo mi miran,uopće nije bio vruć.. iš temperature..i naša i vaša..
< Poruku je uredio miha -- 1.10.2010 21:19:08 >
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.10.2010 21:20:39
|
|
|
|
cuba
|
~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~ da mala bubica bude bolje šta prije
|
Anketa
Beba.
Admin
Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!