Miau -> RE: Jan dobio po nosu u vrtiću :( (13.4.2010 13:57:06)
|
Definitivno bi ti trebala nazvati mamu. Teta neka obavi svoj dio - sluzbeni razgovor s roditeljima i na tome inzistiraj, ali i ti popricaj s mamom te male osobno. Ja radim s djecom i iz iskustva znam da njima svasta pada na pamet, a roditelja ima svakakvih. Na zalost danas vecina ljudi smatra da je njihovo dijete svetac i ako je bilo sta i napravio to je zato jer je bio izazvan. Iskreno mislim da je bio red da ta mama sama tebe nazove i pita kako je Jan, a koliko sam skuzila ona to nije napravila. Samim tim meni je upitna njezina svijest o njezinom djetetu i problemu s kojim se susrela. A dijete nije krivo, ona je mala i svasta joj pada na pamet, a nije svjesna posljedica i ako je se ne uci i ne usmjerava to moze ici samo na gore. Drugo je kad dijete povremeno napravi neku nepodobstinu, ali koliko sam shvatila mala je sklona agresivnom ponasanju. I moram se jos osvrnuti na ono :"Čak je teta i rekla da su Janovi mama i tata bili jako ljuti...". Teti pedagogija nije bas jaca strana, njena duznost je da maloj objasni razliku izmedu onog sta se smije i sta se ne smije raditi i jasno postavi granice, a ne reci joj Janovi mama i tata su bili jako ljuti. Kakvu je ona tu poruku poslala toj maloj???
|
|
|
|