|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B."Tratinčica"
2.5.2010 22:03:43   
cuba
MaTana user posted image user posted image user posted image  znam kako ti je... neku utjehu i nemam..moj mm u ponediljak ide na broduser posted image  al na 2 miseca...
Pa jel trazio neke firme sa kracim ugovorima

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2076
2.5.2010 22:06:12   
MaTana
Ma nije, ovdje je dobio preporuku za avancat, pa kad se vrati polaže kapetanski, tad će biti manje na brodu, ali opet ti se to sve svede na isto - zbog ovog glupog poreza u god mora biti 6 mj na brodu....

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2077
2.5.2010 22:06:43   
danery
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajme upišat ću se od smijeha....

PA SAD MALO BOLJE ZABIH SURLU U TAJ LINK ZA KREVETAC I SKUŽIH ZAŠTO JE TAKO JEFTINO:

TO SU SAMO NACRTI ZA IZRADU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2078
2.5.2010 22:07:50   
cuba
IZVORNA PORUKA: danery

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajme upišat ću se od smijeha....

PA SAD MALO BOLJE ZABIH SURLU U TAJ LINK ZA KREVETAC I SKUŽIH ZAŠTO JE TAKO JEFTINO:

TO SU SAMO NACRTI ZA IZRADU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  dogada se svima user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2079
2.5.2010 22:08:19   
ninolina
ma dajuser posted image user posted image user posted image user posted image
e jesi kokoš a ja skupa s tobom...ajde mm će napravit nacrte badavauser posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2080
   [Obrisani korisnik]
2.5.2010 22:08:48   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu cuba)
  Neposredna veza do poruke: 2081
2.5.2010 22:11:06   
cuba
IZVORNA PORUKA: MaTana

Ma nije, ovdje je dobio preporuku za avancat, pa kad se vrati polaže kapetanski, tad će biti manje na brodu, ali opet ti se to sve svede na isto - zbog ovog glupog poreza u god mora biti 6 mj na brodu....

aha, ma znam da moraju bit 6miseci al opet moze ic dva x po 3 miseca ili ko moj 3 x po 2 miseca. Svakako ima dovoljno da ne mora placati porez a puno je lakse za izdrzati, pogotovo sad kad je bebac tu. Dobro, kad polozi kapetanski vec ce moc i drugo traziti.

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 2082
2.5.2010 22:11:35   
danery
super sam si citat za potpis stavila...

od lukavosti vuka i pamćenja slona ni L ni P....samo vid šišmiša-i to kad sam bez cviksi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

e jbš i sluh u ovom slučaju...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 2083
2.5.2010 22:11:47   
ninolina
hej prijo kako mi je snahica

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2084
2.5.2010 22:12:05   
MaTana
Cure i ja vas pozdravljam, idem spavat - već me i glava boli, a i nisam neko društvo....
Uživajte, i ljubite svoje bebice, ja idem zagrliti moju bubicu...

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

Neposredna veza do poruke: 2085
2.5.2010 22:12:35   
ninolina
a nemoj plakati tetice...nači češ drugiuser posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 2086
2.5.2010 22:12:56   
danery
ako je to samo nacrt,ne trebaš nina gnjavit muža...ima moja mama neku gajbu za piliće sličnog dizajna,a besplatna je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio danery -- 2.5.2010 22:13:17 >

....mini gospa....

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 2087
2.5.2010 22:14:38   
cuba
LN MaTanauser posted image , ljubi curu svoju

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2088
2.5.2010 22:14:44   
mariola
IZVORNA PORUKA: cuba

IZVORNA PORUKA: mariola

ma bezvevze nino, najveći su metar sa metaruser posted image
a moje malo čudo hoće i da hoda. izgleda da ću morat i hodalicu kupitiuser posted image

ja sam prosli tjedan kupila vrtic za Roka al svi su isti...nas je 1.10 x 70 veci od toga je 1.30 x 1m...a obisla sam sve ducane po St..

a taj 130x1, di? U kojem dućanu?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2089
2.5.2010 22:16:45   
mariola
IZVORNA PORUKA: danery

ako je to samo nacrt,ne trebaš nina gnjavit muža...ima moja mama neku gajbu za piliće sličnog dizajna,a besplatna je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  a jesi luda

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2090
2.5.2010 22:17:27   
ninolina

ma luda si skrozuser posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2091
2.5.2010 22:20:11   
danery
e da,i pojilice gratis...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajme bože jadno moje dijete sa mnom...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

definitivno sam pukla...user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2092
2.5.2010 22:22:20   
leilany
vecer svimauser posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2093
2.5.2010 22:22:34   
mariola
još ništa nismo popile

user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2094
2.5.2010 22:23:53   
ninolina
hej lei, kako ste...
tetice ti si pukla ali to je normalnouser posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2095
   [Obrisani korisnik]
2.5.2010 22:24:07   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu danery)
  Neposredna veza do poruke: 2096
   [Obrisani korisnik]
2.5.2010 22:25:08   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 2097
2.5.2010 22:25:45   
cuba

IZVORNA PORUKA: cuba

ma bezvevze nino, najveći su metar sa metaruser posted image
a moje malo čudo hoće i da hoda. izgleda da ću morat i hodalicu kupitiuser posted image

ja sam prosli tjedan kupila vrtic za Roka al svi su isti...nas je 1.10 x 70 veci od toga je 1.30 x 1m...a obisla sam sve ducane po St..

a taj 130x1, di? U kojem dućanu?

U Tintilinica sigurno, cini mi se da je bia i u Turbo limaca jedan i u Euroshop-a ne znam jel taj ducan samo u st ima ili.. taj veci kosta 850kn a manjih ima izmedu 300 -500kn

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2098
2.5.2010 22:26:31   
ninolina
Ninolina,došli nam na kraju i neki prijatelji na roštilj,pa je zadovoljna. što je veća gužva to je ona u boljem elementu.
Čak je i vozila orbitrekuser posted image

Gledala sam slike,ali hoću jošuser posted image Nisi nam stavila kada pušu tortu i zeta mi nema ni na jednoj slici. Škrticeuser posted image

ma prava curka...
a slikice nisam stigla više staviti, a svječicu nije puhala jer ju nismo mogli zapalitiuser posted image user posted image kako je vjetar puhao

Neposredna veza do poruke: 2099
2.5.2010 22:27:44   
leilany
ninocka..evo ok smo...umorna sam ko cucak..bili u zg na rockasu jucer.danas u pol 11 dosla doma....rucali kod buraza u bolnicu i dosli doma u pola 9 navecer...stragana sam ko da me sleper pregazio...
kako prosao rockas???user posted image

cvrle user posted image user posted image user posted image user posted image hihi

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 2100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!