|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisani korisnik]
4.10.2010 14:05:12   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Zvonki)
  Neposredna veza do poruke: 1651
   RE: Ringerajina tužionica
4.10.2010 14:07:14   
pepeljuga
a tih baba i njihovih komentara mi je stvarno puna kapauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1652
4.10.2010 16:06:42   
Ninaa
Ja se tužim na to kako ima primitivnih i odvratnih ljudi na ovom svijetu koji su zadrti i ponašaju se ko da žive u 13 stoljeću i zbog te zadrtosti će upropastiti jedan brak i uništiti život svog sina. GAde mi se user posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1653
4.10.2010 16:18:07   
ivanaa
Ja bi zagutila Patrikovu učiteljicu.Prasica pristrana.

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

Neposredna veza do poruke: 1654
4.10.2010 16:54:43   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 1655
4.10.2010 17:04:50   
MiniMama
ja se tuzin na cili svit.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 1656
4.10.2010 18:19:40   
inesica
Zalim se jer mi muz ide na par dana na sluzbeni put, i to bas pada na svecanih mjesec dana od rodjenja naseg malise...eto...

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

Neposredna veza do poruke: 1657
4.10.2010 19:12:43   
nemammaste
IZVORNA PORUKA: MiniMama

ja se tuzin na cili svit.

user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 1658
6.10.2010 20:32:57   
Anoniman
Tužim se sama na sebe jer sam danas gunđala na maloga da što se neće igrati s dječicom u jaslicama ( a maze ga i donose mu igračke jer je najmanji), a on je jadnik dobio temperaturu popodne i zato je bio nervozan. Spala je poslije tuširanja i sad spava. Tužim se i dalje na sebe jer sam se dala nagovoriti na pumpicu na usisavač i stim sam čistila nos, a izišlo je samo malo vodice. To iscuri i bez usisavača. A on je jadnik plakao i plakao jer se valjda prepao toga. Dobro je moj muž rekao da to izgleda ko sprava za mučenje.user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu nemammaste)
  Neposredna veza do poruke: 1659
6.10.2010 20:59:09   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1660
   [Obrisani korisnik]
6.10.2010 21:19:57   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1661
6.10.2010 21:40:20   
tinka25
A miš mali.. Ne ljuti se na sebe, nisi mogla znati da ima temp., nekad smo i mi nestrpljive i tankih živaca. user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikola, 28.5.2010., 3950, 52 cm

Petar, 12.10.2011., 3600, 49cm

Neposredna veza do poruke: 1662
6.10.2010 22:51:09   
dominik
IZVORNA PORUKA: Kejt

Tužim se sama na sebe jer sam danas gunđala na maloga da što se neće igrati s dječicom u jaslicama ( a maze ga i donose mu igračke jer je najmanji), a on je jadnik dobio temperaturu popodne i zato je bio nervozan. Spala je poslije tuširanja i sad spava. Tužim se i dalje na sebe jer sam se dala nagovoriti na pumpicu na usisavač i stim sam čistila nos, a izišlo je samo malo vodice. To iscuri i bez usisavača. A on je jadnik plakao i plakao jer se valjda prepao toga. Dobro je moj muž rekao da to izgleda ko sprava za mučenje.user posted image user posted image user posted image

kejt nemos znati kad ce zakuriti, ali ovaj nastavak za usisavac nije sprava za mucenje, a ako je bio zivcan plakao bi i na pumpicu...vidjet ces da ako ce ikada trebati vise izvuci zahvaljivat ces onome ko je to izmislio...ja jesam jer nas je spasio u vise navrata...i ne se ljutiti na sebeuser posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1663
7.10.2010 23:27:30   
leilany
IZVORNA PORUKA: dominik

kejt nemos znati kad ce zakuriti, ali ovaj nastavak za usisavac nije sprava za mucenje, a ako je bio zivcan plakao bi i na pumpicu...vidjet ces da ako ce ikada trebati vise izvuci zahvaljivat ces onome ko je to izmislio...ja jesam jer nas je spasio u vise navrata...i ne se ljutiti na sebeuser posted image

potpisujemuser posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 1664
7.10.2010 23:30:50   
MaTana
IZVORNA PORUKA: leilany

IZVORNA PORUKA: dominik

potpisujemuser posted image

I ja potpisujem, samo pripazi NIKAKO NEMOJ USISIVAČ DRŽATI NA NAJJAČE, ja ga skoro skroz smanjim...

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1665
8.10.2010 16:03:15   
Ninaa
Beskrajno sam ljuta jel me danas nazvala svekrva od kolegice (imaju nekih obiteljskih problema) pa je otišla kod svojih da bi ona meni ispričala svoju verziju priče i kako je ova laka. Poludila sam i rekla sam joj pristojnim tonom da sve probleme koje ima doma nek i rješava unutar svoja četiri zida i da me nije briga niti me zanima. Da je sve to jako tužno i žalosno i rekla sam da moram ići i poklopila. Pa ne mogu vjerovati kakvih sve pokvarenih ljudi ima. Babuskara jedna odvratna, svašta bi joj bila rekla,ali sam se jedva suzdržala jel se ne želim mješati u tuđe probleme.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1666
8.10.2010 16:26:07   
danery
ludih li baba user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1667
8.10.2010 16:57:35   
anonno17
user posted image o Bože zar ima i takvih nana ludih?

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1668
8.10.2010 21:26:58   
tiha
zalim se na glupe dr! misic mi je napukao tocnije dio se rasprsnio i ja se moram molit bogu da mi sto prije prođeuser posted image user posted image user posted image user posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 1669
   [Obrisani korisnik]
8.10.2010 21:28:25   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu tiha)
  Neposredna veza do poruke: 1670
8.10.2010 21:32:13   
tiha
zato sto mi je dr rekao da se molim bogu da sto prije prođe zato sam ljuta na dr... kasljem mjesec i pol neka alergija a on kaze da mi nije nista misic mi napukao a on meni samo miruj i moli se ma mamu ti ja nabijemuser posted image od utorka sam u krevetu nemogu normalno ni pricati,sjediti,lezati, smijenje mi je najbolnije(odma mi suze idu). buduca mamica je bila isto kod dr kad i ja vidjela je u kakvom sam stanju legla kod dr na krevet i nisam se mogla ustat user posted image user posted image

kaze mi jedna frendica da je i ona tako prosla isto kao misic napukao a ono rebro napuklo a ovaj biser me nece slat na snimanje jedino ako mi do utorka ne prođeuser posted image

< Poruku je uredio tiha -- 8.10.2010 21:33:32 >

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

Neposredna veza do poruke: 1671
   [Obrisani korisnik]
8.10.2010 21:36:16   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu tiha)
  Neposredna veza do poruke: 1672
8.10.2010 21:44:50   
tiha
dr kaze da se dio rasprsnio a nisam rekla da mi je rebro puklo nego je mojooj legici tako bilo a dr me nesalje na snimanje tako da neznamo sta je ali nateceno je uzasnouser posted image ! a mogao mi je dat neke tablete a ne da se molim user posted image

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

Neposredna veza do poruke: 1673
   [Obrisani korisnik]
8.10.2010 21:51:33   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu tiha)
  Neposredna veza do poruke: 1674
8.10.2010 22:02:55   
danery
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uuuuuuuff,ovog mog nosoroga od m bi tako u top i na motajicu...user posted image user posted image
tukac me od jutra pili svojom "brigom za user posted image ",a komentar na sve mu je da je gladna...u maternu,ja sam aždaja koja djetetu ni jest po njegovom ne da,sad neće zaspat i naravno...jer je gladna...a već povraća koliko je popila...user posted image
maaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sad sam mu je dala nek radi s njom što zna i ne zanima me više...user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 1675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Beba.
Admin

Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!