|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Neuspjeli pobačaj
29.4.2010 20:53:30   
natalijax
iskreno gade mi se ovake žene,nemogu ni ja osuđivati ,al kao sto su cure rekle,nemože znati zbog čega i jel problem zašiti tu stvar,Zbilja je ovo sve tužno,i strašno,Što li su kriva ta dječicauser posted image user posted image user posted image user posted image Nerazumijemuser posted image user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 26
29.4.2010 21:22:00   
novamama

IZVORNA PORUKA: Zvonki

IZVORNA PORUKA: tikica_69

Donijeti odluku da dijete mora umrijeti da bi smo mi zivjeli po svojim zeljama je iskonska ljudska bijeda! – majka Tereza

Tikice, svakako pripadajući citat user posted image

user posted image user posted image user posted image

i bijedni smo do bolauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 27
29.4.2010 21:40:06   
anuska08
user posted image user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 28
29.4.2010 21:56:03   
Duve
IZVORNA PORUKA: njanja

IZVORNA PORUKA: cvrčak

IZVORNA PORUKA: novamama

IZVORNA PORUKA: Bebys

ocito je nekim zenama LAKSE UBITI NEGO ZASTITI SE....ubojice...user posted image

Piše da se žena odlučila za pobačaj jer je ustanovljeno da je dijete bolesno.
Ne volim takve naše novinarske članke koje u tri rečenice naprave pompu,a zapravo pojma nemamo što je i zašto bilo.

koja je razlika između fetusa bolesnog, ili djeteta koje, ne daj bože, oboli sa npr. 15 godina strašnom bolešću (ne daj bože nikome!!!)...jel bi i dijete od 15 ubili?user posted image user posted image user posted image

Imali smo temu nedavno(i anketu)oko toga da li bi da saznamo da nosimo teško bolesno dijete napravili pobačaj ili ne(samo je ne mogu naći).
Razlika između fetusa i 15-šnjaka je jako velika.
 Slažem se.....Šturi je članak da bi se o njemu i majci sudilo.Ja znam za 1 takav slučaj (frendica od frendice) koja je išla pobaciti cca 25. tj jer su otkrivene velike malformacije.Odluku o pobačaju je donjela isključivo zato jer doma ima 1 dijete i zamišljala je kako bi se život tom djetetu promijenio ako bi oni bili okupirani sa tim 2. djetetom 100 %.Teška, mudra odluka....I samo ta žena zna kako joj je....Isto kao i ova u članku.ALI NE SUDITE ŽENE ODMAH NA 1. LOPTU.  

Slažem se!

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 29
29.4.2010 23:52:37   
novamama

IZVORNA PORUKA: Duve

IZVORNA PORUKA: njanja

IZVORNA PORUKA: novamama

IZVORNA PORUKA: Bebys

ocito je nekim zenama LAKSE UBITI NEGO ZASTITI SE....ubojice...user posted image

Piše da se žena odlučila za pobačaj jer je ustanovljeno da je dijete bolesno.
Ne volim takve naše novinarske članke koje u tri rečenice naprave pompu,a zapravo pojma nemamo što je i zašto bilo.

koja je razlika između fetusa bolesnog, ili djeteta koje, ne daj bože, oboli sa npr. 15 godina strašnom bolešću (ne daj bože nikome!!!)...jel bi i dijete od 15 ubili?user posted image user posted image user posted image

Imali smo temu nedavno(i anketu)oko toga da li bi da saznamo da nosimo teško bolesno dijete napravili pobačaj ili ne(samo je ne mogu naći).
Razlika između fetusa i 15-šnjaka je jako velika.
 Slažem se.....Šturi je članak da bi se o njemu i majci sudilo.Ja znam za 1 takav slučaj (frendica od frendice) koja je išla pobaciti cca 25. tj jer su otkrivene velike malformacije.Odluku o pobačaju je donjela isključivo zato jer doma ima 1 dijete i zamišljala je kako bi se život tom djetetu promijenio ako bi oni bili okupirani sa tim 2. djetetom 100 %.Teška, mudra odluka....I samo ta žena zna kako joj je....Isto kao i ova u članku.ALI NE SUDITE ŽENE ODMAH NA 1. LOPTU.  

Slažem se!

NE slažem se...

znam puno primjera gdje je jedno dijete u obitelji sa zdravstvenim teškoćama...drugo dijete je u pravilu tada suosjećajnije, zrelije, odgovornije, bez predrasuda....zato mislim da se roditelji izvlače na to drugo dijete, kao da ne bude njemu teško ili da mu ne fali ništa, a ustvari misle samo na sebe i na to kako će njima biti teško...to je činjenica, a ne osuda...
na kraju se odluče da se riješe jednog djeteta...ma bijedni smo, jako....

nekada sam bila za to da žena odluči, ali što sam starija, to sam manje za to...
1. i muškarac bi trebao odlučiti - zašto samo žena? jer rađa? dosta mi je žena koje sebe stavljaju u ulogu božice samo zato jer mogu roditi...ima puno većih božica koje nikad nisu rodile..i muškaraca koji bi to htjeli....
2. žene se prelako odlučuju za abortus
3. uvijek postoji bolje rješenje
ima još....

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 30
   [Obrisani korisnik]
30.4.2010 0:00:23   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu novamama)
  Neposredna veza do poruke: 31
30.4.2010 7:34:42   
Duve

Posebne ustanove i domovi imaju dosta teško bolesne djece koje su kvazihumanistkinje odbile pobaciti pa ih poslije lijepo ostavile.
Ja sam za eutanaziju(tu ubrajam i opravdani pobačaj). I "opravdani" je diskutabilno jer što je za mene opravdano za nekoga drugoga nije.
Kažem uvijek ne daj bože nikome,ali eto ipak da.
Netko osuđuje žene koje pobace,netko drugi one koje rode teško bolesno dijete pa upropaste svoj život i život svoje obitelji..
Meni nije humano vidjeti onu djevojčicu bez lica što je netko stavio nedavno link na raju,ili slijepo dijete bez ruku i nogu.. Tako šta bi zabranila.
Na svu sreću imamo demokraciju,pa  kada priroda zakaže,svatko odluči po svojoj savjesti.
Ljudima koji su u poziciji da biraju sigurno ne treba ničija osuda i zgražanje.
(U cijelu ovu raspravu uopće ne računam AB koji je nekima kontracepcijsko sredstvo)

Opet potpisujem...
Lako je nama svima pričati "ja bi" ili "ja to nebi nikad napravila", ja mogu osuđivati žene koje rade ab a nose zdravo dijete, ali si neću dati za pravo da osuđujem ženu koja je doznala da nosi teško bolesno dijete koje će živjeti kao biljka, proći neznam kolko operacija samo da bi ostalo živo..i normalno da žena kod takve odluke osim što želi možda dijete "poštedjeti" takvog života, da će misliti i na sebe i na svoj život, kakav bi taj život bio...

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 32
30.4.2010 9:52:18   
njanja
ja ne osuđujem abortus...osuđujem život sa 10-tero djece u gladi i bjedi. Isto tako osuđujem svaki sex bez zaštite ukoliko ne želiš trudnoću....MM i ja smo 10 god zajedno i nismo nikada spavali bez zaštite bila ona prezervativ, kontracepcijski flasteri ili kontrac pilule.  

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 33
30.4.2010 21:15:02   
xxl
Abortus je pravo svake žene..kaj bi vi??zabranile ga??Pa da žene idu mesarima??
Kak bi rekla Rudanica _Skinite krunice sa moje vunice!!Koja neće radit,nitko ju ne tera,pustite žene da same odlućuju.
Naravno ne govorim o ekstremima.

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 34
1.5.2010 12:40:09   
tikica_69
Ja osudjujem abortus iz hrpe razloga. Prvi razlog je cista ljudska glupost i neodgovornost. Ako zena danas uz: 1.       Tabletu za dan poslije 2.       Kontracepcijskih pilula 3.       Spirale 4.       Pjene koja ubija spermstozoide 5.       Kontracepcijskog flastera 6.       Dijafragme 7.       Prezervativa 8.       Izvadi ga koju sekundu vise prije 9.       Femidome 10.   Kontracepcijsku injekciju .....i jos da ne spominjem prirodne metode zastite koje sam namjerno stavila na kraj jer su najmanje sigurne, zena ostane trudna, onda bi joj jos prije nego se odluci na AB pokazala onaj famozni filmic „Silent scream“ gdje je ultrazvicno prikazan abortus. Na filmicu se vidi kako se dijete kojem vec naravno kuca srceko (jer ab rijetko koja napravi prije 6. tjedna) uznemiri kad instrumenti pocnu ulaziti u prostor gdje se do sada osjecalo savrseno zasticeno. Nakon toga ga skarama koje su zaobljene na vrhu uhvate za glavu koja prilikom vadjenja bebe iz maternice puca i djete umire u najstrasnijim mukama. Mozda vam moje razmisljanje svuci krajnje konzervativno, ali za mene je vrhunska sramota da uz toliko dostupnih informacija i metoda da sprijecimo zacece, zena mora koristiti ubojstvo kao sredstvo kontracepcije. Ovdje nisam govorila o teenegaricama, vec govorim iskljucivo o zenama koje su dovoljno zrele da samostalno odlucuju. Za sve buduce mame koje se nadju u takvoj ruznoj i nezavidnoj situaciji, preporucam da prije nego se odluce ubiti plod svojih hormona, kromosoma i gena, neka pogledaju ovaj filmic. A ako nije dovoljno inteligenta da shvati sto cini, zasluzila je mesara jer bas isto cini svom djetetu!  

http://www.rijeczivota.hr/novost/article/tihi-vrisak-prica-o-abortusu-video/?cHash=7ea95385d0&tx_ttnews[backPid]=1

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 35
1.5.2010 12:56:05   
leilany
..tiki....nisi ti nikakva konzerva...tako bi trebala razmisljat svaka normalna zena...
ja sam gledala taj filmic...kod mene se pola razreda poslje filma plakalo...jer to je nekaj prestrasno....
..ja onaj isti dan kad sam saznala da sam trudna(radila test) za mene je to bilo moje dijete..nikakav fetus (tak su mi znali reci pa me to strasno iritiralo) nit neznam kaj....to je moje dijete!!!!!
..ici raditi AB iz nekih svojih hireva je po meni gnjusno....jer  kak veli moja mama ak si znala sirit noge onda znas i posljedice tog istog cina....
...ja sam takva osoba i ko god me zna,zna da sam takva...uvijek sam govorila da ak mi se "dogodi" da ostanem trudna nikad nebi pobacila jer to mi je bilo nezamislivo.....ali uvijek sam se pazila maximalno....
...danas cure ulaze u spolne odnose nepripremljene sto od strane roditelja ,skole a onda i same sebe..jer ne razmisljaju svojom glavom....svaka si misli a,nebu se to dogg bas meni...
..kaj se tice konkretno ovog slucaja,,mozemo mi sad pricat kaj hocemo,ja bi ovako ja bi onako....ja neznam kaj bi napravila......i nadam se da ni nebudem saznala....
..sad sam svasta nadrobila a samo sam htjela reci da se slazem sa ovim svime kaj je tiki napisala.....

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 36
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!