Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.10.2010 22:05:14
|
|
|
|
leilany
|
sorry al spremi se na "pametne" bisere....bit ce ih jos....
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.10.2010 22:08:25
|
|
|
|
danery
|
ah,reci mi nešto što ne znam... goooospooooođooooooooooooo
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.10.2010 22:08:53
|
|
|
|
leilany
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.10.2010 22:10:06
|
|
|
|
danery
|
eto odmah se thanx 2 tvojoj ludoj kokoški
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.10.2010 22:13:03
|
|
|
|
Ninaa
|
Ja se tužim na samu sebe jel sam živčana i svega mi je dosta, i posla i šefa i vrtića i faksa. Osjećam se užasno krivom jel se malecka očito razboljela tj. šmrkava je i ima ima povišenu temperaturu. Sva djeca u vrtiću su šmrkava i sad se osjećam krivom. A opet znam da nema druge i nemam kamo s njom jel ću sad raditi stalno ko i prije.Sutra mi se udaje frendica koja stvarno nema skoro nikoga osim nas nekolicine i ak maleckoj ne bude bolje neću moći ići i osjećat ću se užasno zbog frendice. Joj meni se skupilo svega u zadnje vrijeme
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.10.2010 22:14:47
|
|
|
|
lee
|
jojjj nina pa daj je tvojoj mami na čuvanje neče joj biti ništa.nedaj se,biče sve uredu sa malenom.to su viroze i alex je to imao...
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.10.2010 22:17:23
|
|
|
|
Ninaa
|
Ma znam tak je i trebala biti kod njih ali danas cijeli dan se neda od mene i stalno me zove, sad navečer isto mm nije smio ni blizu pa se bojim ak ostane tak nikakva da će plakati i da neće moći s njom!
|
|
RE: Ringerajina tužionica 8.10.2010 23:12:42
|
|
|
|
lee
|
sve znam,tako i meni alex isto radi..ja sam sa njim svih 17mj.dok je bio mali nije htio nigdje bez mene..ako bi ga ostavila sa mužem ili sekom nakon par min urlao bi...i onda je prestao sa 1god...uf...sve mi je jasno..i danas brojiii kad me nema..nedaj mi se,ma biče ona sa bakom super.bake su doktori za djecu.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.10.2010 15:10:38
|
|
|
|
Marta j
|
Na rubu sam dode mi da lupam glavom u zid. Neznam za sebe niti kako funkcioniram. Matu su mucili zubici i haj napokon docekam da izidu tri kutnja zubica odmah sutrdan ga uhvati temp i pocme jako kasljati odemo kod dr i ima upalu grla. Dobio antibiotik. Vec danima samo place i visi po meni nista nece da jede ako krene jesti pocme povracati. Noci su nam pakao po cijelu noc place i vristi. Danas je popio jednu bocu i to je sve sada nije htio juhicu. Pije caj i pojede pokoji smokic. Uz sve to imam radnike kojima svaku minutu nesto treba. Muza nema na poslu je ja nisam za nista neispavana sam umorna. Ako itko zavrsi na psihijatriji ja cu.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.10.2010 15:12:13
|
|
|
|
Imra
|
smiri se draga, sve ce to brzo proci djeci prilikom izbijanja zubica padne imunitet pa lako pokupe neki virus
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 9.10.2010 15:13:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.10.2010 15:14:22
|
|
|
|
Marta j
|
Znam da im padne imunitet sve bi nekako izgurala da mene ne boli i da barem dva sata mogu zaspati.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.10.2010 15:16:35
|
|
|
|
maja
|
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.10.2010 15:19:57
|
|
|
|
ines
|
Bok cure! Kad čitam vaše probleme sjetim se sebe prije godinu, godinu i pol. Mislila sam da ću poluditi što od brige što od gnjavaže i svega ostaloga što ide s malim djetetom u paketu. Moj mali je sada dvije i po godine i tako mi je lijepo s njim. Trebam roditi svaki dan i pomalo se već sad počinjem moliti da mi Bog da snage i živaca jer znam što me ćeka. Samo hrabro! Narast će oni i to vrlo brzo pa će nam faliti.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.10.2010 15:44:40
|
|
|
|
pincirotvajler
|
marta
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.10.2010 18:17:04
|
|
|
|
pakić
|
I ja se tužim na samu sebe, jer sam nespretna, nekoncentrirana i traljava. A još se i stalno ljutim na mm koji mi pomaže i pokušava mi udovoljiti: sad evo, objesio robu po cijeloj kuhinji, da se suši. A meni para na glavu ide .... jedna krpa na frižideru, jedna na pećnici, gaće na stolici. A ja s posla, umorna i nesretna.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 9.10.2010 18:25:29
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 10.10.2010 17:34:44
|
|
|
|
osobno
|
Ja se tužim na svoju sveki... Taman se kontam neki dan kako bi je čak mogla i pohvalit a onda ona sve zas. .. . Nije mi jasno zašto je tako žestoko protiv dojenja. M počinje lipo i raznoliko papit, ali obavezno nakon svakog obroka (kašica, žitarice, blitva..) sisa. I sad ona komentira kako lipo on papi, je li, i kaže, ma šta će njemu više sisa .. Ja blenem u nu? Velim "Pa L je sisa skoro do druge godine"(da nije bio na prsima, ne znam, vjerojatno bi umra od gladi jer je od početka izbirljiv) A ona će meni na to "PA ZATO TI TAKO SLABO JEDE!" Mislim ono nije mi jasno, ne paše kad sisaju kad dobro jedu, a ni kad slabo jedu, šta napravit. Da ne spominjem da mi je za ručkom digla tlak i pokvarila dan.. Činjenica da L nije bio bolestan više od dva dana otkad se rodija, je nebitnija od činjenice da je mršav i da NE JEDE PAŠTETU SALAMU I PRAVU SPIZU! Općenito, dojenje je očito "krivo" za sve.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 10.10.2010 17:41:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 10.10.2010 17:47:48
|
|
|
|
pincirotvajler
|
joj osobno i kod mene slično
|
|
RE: Ringerajina tužionica 10.10.2010 17:55:58
|
|
|
|
inesica
|
IZVORNA PORUKA: osobno Činjenica da L nije bio bolestan više od dva dana otkad se rodija, je nebitnija od činjenice da je mršav i da NE JEDE PAŠTETU SALAMU I PRAVU SPIZU! Općenito, dojenje je očito "krivo" za sve. Daaaa, to je prava hrana!!! Tuci po salami!!! za tvoju sveki!
|
|
RE: Ringerajina tužionica 10.10.2010 21:38:51
|
|
|
|
cuba
|
Osobno stvarno ne znam kako možeš više dojiti i dijete hraniti sa blitvom kad svi znamo da su pašteta i salama puno zdravije prehrambene namirnice Sveki
|
|
RE: Ringerajina tužionica 10.10.2010 22:11:18
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: cuba Osobno stvarno ne znam kako možeš više dojiti i dijete hraniti sa blitvom kad svi znamo da su pašteta i salama puno zdravije prehrambene namirnice Sveki osobno tribala si odma cim se rodio umisto cice i mlika poli i pastete sveki je stvarno totalno u banani
|
|
RE: Ringerajina tužionica 10.10.2010 23:50:07
|
|
|
|
nancy
|
ajoooj kako me odma raspale ovakve stvari Osobno ne daj se smesti i neka malisa ciki do mile volje,meni je uzasno zao sto ja nisam uspjela u tome
|
|
RE: Ringerajina tužionica 11.10.2010 9:06:09
|
|
|
|
pakić
|
Osobno, ma pusti sveki, i moji su nakon hranjenja voljeli potegnuti. Ali sad mi je napokon jasnije zašto moj stariji ništa ne jede... bit će mu cica POKVARILA APETITI. ,.Zahvali sveki, riješila mi je misteriju...
|
Anketa
Beba.
Admin
Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!