Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina tužionica 27.10.2010 14:09:59
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: ejmama IZVORNA PORUKA: pepeljuga ejmama onako bi poila cilu tortu pa bi ti bilo muka ovako si mirna Jesam budala još se nisam naučila da kad si na Raji da se ništa drugo ne radi sad ces nauciti
|
|
RE: Ringerajina tužionica 29.10.2010 10:54:57
|
|
|
|
ejmama
|
Evo opet mene, moram se malo izjadati. Mrzim 10mj jer se uvijek dešavaju ružne stvari, ali sad se baš nakupilo, danas mi je tati 3.godišnjica, sprovod od mm tete koji sam uspijela izbjeći jer mi nema tko čuvati Enu,mislim da bi se tamo slomila jer bi opet svoju bol proživljavala, od mm ujak je završio u bolnici,a jedan mu je isto umro ovako pred Svisvete, za jednu prijateljicu jako brinem, jako sam tužna. Jedine dobre vijesti koje sam čula ovih dana jesu one od breskvice22.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 29.10.2010 10:57:13
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: ejmama Evo opet mene, moram se malo izjadati. Mrzim 10mj jer se uvijek dešavaju ružne stvari, ali sad se baš nakupilo, danas mi je tati 3.godišnjica, sprovod od mm tete koji sam uspijela izbjeći jer mi nema tko čuvati Enu,mislim da bi se tamo slomila jer bi opet svoju bol proživljavala, od mm ujak je završio u bolnici,a jedan mu je isto umro ovako pred Svisvete, za jednu prijateljicu jako brinem, jako sam tužna. Jedine dobre vijesti koje sam čula ovih dana jesu one od breskvice22. ejmama
|
|
RE: Ringerajina tužionica 29.10.2010 10:58:39
|
|
|
|
Ninaa
|
Darling i meni je težak ovaj mjesec zbog dragih ljudi koji su otišli,a i još ovdje pravi kokošinjac, drži se draga i mislimo na tebe!
|
|
RE: Ringerajina tužionica 29.10.2010 11:01:43
|
|
|
|
pakić
|
Ja se opet tužim na sebe i svoju lakomost: jučer navečer stavila djecu na spavanje, uzela za grickat "malo" bućinih koštica, a kad je došao mm, smazala još i dvije šnite kruha, mortadele, kakaka... i umirem cijelu noć. Tako mi je bilo mučno, da nisam ni spavala do 2 i pol. E blenmtača jedna....
|
|
RE: Ringerajina tužionica 29.10.2010 11:11:57
|
|
|
|
Joanna
|
Da se i ja potužim na 10 mjesec. KOMA!!! Mrzim ga. Same loše stvari su mi se dogodile i jedva čekam da završi. JOŠ MALO!
|
|
RE: Ringerajina tužionica 29.10.2010 11:19:25
|
|
|
|
danery
|
cure
|
|
RE: Ringerajina tužionica 29.10.2010 11:29:26
|
|
|
|
MaTana
|
Ja se tužim na svemir koji se malo urotio protiv mene... Buba ima temp, jučer je bio proljev, jutros je povratila... sve je to od zubića - rastu joj petice, ali ja ne mogu vani, a tako sam se radovala izlasku sa prijateljicama... nisam bila na večeri sa njim već duuugo baš mi fale... Osjećam se kao pale sam na svijetu, da nema vas na raji ne bi imala sa kime popričati... (Naravno tu ne ubrajam dragu sveki - ali nju gledam svaki dan) Još me ova mala jutros tako udarila glavom u nos da sam mislila da mi je nešto slomila... Uglavnom, ni ovaj put ne izlazim - i to je sada već skoro 7 mjeseci da nisam otisla sa curama nigdje (polusatne brzinske kave u pauzi između shoppinga ne brojim kao kvalitetno provedeno vrijeme)
|
|
RE: Ringerajina tužionica 29.10.2010 11:31:30
|
|
|
|
danery
|
matana a baš si se veselila malo izaći...jbg...zločesti svemir bit će bolje
|
|
RE: Ringerajina tužionica 29.10.2010 11:42:26
|
|
|
|
MaTana
|
tnx danery... Ma baš sam tužna... tužna zbog bubice jer je to snašlo, tužna jer sam na vi sa živcima i stvarno mi treba malo da se ispušem, i na raji je ovih dana bljak atmosfera - koliko god da se trudim ignorirati sve teme, više skoro i ne otvaram ništa osim birtije... a pitanje je i kada će se tamo ljudi početi klati... Mm još nezna točan datum dolaska... umorna sam od svega....
|
|
RE: Ringerajina tužionica 29.10.2010 11:46:05
|
|
|
|
ninolina
|
Matana micek...drži se, iza kiše dolazi sunce A misliš da bi maleckoj bilo kaj da te nema sat dva...Ipak si joj normalnija više potrebnija....Nije grijeh i bubano djete ostaviti svekrvi ili nekome da ti dođeš malo k sebi
|
|
RE: Ringerajina tužionica 29.10.2010 12:00:53
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: ninolina Matana micek...drži se, iza kiše dolazi sunce A misliš da bi maleckoj bilo kaj da te nema sat dva...Ipak si joj normalnija više potrebnija....Nije grijeh i bubano djete ostaviti svekrvi ili nekome da ti dođeš malo k sebi Slažem se,nije lako ali probaj
|
|
RE: Ringerajina tužionica 31.10.2010 20:50:59
|
|
|
|
Marta j
|
Tuzim se na samu sebe jer sam prasica kakve nema koja nezna drzati zatvorena usta. Samo nesto jedem. I jjos kada sam se izvagala umalo nisam se srusila od soka dobila sam 3kg koja su sva otisla u stomak i bedra. Izgledam napuhano ko zaba koja se nalila vode. Sreca pa je zima pa se ispod vesti sve sakrije.
|
|
[Obrisani korisnik] 31.10.2010 21:04:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 31.10.2010 21:08:59
|
|
|
|
Marta j
|
vjerovatno bi se i ja smijala da se neradi o meni. Al dode mi slabo kada se sjetim sto sam sve utrpala danas u sebe. Cijeli dan nesto zvacem i tako vec danima. Samo trazim po kuci sto cu jesti. I stalno sam gladna koliko god da jedem. Htijela sam malo se dovesti u red al ovakvim nacinom jedenja to necu nikada.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 31.10.2010 23:31:41
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Marta j vjerovatno bi se i ja smijala da se neradi o meni. Al dode mi slabo kada se sjetim sto sam sve utrpala danas u sebe. Cijeli dan nesto zvacem i tako vec danima. Samo trazim po kuci sto cu jesti. I stalno sam gladna koliko god da jedem. Htijela sam malo se dovesti u red al ovakvim nacinom jedenja to necu nikada. ali draga, šta nisi rekla da se možda martica ulovila
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.11.2010 10:56:07
|
|
|
|
leilany
|
tuzim se na moje dijete koje me po noci tako s glavom udarila u nos...mislila sam da me pogodio meteor kao produkt toga tako em ludjacki glava boli,da cu poludit... i nos me boli...i sve me boli
|
|
[Obrisani korisnik] 1.11.2010 10:58:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 4.11.2010 20:43:42
|
|
|
|
Točkica28
|
jel moguce mrzit nekoga iz obitelji...
|
|
RE: Ringerajina tužionica 4.11.2010 20:48:56
|
|
|
|
pepeljuga
|
tockice tko je tebe rastuzio
|
|
RE: Ringerajina tužionica 4.11.2010 20:53:41
|
|
|
|
Točkica28
|
ma joj, jadna sam zbog jedne osobe iz obitelji, i toga svega llosega kaj nam je napravio i ne volim osjecaj koji imam prema toj osobi i da... ukrao je mojoj bebi novčeke iz kasice dno dna
|
|
RE: Ringerajina tužionica 4.11.2010 20:55:13
|
|
|
|
pepeljuga
|
ajme pa ne mogu virovati da je i od diteta isao krasti pa kakva je to onda osoba
|
|
RE: Ringerajina tužionica 4.11.2010 20:58:32
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: Točkica28 ma joj, jadna sam zbog jedne osobe iz obitelji, i toga svega llosega kaj nam je napravio i ne volim osjecaj koji imam prema toj osobi i da... ukrao je mojoj bebi novčeke iz kasice dno dna Točkice???? Ma daj??? Odma takve stvari rješavaj i to po kratkom postupku, joj naježila sam se kad sam pročitala da krasti od malene bebice...da je ta osoba kruha gladna to nesmi napraviti...užas...
|
|
RE: Ringerajina tužionica 4.11.2010 21:01:09
|
|
|
|
CallamityJane
|
Ne vjerujem da je moguce da bi neko ukrao iz djecije kasice? Pa je li znas 100% da je to ta osoba? I meni je upravo pun vise kufer svega i stvarno mi je doslo do grla, samo kreten nad kretenima poput mene moze trpiti ovakve stvari godinama...
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 4.11.2010 21:29:47
|
|
|
|
Točkica28
|
nazalost, nije prvi put... pokr'o je meni zlato, novce i sl... ali za ništa me nije srce bolilo kao za kasicu.. i to dok sam ja bila u bolnici i kad sam dosla doma me dočekalo i to je ona kasica bez lokota, pa je izbusio dno sa nožem i kaj da ja osjecam prema toj osobi
|
Anketa
Beba.
Admin
Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!