Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina tužionica 19.10.2010 19:00:57
|
|
|
|
ELISABETH
|
E tako ti je i meni bilo, moja sveki je uvik bolje od mene znala što maloj treba i zašto ona plače... srića da ti je muž normalan....
|
|
RE: Ringerajina tužionica 20.10.2010 21:15:38
|
|
|
|
katy mama
|
ja se tuzim na svog svekra danas je mm rodjendan i gospodin se nije udostojio da navarti na kavu,halooooo mm glumi da mu je svejedno a znam da ga boli jer taj lik ne zivi 100 kilometara od nas,vec 15 min pjesice,a dan je bio fenomenalan e i mali hoda vec par dana-djed nema pojma ,bili smo u selu kod mojih i ujak mu da 2 litra domace rakije i frajera otad nema
|
|
RE: Ringerajina tužionica 21.10.2010 0:57:59
|
|
|
|
CallamityJane
|
boze sacuvaj katy pa kakav je to djed, a da ne pominjem otac???? Iskreno mi je zao tvog muza
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 24.10.2010 8:42:04
|
|
|
|
MiniMama
|
tužim se na familiju.. otkad smo kod sveki, sin mi se pretvorio u malo razmazeno deriste.. sta god da mu kazem da ne moze ima histericne ispade koji ukljucuju bacanje po podu i plac. zasto? zato sto mudrac mali ZNA da ako ja i poludim ima netko u kuci tko ce mu to dopustiti cim ja odem na wc. luda sam, luuuda.. izgubili smo ritam spavanja i hranjenja otkad sam ja pocela raditi i tuzim se na sebe jer se osjecam kao najgora majka jer nikako ne uspijevam pohvatati konce.. nadam se da ce biti bolje kad krene u jaslice, ali te jaslice cu docekati na sveto nikad bojim se..
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 24.10.2010 8:42:44
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 24.10.2010 8:50:14
|
|
|
|
cuba
|
M&M šta je tako loša situacija ma daj šta pričaš, selidba, prilagodba, novi posao i sve to u par mjeseci...pa ko bi se snašao bez ikakvih problema i zašto uopće očekuješ da će to sve tako glatko ići. A to da si loša mama objesi mačku o rep Šta se V tiče to je posljedica bake (čast iznimkama) i zato meni nije drag taj baka-servis (ok povremeno ali stalno)...držim vam fige da šta prije nađete i upadnete u jaslice. Ja još ne mogu vjerovat za V - ma ti to izmišljaš, pa to je najmirnije i najpristojnije dijete koje sam upoznala A i nisi nam se pohvalila za novi job
|
|
RE: Ringerajina tužionica 24.10.2010 9:14:13
|
|
|
|
BUMBI
|
M.mama
|
|
RE: Ringerajina tužionica 24.10.2010 10:32:33
|
|
|
|
Fever
|
Prije svega čestitam na svim tim nadan se pozitivnim promjenama u tvom životu, malo si se preforsirala...ipak mama i zena drzi sto kantuna kuće
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 24.10.2010 10:40:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 24.10.2010 10:44:58
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: MiniMama tužim se na familiju.. otkad smo kod sveki, sin mi se pretvorio u malo razmazeno deriste.. sta god da mu kazem da ne moze ima histericne ispade koji ukljucuju bacanje po podu i plac. zasto? zato sto mudrac mali ZNA da ako ja i poludim ima netko u kuci tko ce mu to dopustiti cim ja odem na wc. luda sam, luuuda.. izgubili smo ritam spavanja i hranjenja otkad sam ja pocela raditi i tuzim se na sebe jer se osjecam kao najgora majka jer nikako ne uspijevam pohvatati konce.. nadam se da ce biti bolje kad krene u jaslice, ali te jaslice cu docekati na sveto nikad bojim se.. žao mi je što je tako,ali takva je i moja od kad sam počela raditi, valjda im treba vremena da se prilagode. Teško je sve uskladiti.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 24.10.2010 10:45:15
|
|
|
|
mariola
|
Drži se mmama. A baš sam se pitala što te nema odavno...
|
|
RE: Ringerajina tužionica 25.10.2010 10:55:49
|
|
|
|
pakić
|
Tužim se na svog tatu, koji je jučer uzeo Patrika, u novim cipelama, i za pet minuta, ja trčim za njima, da mu kažem da mali ne ugazi kamo, kad ono- cipele crne, mali je hodao po nekom zgarištu. I onda sam poludila, jer tako je svaki put. A cipele sam mu obula da vidim jesu li mu uopće dobre, i dok sam ja obukla mlađega, on je već pobjegao nonetu. Sva objašnjavanja, sve svađe, mom tati kroz jedno uho nutra, kroz drugo van. A sve to ne bi bilo tako tragično da nismo kuća do kuće i da P. tako ne voli noneta. Poludjeti ću
|
|
RE: Ringerajina tužionica 25.10.2010 10:58:11
|
|
|
|
CallamityJane
|
Mislim da ti je najbolje rijesenje da kada isprobavas novu obucu, zakljucas vrata I svakako kupi djeci gumene cizme
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 25.10.2010 11:34:36
|
|
|
|
pakić
|
I mm kaže- zaključavaj se ženo... Pa nisam u zatvoru da budem zaključana . A gumene, kožnate, krpene, mom tati je svejedno... on sve uništi... smoči....podere...pofarba... tako je bilo i dok smo ja i sestra bile male.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 27.10.2010 14:00:41
|
|
|
|
ejmama
|
Na sebe se tužim jer sqam išla praviti tortu koju bi ionako sama jela,ali vrag mi neda mira. Biskvit je tako lijepo izgledao,kad sam ga izvadila splasnuo je na 5cm, kremu kuham i pričam s mamom i sad krema iskipila po cijelom štednjaku. Eto umjesto finog kolača sad imam šta čistiti
|
|
RE: Ringerajina tužionica 27.10.2010 14:01:07
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 27.10.2010 14:01:25
|
|
|
|
novamama
|
ejmama ja sam ponosna na tebe
|
|
RE: Ringerajina tužionica 27.10.2010 14:02:11
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: novamama ejmama ja sam ponosna na tebe i to triba znat
|
|
RE: Ringerajina tužionica 27.10.2010 14:04:04
|
|
|
|
Bebys
|
ajde nova mama---i meni se to desi...
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 27.10.2010 14:05:11
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Bebys ajde nova mama---i meni se to desi... bebys, restartaj se
|
|
RE: Ringerajina tužionica 27.10.2010 14:06:09
|
|
|
|
pepeljuga
|
ejmama onako bi poila cilu tortu pa bi ti bilo muka ovako si mirna
|
|
RE: Ringerajina tužionica 27.10.2010 14:06:21
|
|
|
|
livona
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: Bebys ajde nova mama---i meni se to desi... bebys, restartaj se hahahahahhaha
|
|
RE: Ringerajina tužionica 27.10.2010 14:06:25
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: Bebys ajde nova mama---i meni se to desi... bebys, restartaj se Novamama-Ejmama lako se zabuniti
|
|
RE: Ringerajina tužionica 27.10.2010 14:07:25
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga ejmama onako bi poila cilu tortu pa bi ti bilo muka ovako si mirna Jesam budala još se nisam naučila da kad si na Raji da se ništa drugo ne radi
|
|
RE: Ringerajina tužionica 27.10.2010 14:09:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ejmama još se nisam naučila da kad si na Raji da se ništa drugo ne radi upravo tako
|
|
|
Anketa
Beba.
Admin
Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!