Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina tužionica 4.11.2010 21:32:47
|
|
|
|
pepeljuga
|
ajme tockice uzas,ma ja bi toj osobi lipo rekla svega i svađega u facu i ne mora mi vise nikad ni doci,pa makar bio i rođeni brat CJ draga sto tebe muci
|
|
RE: Ringerajina tužionica 4.11.2010 21:38:24
|
|
|
|
Točkica28
|
ajoj, naravno da sam rekla... milion putaaaaaa ali đabe..... neki se ne mjenjaju....... čemer i jad
|
|
RE: Ringerajina tužionica 4.11.2010 21:40:57
|
|
|
|
CallamityJane
|
Tockice a sta ce ti onda osoba takvog kalibra u kuci? Pepe bolje pitaj sta me ne muci, nego ja sam kreten, da mi je sve svejedno i da me boli briga za svim bilo bi mi lakse
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 4.11.2010 21:42:04
|
|
|
|
pepeljuga
|
tockice ja ga nebi vise pustala doma CJ pokusavat ti poslat pp al ne uspjevam
|
|
RE: Ringerajina tužionica 4.11.2010 21:43:06
|
|
|
|
Točkica28
|
IZVORNA PORUKA: CallamityJane Tockice a sta ce ti onda osoba takvog kalibra u kuci? Pepe bolje pitaj sta me ne muci, nego ja sam kreten, da mi je sve svejedno i da me boli briga za svim bilo bi mi lakse to je i od te osobe kuća, ali sva sreća, izborila sam se za kat tak da je ključ konstantno u bravi
|
|
RE: Ringerajina tužionica 4.11.2010 21:45:13
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga tockice ja ga nebi vise pustala doma CJ pokusavat ti poslat pp al ne uspjevam potpisujem pepe....tockice,pa bar si ti iz dubrave,pokazi zube!!!! pepe,reci meni kaj da pitam CJ pa cu joj ja poslat pp CJ
|
|
RE: Ringerajina tužionica 4.11.2010 21:46:49
|
|
|
|
Točkica28
|
izbacila tu osobu neki dan iz svog dijela kuće mighty me
|
|
RE: Ringerajina tužionica 4.11.2010 21:46:54
|
|
|
|
pepeljuga
|
onda drzi vrata zakljucana i nepustaj lopova gore,jos mi ne ide u glavu da je od malog diteta isao krast a stvarno nas ima svakakvih
|
|
RE: Ringerajina tužionica 4.11.2010 21:49:14
|
|
|
|
Točkica28
|
morala buum protuprovalna kupiti nego malom mi je danas fest okico suzilo i neka crvena fleka na čelu, zvala hitnu rekli niš alarmantrno, nego da odemo sutra pedici, sad se smirilo i pava minnie
|
|
RE: Ringerajina tužionica 4.11.2010 21:49:26
|
|
|
|
ELISABETH
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga onda drzi vrata zakljucana i nepustaj lopova gore,jos mi ne ide u glavu da je od malog diteta isao krast a stvarno nas ima svakakvih Nw mogu virovati da ima takvih ljudi
|
|
RE: Ringerajina tužionica 4.11.2010 21:53:05
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: Točkica28 IZVORNA PORUKA: CallamityJane Tockice a sta ce ti onda osoba takvog kalibra u kuci? Pepe bolje pitaj sta me ne muci, nego ja sam kreten, da mi je sve svejedno i da me boli briga za svim bilo bi mi lakse to je i od te osobe kuća, ali sva sreća, izborila sam se za kat tak da je ključ konstantno u bravi ajme tockice grozno, za ne povjerovati... Pa jesi li rekla doticnoj personi da znas kod koga su novci? Ne bi to meni tako ostalo
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 4.11.2010 21:54:30
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: leilany pepe,reci meni kaj da pitam CJ pa cu joj ja poslat pp CJ a budale majko moja
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 5.11.2010 8:03:39
|
|
|
|
tiny
|
ja sam jedna .samo jedem i jedem i svaki dan kazem da necu vecerati,ali neee,kad meni hrana zamirisi ja jednostavno MORAM jesti.i udebljala sam se,imam 73 kile,73!!a bila sam si debela i sa 65. i zivcana sam jako.za 4 dana bi trebala dobiti a kao sto vec svi znamo,nadam se da necu i da cu napokon ugledati ,i izluđiva me to.jutros sam se probudila u 4 i previrala po krevetu,jer stalno mislim na to.kad bih bar mogla iskljuciti taj dio mozga.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 5.11.2010 8:18:38
|
|
|
|
maja
|
Uf Točice, kad bi znala tko mi je ukrao novce nebi taj blizu mene fujjjjjjjj...taj je ko moj šogor onda što mom mužu krade benzin iz garaže i pravi se blesav ne znam jel bi se smijala ili plakala kakvih ljudi ima
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 5.11.2010 8:19:41
|
|
|
|
maja
|
A ti tiny samo papaj, trebat će ti
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 5.11.2010 8:23:30
|
|
|
|
tiny
|
ma sta ce mi trebati,sad sam ko medvjed,da ne jedem 15 dana nista moj organizam ima iz cega crpiti sto mu je potrebno.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 5.11.2010 8:26:42
|
|
|
|
maja
|
joj tiny onda kad si nervozna umjesto hrane odi trčati ili nađi neki hobi
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 5.11.2010 8:29:50
|
|
|
|
tiny
|
ne mogu trcati jer mi koljeno iskace iz casice,a nisam nesto ni za hobije,al vise me muci oce li biti ili ne.eto,vidis da ja nisam normalna.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.11.2010 16:53:36
|
|
|
|
Fever
|
e da se i ja potužin da mužeku kasni plaća a kredit sjeda, a moje i njegove boli neka stvar, bar mog oca, njima bitno da je moj brat kojeg boli neka stvar s njima, a ja ko kćer koja se sama bori sa mm da stvorimo nešto u životu ne važna...eto
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.11.2010 16:59:40
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 10.11.2010 0:04:18
|
|
|
|
MaTana
|
tužim se na šugavo vrijeme (već danima pada kiša), buba mi je prehlađena i kašlje - posljedica je naravno povračanje tako da imam cijelo brdo posteljine + jorgan + prekrivać koji čekaju neka ljepša vremena tj. buru... Mislim da sljedeći tjedan kupujem sušilicu....
|
|
[Obrisani korisnik] 10.11.2010 7:51:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 10.11.2010 8:11:05
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak MaTana nadam se da će Buba brzo ozdraviti. Šugavo vrijeme je i kod nas. I da, kupi sušilicu
|
|
RE: Ringerajina tužionica 17.11.2010 21:07:33
|
|
|
|
BUMBI
|
Tužim se na mog D U zadnje vrijeme nemogu ništa bez njega napraviti ili negdje otići,što je najgore neće ići ni on sa mnom,a neće ni ostati kod kuće .Pokušala sam i lijepo s njim razgovarati i vikati,ali ne vrijedi...danas opet ista priča,poludila sam bila,toliko sam urlikala da su me susjedi sigurno čuli ,ali on i dalje tepe po svome,da neće ići nitko Pitala sam ga i jel mu se u vrtiću nešta dogodilo,jel netko viče na njega ili nešta(pomislila da je možda i zbog tako nečehga takav),ali kaže da nije da mu je baš lijepo i da voli ići
|
|
RE: Ringerajina tužionica 17.11.2010 21:12:11
|
|
|
|
pepeljuga
|
Bumbi to je takav period,krenuo je u vrtic i sve je to novo Moji nece ni da ih mm odvede na wc nego moram ja
|
Anketa
Beba.
Admin
Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!