|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Jeli to EGOIZAM?
20.4.2010 14:38:12   
danery
bebys drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 26
20.4.2010 15:58:08   
novamama
nije to nikakav egoizam, nego ljudska potreba...

iako ja još nemam tu potrebu, valjda jer sam dugo čekala svoju djecu pa sam imala vremena za sebe napretek (i bilo mi je same sebe već dosta i preko glaveuser posted image ), vjerujem da će ta potreba doći...

a kad dođe, organizirat ću si tih sat vremena za sebe...

sretno bebysuser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 27
20.4.2010 16:12:08   
curice
IZVORNA PORUKA: novamama

prepisujem te i slažem se

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 28
20.4.2010 17:09:28   
leilany
IZVORNA PORUKA: curice

IZVORNA PORUKA: novamama

prepisujem te i slažem se

user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 29
20.4.2010 23:37:54   
Ninaa
Potpisujem cure, to je ljudska potreba! ja u zadnje vrijeme skoro nemam vrijeme za sebe, jel imam malo dijete i faks, pa sve ono vrijeme koje mi mala dozvoli moram utrošiti na učenje. Tješim se da će i to proći! Inače volim čitati i onda se bacam na knjige. Mene vesele sitnice ko rr, pa šetnje s djetetom pa serija u 18,30,to mi dođe ko neko vrijeme za mene, dok ga nema više i to je dobro.
Meni više fali vrijeme za nas ko par, mislim da smo se izgubili od posla, roditeljstva i brige oko šogi. Fali mi da samo nas dvoje negdje odemo popijemo kavu na miru, prošetamo.NE da nam malena smeta samo u ovih godinu dana nismo nigdje bili sami bez nje.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 30
21.4.2010 7:38:06   
Bebys
e moja ninaa meni te sitnice kao rr jer ne mogu uvijek na rr i tako male stvari bas i nedostaju..zato explodiram...fala svima..user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 31
22.4.2010 21:00:44   
Ladina mama
Svatko treba malo vremena ZA SEBE! Apsolutno se slažem, a kad imaš bebu, tih sat vremena ti može prvenstveno omogućiti muž! user posted image
Ja veći dio dana provodim s Ladom, no navečer kad je strpam u 20h u krevet, spustim se za računalo ili zalegnem u kadu ili trackam nokte, a mm-u kažem da me zove samo ako gori. user posted image  I on to poštuje.
Naravno, puno je on s njom i preko dana. Ode s njom u šetnju na sat - dva, a ja listam novine ili odem do grada na kavicu.

Vidim da ti se danas SVE skupilo! Eto, valjda ti je lakše kad vidiš da nisi u svojim potrebama usamljena i... pritisni tm-a, sad ga trebaš više no ikad!

Mama je prijatelj kojeg nikad ne prerasteš!

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 32
22.4.2010 21:16:56   
anuska08

IZVORNA PORUKA: sig

Normalno da to nije egoizam... to svatko treba!!!!

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu sig)
Neposredna veza do poruke: 33
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!