|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Neuspjeli pobačaj
29.4.2010 15:53:26   
novamama
http://danas.net.hr/svijet/page/2010/04/29/0239006.html?pos=n1

men je ovo pretužnouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam protiv pobačaja...što je jadno dijete krivo za ištauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio novamama -- 29.4.2010 15:54:29 >

Ča je život vengo fantažija....
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Neuspjeli pobačaj
29.4.2010 15:54:55   
Bebys
bog neka se SMILUJE UBOJICAMA...PRAVIM UBOJICAMA....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 2
   [Obrisani korisnik]
29.4.2010 15:55:28   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu novamama)
  Neposredna veza do poruke: 3
29.4.2010 15:55:33   
Bebys
ocito je nekim zenama LAKSE UBITI NEGO ZASTITI SE....ubojice...user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 4
29.4.2010 15:57:48   
mali_macic
ajme uzas, jadna bebauser posted image user posted image user posted image user posted image

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 5
   [Obrisani korisnik]
29.4.2010 15:57:56   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Bebys)
  Neposredna veza do poruke: 6
29.4.2010 15:58:37   
novamama

IZVORNA PORUKA: cvrčak
Ne volim ni čitati takve stvari...user posted image

ma ne znam koji me vrag natenta da ovo vidimuser posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 7
29.4.2010 16:00:13   
novamama

IZVORNA PORUKA: Bebys

ocito je nekim zenama LAKSE UBITI NEGO ZASTITI SE....ubojice...user posted image

Piše da se žena odlučila za pobačaj jer je ustanovljeno da je dijete bolesno.
Ne volim takve naše novinarske članke koje u tri rečenice naprave pompu,a zapravo pojma nemamo što je i zašto bilo.

koja je razlika između fetusa bolesnog, ili djeteta koje, ne daj bože, oboli sa npr. 15 godina strašnom bolešću (ne daj bože nikome!!!)...jel bi i dijete od 15 ubili?user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8
29.4.2010 16:02:21   
pepeljuga
bas sam prije citala,uzasuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 9
   [Obrisani korisnik]
29.4.2010 16:09:06   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu novamama)
  Neposredna veza do poruke: 10
29.4.2010 16:12:01   
njanja

IZVORNA PORUKA: novamama

Ne volim takve naše novinarske članke koje u tri rečenice naprave pompu,a zapravo pojma nemamo što je i zašto bilo.

koja je razlika između fetusa bolesnog, ili djeteta koje, ne daj bože, oboli sa npr. 15 godina strašnom bolešću (ne daj bože nikome!!!)...jel bi i dijete od 15 ubili?user posted image user posted image user posted image

Imali smo temu nedavno(i anketu)oko toga da li bi da saznamo da nosimo teško bolesno dijete napravili pobačaj ili ne(samo je ne mogu naći).
Razlika između fetusa i 15-šnjaka je jako velika.
 Slažem se.....Šturi je članak da bi se o njemu i majci sudilo.Ja znam za 1 takav slučaj (frendica od frendice) koja je išla pobaciti cca 25. tj jer su otkrivene velike malformacije.Odluku o pobačaju je donjela isključivo zato jer doma ima 1 dijete i zamišljala je kako bi se život tom djetetu promijenio ako bi oni bili okupirani sa tim 2. djetetom 100 %.Teška, mudra odluka....I samo ta žena zna kako joj je....Isto kao i ova u članku.ALI NE SUDITE ŽENE ODMAH NA 1. LOPTU.  

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

Neposredna veza do poruke: 11
29.4.2010 16:16:24   
Viky
IZVORNA PORUKA: njanja

Imali smo temu nedavno(i anketu)oko toga da li bi da saznamo da nosimo teško bolesno dijete napravili pobačaj ili ne(samo je ne mogu naći).
 Slažem se.....Šturi je članak da bi se o njemu i majci sudilo.Ja znam za 1 takav slučaj (frendica od frendice) koja je išla pobaciti cca 25. tj jer su otkrivene velike malformacije.Odluku o pobačaju je donjela isključivo zato jer doma ima 1 dijete i zamišljala je kako bi se život tom djetetu promijenio ako bi oni bili okupirani sa tim 2. djetetom 100 %.Teška, mudra odluka....I samo ta žena zna kako joj je....Isto kao i ova u članku.ALI NE SUDITE ŽENE ODMAH NA 1. LOPTU.  

slažem se u potpunosti sa tim

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 12
29.4.2010 16:19:28   
danery
mislim da se nitko normalan i spreman imati dijete ne bi odlučio na ovakav potez,pogotovo ako očekuje da je sa djetetom sve u redu....
stoga ne treba nikoga osuđivati ako se ne zna  što se zapravo događa toj osobi u glavi i srcu...
lako je reći užas...treba taj užas proživjeti...i preživjeti...i živjeti s njim...

< Poruku je uredio danery -- 29.4.2010 16:20:27 >

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Viky)
Neposredna veza do poruke: 13
29.4.2010 16:29:16   
ninolina
IZVORNA PORUKA: njanja

slažem se u potpunosti sa tim

slažem se...znam da je odluka teška ali nije mama tu kreiva iako opet stoji s koliko se doktora ona savjetovala o bolesti svoga djeteta...i dali je ono moglo biti rođeno zdravo...iz članka se ništa ne može konkretno saznati...jadno djetešce

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 14
29.4.2010 16:30:43   
Ladina mama
IZVORNA PORUKA: danery

mislim da se nitko normalan i spreman imati dijete ne bi odlučio na ovakav potez,pogotovo ako očekuje da je sa djetetom sve u redu....
stoga ne treba nikoga osuđivati ako se ne zna  što se zapravo događa toj osobi u glavi i srcu...
lako je reći užas...treba taj užas proživjeti...i preživjeti...i živjeti s njim...

Slažem se!
Ja nikad (nadam se!!!)ne bih napravila ab, no ne osuđujem one koje to naprave jer ne znamo koji ih razlozi na to navode. Ponekad netko zaista nema izbora... Nisu svi ljudi jednako hrabri, zar ne?
A s druge strane, radim u školi i vidim djecu koje su mame napustile radi k..user posted image  (oprostite na izrazu!)... Ženska upoznala drugog tipa, pokupila prnje i otišla i NIKAD se ne javi svom djetetu! A dijete san snova!!! Doma bih si je uzela! A kak tek pati... pa srce mi se kida! E, takve mame UVIJEK osuđujem!!! Ja bih za svoju curicu SVE pretrpila i svega se odrekla! Pa čak i k..user posted image  (crni humor!).

Mama je prijatelj kojeg nikad ne prerasteš!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 15
29.4.2010 16:45:35   
Bebys
IZVORNA PORUKA: Ladina mama

IZVORNA PORUKA: danery

Slažem se!
Ja nikad (nadam se!!!)ne bih napravila ab, no ne osuđujem one koje to naprave jer ne znamo koji ih razlozi na to navode. Ponekad netko zaista nema izbora... Nisu svi ljudi jednako hrabri, zar ne?
A s druge strane, radim u školi i vidim djecu koje su mame napustile radi k..user posted image  (oprostite na izrazu!)... Ženska upoznala drugog tipa, pokupila prnje i otišla i NIKAD se ne javi svom djetetu! A dijete san snova!!! Doma bih si je uzela! A kak tek pati... pa srce mi se kida! E, takve mame UVIJEK osuđujem!!! Ja bih za svoju curicu SVE pretrpila i svega se odrekla! Pa čak i k..user posted image  (crni humor!).
  ma neke osobe mi se gade...zao mi je sto za takve nema zatvora...i najzalosnije je od svega...sto drzava neda da se usvoje djeca...mislim da ona ali koje jeb....procedure....i nakraju djeca ostaju bez roditelja a jadna trpe.....uzasno...neznam sta je gore...

a sto se tice a.b. ubojstvoj je ubojstvo...i tocka

(Odgovor članu Ladina mama)
Neposredna veza do poruke: 16
29.4.2010 16:46:37   
Bebys

ovo se odnosilo na sve koje rade a.b. ne samo na ovu NE MAMU

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 17
29.4.2010 16:47:29   
tikica_69
Donijeti odluku da dijete mora umrijeti da bi smo mi zivjeli po svojim zeljama je iskonska ljudska bijeda! – majka Tereza

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 18
29.4.2010 16:54:05   
adryosijek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj ovo je pretuzno 

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 19
29.4.2010 17:13:41   
Anoniman
Nama su nedavno rekli da nešto nije u redu s bebom, a u 36-om tjednu sam. Kosu sam si počupala i cijelu noć nisam spavala. Srećom pogriješili su i sve je ok. Svejedno, da mi je netko rekao ranije ne znam da li bi pobacila. Ne osuđujem nikoga, svatko ima pravo donositi svoje odluke. Nikad ne znaš tko se u kakvoj životnoj situaciji nalazi.
Znala sam jednu ženu, nije godinama mogla imati djece, na kraju je dobila dvoje. Za par godina je ponovno ostala trudna i otišla je pobaciti jer joj je kao troje djece bilo previše! To osuđujem!!
Što je ta bebica kriva??user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
  Neposredna veza do poruke: 20
29.4.2010 17:25:35   
cuba
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21
29.4.2010 17:28:17   
Tsmee
Mislim da nije stvar mame nego doktora koji su to napravili.
A raspravu o pobačaju fetusa s teškim malformacijama smo već imali pa sam tamo rekla sve što mislim o tome.

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22
29.4.2010 17:31:50   
xxl
Ovo ja nevjerujem,mislim da je to zastrašivanje crkve protiv pobačaja

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 23
29.4.2010 17:48:58   
Zvonki

Ovo potpisujem a članak je grozan, sva sam se naježila. Bože sačuvaj user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 24
29.4.2010 17:50:07   
Zvonki

IZVORNA PORUKA: tikica_69

Donijeti odluku da dijete mora umrijeti da bi smo mi zivjeli po svojim zeljama je iskonska ljudska bijeda! – majka Tereza

Tikice, svakako pripadajući citat user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!