|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B."Tratinčica"
2.5.2010 23:03:23   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

ej nelly draga pa kako si mi,tamn procitala sto si napisala pod ninolininom temom i nemam pojma sto bi ti rekla,ja kad sam skuzila da sam trudna sa R sam od muke pocela plakati a sad mi je tako drago

totalno sam zbunjena celo vece, ne znam ni sama sta da mislim, i ja sam malo pre plakala ...znam da bi i meni bilo drago kad mi mozak prihvati, ali sam trenutno van sebe user posted image user posted image user posted image user posted image iako cak znam da ako dobijem user posted image da cu biti malo razocarana...ko ce nas zene razumeti, nikad nismo zadovljne user posted image user posted image user posted image

vidim vi ste vec dosli u Zd, jel uzivate? user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
  Neposredna veza do poruke: 2126
2.5.2010 23:03:49   
Anoniman
Laku noc MAriola user posted image

Neposredna veza do poruke: 2127
2.5.2010 23:05:53   
pepeljuga
a to si dobro rekla,tko ce nas razumitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi od petka u zd,sad sljedi uzivanje,bar ne moram kuhatuser posted image zivile mameuser posted image
kako mi je saricauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2128
2.5.2010 23:13:22   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

a to si dobro rekla,tko ce nas razumitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi od petka u zd,sad sljedi uzivanje,bar ne moram kuhatuser posted image zivile mameuser posted image
kako mi je saricauser posted image

Uzivaj draga, znam koliko znaci...kako smo se vratili meni je nikad teze da kuvam, taman se navikla kod mame 3 meseca koliko smo bili user posted image

Sarica je nadam se dobro, do srede je bila na antibiotiku, sutra i prekosutra radimo urinokulturu pa cemo videti je li sve u redu. ustajem u 5 da joj stavim kesicu da se popiski, i iskreno se nadam da cu uspeti bez puno muke user posted image mada kako je pocela da pije antibiotik, spala joj je temp i od tad je bila sva svoja, jede kao mecava, cini mi se i da se ugojila malo u ovih 10 dana user posted image

kako su T i R? Kako si mi ti, jel sada sve u redu? Kako se ti osecas?

Neposredna veza do poruke: 2129
2.5.2010 23:15:13   
pepeljuga
ma da znas i da cu uzivat,to bar nije teskouser posted image user posted image user posted image
a ja sam ti tako tako,na dane,jos uvik svaki tjedan kontroliram tu betu pa nemozes zaboravit ni da hoces,al bit ce bolje.....
decki super,pravi hahari,t uziva sad kod bakeuser posted image
ajme virujem ti za vrecicu i ja sam R prosli tjedan tri dana vatala i nikako,vec sam poludila,na kraju sam stavila vrecicu i sila ga na wc skoljkuuser posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 2.5.2010 23:17:08 >

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2130
2.5.2010 23:21:15   
novamama
bok cure, već danima muku mučimo sa intenetom, ful je spor...

a i komp nešto zeza..tako da sam uglavnom offlineuser posted image

pozdravljam vas, pepe, drago mi je da si u zd, čujemo se na mob za kavicu!

pozdrav svima, posebno hfm, super joj je priča s porodauser posted image

Ča je život vengo fantažija....

Neposredna veza do poruke: 2131
2.5.2010 23:22:45   
pepeljuga
novamama cujemo se obaveznouser posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 2132
2.5.2010 23:23:24   
Anoniman
Drzi mi se, uskoro ce to biti iza tebe i jos malo pa cete moci opet da radite na klincezi user posted image user posted image user posted image

A vidis mogla bih i ja Saru na wc skoljku, mozda uspe user posted image
samo da mi se ne probudi kad joj stavim kesicu, prosli put nije htela da piski dok je bila budna, tek kad je zaspala,pa je u snu to obavila user posted image

draga, idem ja da legnem, treba izdrzati sutra s obzirom da cu ustati u 5 user posted image
ljubi decake, i tebi saljem veliku pusu, laku noc i lepo spavaj user posted image

Neposredna veza do poruke: 2133
2.5.2010 23:24:20   
Anoniman
Ej NM, samo da te pozdravim, nadam se da ste mi dobro user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2134
2.5.2010 23:25:47   
novamama
sad vidim i da je nelly naša trudna ?! ili nisi sigurna? ja bih da jesi i da imamo još jednu bebicu na RRuser posted image

što se skupljanja urina tiče, ja sam imala muke s oliverom, ok, malo je lakše sa dečkićima, ali jedino je upalilo kad sam ga sjela u lavandin (umivaonik u kupatilu) i pustila voidu da teče, popiškio se začasuser posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 2135
2.5.2010 23:28:39   
pepeljuga
laka ti noc,puse sarici a i ja gibam,idem pogledati zakon brace a i cekam mm da se javi da je stigao u Zguser posted image
novamam puse O i Ruser posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 2136
2.5.2010 23:30:44   
novamama
hvala pepi, vraćam istom mjerom za T i R user posted image

vidimo se uskoro user posted image

Neposredna veza do poruke: 2137
2.5.2010 23:31:01   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: novamama

sad vidim i da je nelly naša trudna ?! ili nisi sigurna? ja bih da jesi i da imamo još jednu bebicu na RRuser posted image

draga jos uvek se nadam da nisam, pisala sam na ninolininoj temi pa vidi user posted image zbunjena sam jos, ne znam ni sama sta mislim i kako se osecam.
ako ne stigne user posted image do srede, radim test...
ljubi decicu, laku noc draga user posted image

(Odgovor članu novamama)
  Neposredna veza do poruke: 2138
3.5.2010 7:17:37   
danery
jutro user posted image
evo tko navrati,nek se posluži slobodno...user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2139
   [Obrisani korisnik]
3.5.2010 7:54:52   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu danery)
  Neposredna veza do poruke: 2140
3.5.2010 7:55:59   
troubled
jutro user posted image

da vidimo koliko će me magda pustiti....vrijeme:sad! user posted image
(ako nestanem, znate što jeuser posted image )

imam novi ticker :)

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2141
   [Obrisani korisnik]
3.5.2010 7:59:39   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu troubled)
  Neposredna veza do poruke: 2142
3.5.2010 8:04:09   
troubled
tako sam ja jučer na jednoj temi roman napisala i cvrc - ugasi se laptop...kad nisam poludjela..grrrr....
nešto je poludio, gasi se sam od sebe kad mu puhne...nekad i po 10-ak puta na dan user posted image

na bolovanju sam od 12.4.
nastup je bio super, blistala mi paula user posted image
što se tiče slikica nikako stići sve prebaciti, posmanjivati...magda ipak nema toliko razumijevanja...ali bit će...nadam se uskoro user posted image

ljub maloj nestrpljivici... user posted image
mi smo došli u "caaaaaa" fazu....čitaj. sama!
jutros je čokolina bilo svugdje...a mama trenira nirvanu user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2143
3.5.2010 8:05:17   
danery
user posted image user posted image user posted image a neću taaaaaaakooooooo...
evo dok sam ja na raji,nigdje nikoga...a sad kad moram ići,navala...user posted image user posted image

šalim se...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
odoh u grad na pravu user posted image i malo šetuckanja...jest da je vrijeme user posted image ,al nema veze..grad je grad user posted image

možda škicnem i krevetiće po trgovinama,oni sigurno ne prodaju nacrte user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 2144
   [Obrisani korisnik]
3.5.2010 8:08:04   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu danery)
  Neposredna veza do poruke: 2145
3.5.2010 8:08:13   
troubled
ne tuguj danery...i ja ću skoro u šetnju pa na kofi user posted image
ugodno škicanje user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2146
3.5.2010 8:11:16   
ZVRK
dobro jutro iz kišovitog buzeta.
ste se naspavali????
ja jesam

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 2147
3.5.2010 8:13:12   
troubled
zvrkićuuuuuuuuuu...nisam te odavno srela.....
a tako me silno veseli tvoj novi potpis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 2148
   [Obrisani korisnik]
3.5.2010 8:14:33   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu ZVRK)
  Neposredna veza do poruke: 2149
3.5.2010 8:16:27   
danery
uh,troubled,to su ti krokodilske suze user posted image user posted image user posted image

još uvijek neću pjevati ovu...:

http://www.youtube.com/watch?v=4b5ueV-sp8Q

< Poruku je uredio danery -- 3.5.2010 8:17:55 >

....mini gospa....

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 2150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!