|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ringerajina tužionica
11.10.2010 10:29:25   
anonno17
ajme koja user posted image user posted image user posted image pa ne mogu vjerovati da sam ovo pročitala. a ja svojem još dajem ciku pa jesam tupava trebala sam poli i paštetu.user posted image a je ženska guser posted image pa ili se pravi tako??

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 1701
11.10.2010 10:36:39   
Imra
mene uopste ne izbacuje iz ritma ono sto svekrva prica, slusam je i klimam glavom,a radim po svom, sreca pa ne zivimo zajedno tako da je rijetko moram slusati, osobno ne nerviraj se, pusti neka prica, a ti radi kako mislis da je najbolje za tebe i dijeteuser posted image user posted image

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 1702
15.10.2010 19:32:22   
.dada.
Ispalit ču na živce zbog malog od susjeda! Svaki ali baš svaki put kada izlaze s njim ili ulaze u stan mali stane ispod prozora od mojeg stana i tako se prodere da bih njegovim roditeljima mogla glave otkinuti!(nije mali kriv več roditelji koji šute i ništa mu ne kažu)user posted image Sad sam baš stavila malenog na spavanje i ovaj drekne i probudi Matea!user posted image user posted image user posted image user posted image Glava me več boli.user posted image

14.02.2010-Mateo <3
8.11.2011-Lana <3

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 1703
15.10.2010 21:28:11   
cuba
.dada. bez pardona bih njegovim roditeljima rekla da pripaze malo na ponašanje svog djeteta i neka mu ukažu da urlanje na tuđi prozor nije nimalo u redu a pogotovo jer je u toj istoj sobi bebica koja spava  i rješen problemuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu .dada.)
Neposredna veza do poruke: 1704
15.10.2010 21:43:59   
Anoniman
Žalim se na jednu glupaču. Svaki put kad kad prolazi autom kraj nas (a mala u kolicima) mora svirnuti.
Već sam ju upozorila da plaši dijete, ali eto nje opet. Ona valjda misli da se ja zaj.. Stvarno mi je digla živac!

(Odgovor članu cuba)
  Neposredna veza do poruke: 1705
16.10.2010 14:04:38   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: cuba

.dada. bez pardona bih njegovim roditeljima rekla da pripaze malo na ponašanje svog djeteta i neka mu ukažu da urlanje na tuđi prozor nije nimalo u redu a pogotovo jer je u toj istoj sobi bebica koja spava  i rješen problemuser posted image

potpisujem

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1706
17.10.2010 21:06:54   
MaTana
žalim se na sve oko sebe, a i na meneuser posted image user posted image user posted image user posted image
Osjećam se kao totalni promasaj od mame, danas mi je prvi put došlo da uberem šibu i izmlatim bubu (naravno nisam)... Buba je danas sočno moga tatu poslala u kujač...
I znam da je nekima možda simpatično kad male bebe psuju, ali meni je to odvratno, i odvratna mi je i sama pomisao da moje dijete uopće zna takvu riječ... Ja već sat vremena plaćem zbog toga (otkad je ona zaspala) jer i dalje ne mogu doći debi...
Znate da se ja nikad ne žalim na to što živim u zajednici, ali danas sam užasno ljutai razočarana i ... neznam grozno mi je... Najviše psuju od mm braća pogotovo ovaj najmlađi i to je baš njegov riječnik - svaka druga mu je u k...
Nisam reagirala kad je buba to izvalila jer mislim da bilo kakvom reakcijom je mogu potaknuti - zabrana vodi prkosu, a smijeh ponavljanju da bude u centru pažnje, ali sada neznam kako to riješiti...user posted image user posted image user posted image

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1707
17.10.2010 21:22:00   
lee
nemoj se brinuti,ti si super mamauser posted image biče toga još,takvasudjeca.naučiti če polako.samo strpljivo.user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1708
17.10.2010 21:29:50   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: lee

nemoj se brinuti,ti si super mamauser posted image biče toga još,takvasudjeca.naučiti če polako.samo strpljivo.user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1709
17.10.2010 21:33:01   
MaTana
hvala cure... Baš se osjecam grozno, najgore mi je što znam i da ne živimo zajedno, svejedno bi je čuvala moja sveki user posted image dok ja radim, dakle bila bi u istom okruženju i apsolutno ništa ne mogu napraviti da to spriječim...

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1710
17.10.2010 21:34:07   
natalijax
joj matana nemoj se sekirat,znam da je ružno,i da se glupo osječaš vjerujem da je bilo kog drugog poslala ti bi bila ljuta,probaj sutra s njom razgovarati,da nije ljepo,pametna je ona curica bude shvatila što pričaš,nemoj odma govorit da si najgora nije čula od tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1711
17.10.2010 21:43:47   
mlada mama
Ma Tana,nemoj se sekirati, na žalost bit će toga još puno,ali to su djeca i to sve moraju proći.
Kada je moj D tako izjavio 1. nisam reagirala,ali kad sam vidjela da je i njemu to postala svaka druga riječ,jer je i on tada bio u doticaju s jednom osobom kojoj je to normalno izgovarati,onda sam reagirala. Prvo sam odmah čučnula ispred njega i rekla mu da je to ružno,da to više nikada ne želim čuti...
A poslije sam i tu osobu upozorila da pripazi na rječnik. Bar dok je u blizini malog djeteta.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 1712
17.10.2010 21:45:46   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 1713
17.10.2010 21:54:03   
MaTana
IZVORNA PORUKA: mlada mama

Ma Tana,nemoj se sekirati, na žalost bit će toga još puno,ali to su djeca i to sve moraju proći.
Kada je moj D tako izjavio 1. nisam reagirala,ali kad sam vidjela da je i njemu to postala svaka druga riječ,jer je i on tada bio u doticaju s jednom osobom kojoj je to normalno izgovarati,onda sam reagirala. Prvo sam odmah čučnula ispred njega i rekla mu da je to ružno,da to više nikada ne želim čuti...
A poslije sam i tu osobu upozorila da pripazi na rječnik. Bar dok je u blizini malog djeteta.

Upozoravam ih odkad se rodila, ali nemožeš ti ispravljati krivu Drinu... Ovaj najmlađi se smije, svekar tupi da on to ne govori (ha-ha) a jedino srednji prizna da mu izleti kad ne razmišlja...

Neposredna veza do poruke: 1714
17.10.2010 22:10:44   
CallamityJane
ajoj Matana bas mi je zao user posted image
I meni je to tako ruzno za cuti da ti opisati ne mogu, moras im stvarno skrenuti paznju, ja takve stvari ne tolerisem nikome

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1715
17.10.2010 22:21:51   
MaTana
ne toleriram ni ja, ali ja nisam dom više od 8 sati, i to onih 8 sati kad je ona budna...

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 1716
17.10.2010 22:46:41   
mlada mama
Reci im lijepo što se dogodilo,da je ona to rekla tvom ocu. Da te to pogodilo i tebe i njega. Danas sutra to će reći i tvome svekru pa mu više neće biti svejedno. Reci im da te ne tjeraju da kažnjavaš malu zbog njih,jer ona u biti nije ni kriva.

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1717
19.10.2010 17:32:30   
danery
dobivam lagani popizditis...
bejb opet kmeči i dreči nervozna sve u 16,ja ljuta,nenaspavana,dosta mi kuće i ovog vremena,sveki koja dijete voli na pola sata tjedno a dođe vidjeti je li gladna i plače li jer je ukakana,kao da dijete se.e 10x dnevno...
popovanja kako se ONA brine za malu jer joj je prva unuka....a meni je prvo dijete....šta se po tom ja trebam na glavu postavit...ili se ja ne brinem za nju?
mala prdne-ima grčeve,ukakala se...muči ju stomak čim ne gleda u babu.....maaaaaaaaahhhhhh!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mm mi ide na k...c jer isto kao i sveki pametuje...za sve je rješenje strpat djetetu dudu...i sad ovak polomljen baš mi je na pomoć...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i onda netko pametan kaže OSTAVITE DIJETE NEKOM DRUGOM NA ČUVANJE AKO STE NERVOZNI I IZAĐITE VAN...
a kome to molim lijepo? i gdje da idem u 3 lijepe....user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 1718
19.10.2010 17:36:06   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1719
19.10.2010 17:55:38   
Thea
Ajoj draga pošalji ti njih lijepo sve u PM ili kako moj sinko kaže u papirnate maramice user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 1720
19.10.2010 17:56:21   
ikica84
joj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i ja sam mislila da cu popizdeti ponekad kad je A. bio mala beba,svi sve znaju samo mama ne zna sta je bebi user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1721
19.10.2010 18:19:13   
lee
danery...ja sam se bezbroj puta žalila....kad je alex bio mali mislila sam da ču završiti u ludnici...hvala bogu da je velikuser posted image
drži se i ne slušaj nikoga a kad poludiš malenu stavi u krevet i odi pod tuš popi kavu i odmori maloj neče biti ništa ako je jela,presvučena .user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 1722
19.10.2010 18:45:54   
ELISABETH
Ma pošalji ih sve u 3 user posted image

I ja sam se naslušala svega dok je curka bila mala

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1723
19.10.2010 18:54:12   
danery
u biti mm mi i pomogne koliko može safd sa slomljenom rukom,bar ju malo pomazi i podrma u viperu pa se smiri,al evo je ova sad opet došla kad je mala popila bočicu i trebam ju podrignut...JEL IDEŠ DOLJE?user posted image
ne ide dok joj se malo ne slegne...
AJOJ A ŠTA STE JU RAZGOLIŠILI NA TOM PROPUHU?!user posted image
a zapravo joj se nogavice od hlačica povukle gore kako sam ju držala...a prozor otvoren skroz sa strane,ni p od propuha...

sad ju je sin vlastiti a.k.a. mm sprašio dolje uz Komentar AK NEMAŠ ŠTA LIJEPO ZA REĆI,NEMOJ NAM NI SR...I DOLAZIT user posted image user posted image user posted image user posted image

SAD DA JU JE DOLJE ODNIJELA,BILO BI DA SE ZA 15 MIN POBLJUCKA OD NJENOG NATEZANJA,DONIJELA BI JU GORE I REKLA DA JU BOLI STOMAK I DA SE UKAKALA JER BI MALA GARANANT I PRDNULA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
(ne vičem,ne da mi se brisat...)

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu ELISABETH)
Neposredna veza do poruke: 1724
19.10.2010 18:59:46   
cuba
Ajoj, znači veselo je u svih 16.... a ne znam ni sama šta da ti kažem, mislim da jedino tm može njoj nešto reći bez da ispadne s_anje. Svi smo nažalost imali takvih dana, kmekanja, dreke, neispavanosti ali sve to s vremenom prođe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Beba.
Admin

Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!