Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: trudna...ili možda ne 8.5.2010 13:32:43
|
|
|
|
jaruska
|
ninolina jesi radila ponovo test? rekla si ako ne dobijes da ga radis u subotu...onda?? jel ima sta??
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 8.5.2010 13:33:59
|
|
|
|
ninolina
|
ja uranila s testom i napravila dva još prošli tjedan ali negativni su ako ne dođe do ponedjeljka opet pišanje
|
|
RE: trudna...ili možda ne 8.5.2010 13:35:07
|
|
|
|
maja
|
ma ti imaš nekakve stare kineske testere sigurno
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 8.5.2010 13:36:09
|
|
|
|
ninolina
|
ma ti imaš nekakve stare kineske testere sigurno user posted image prvi intimo a drugi neki na ggggg neznam kak se zove...
|
|
RE: trudna...ili možda ne 8.5.2010 13:38:24
|
|
|
|
jaruska
|
slazem se s majom, odi u ljekarnu po test, to se ne kupuje na placu pa kolko ti kasni? ja vam nisam htjela rec..cisto da se ne ureknem, meni je sad kasnila tjedan dana!!!! a nisam htjela ostat trudna i bila sam tak u banani, al evo stigla jucer i sad sam sretna!!! za tebe naravno navijema da ti ne dode
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 9.5.2010 22:45:57
|
|
|
|
lee
|
ma taj intimo je i meni bio negativan...kupi ti neki jeftiniji..ja ču ti poslati. ja znam da si ti trudna i gotovo...šaljem ja tebi robicu pa se ti misli. moram biti dobra sveki ako bude curica...
< Poruku je uredio lee -- 9.5.2010 22:46:29 >
|
|
RE: trudna...ili možda ne 9.5.2010 22:47:07
|
|
|
|
ninolina
|
he he lee...ujutro pišanje ako izdržim dok mm ode kupit test...a nemoj ti meni robicu slati mogla bi i ti još jedno malo
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.5.2010 8:01:59
|
|
|
|
ninolina
|
ništa od pipi danas....nisam mogla više trpiti.... prebacujem za sutra
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.5.2010 8:04:32
|
|
|
|
gljiva
|
Znači opet moramo čekat, grozna si
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 10.5.2010 8:05:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.5.2010 8:06:45
|
|
|
|
lee
|
IZVORNA PORUKA: ninolina he he lee...ujutro pišanje ako izdržim dok mm ode kupit test...a nemoj ti meni robicu slati mogla bi i ti još jedno malo he he nema šanse draga moja...biče alex dugo jedinac... kako ništa još..mogla si se pi pi u plastičnu čašu...pa čekat muža i test...
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.5.2010 8:15:43
|
|
|
|
ninolina
|
mogla si se pi pi u plastičnu čašu...pa čekat muža i test... a mislila sam ali nekako nakon ova dva negativna testa reko radim na friško ujutro...ali moj gospon nikak da steigne, još ga nema...ufff...rekla sam mu da mi kupi taj test na g valjda je ok...jer intimo mi već ide na živce....cvrči nemoj me zadaviti
|
|
[Obrisani korisnik] 10.5.2010 8:22:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.5.2010 8:28:30
|
|
|
|
ninolina
|
e vjeruj mi kolko sam već dala ova dva mj za testove da mi ne pada napraviti dva....radim onda ujutro i u svakom slučaju kaj bude idem doktoru...
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.5.2010 8:40:26
|
|
|
|
curice
|
znači opet čekamo ajde,sigurno si trudna
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.5.2010 8:59:57
|
|
|
|
Duve
|
kolko ti kasni???
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.5.2010 9:00:24
|
|
|
|
lidac0605
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Ninolina podsjeti me da te zadavim kada se vidimo i ja ću se pridružit ...pišaj više ženooo!
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.5.2010 9:04:16
|
|
|
|
ninolina
|
kolko ti kasni??? inače sam imala 2.3 pa mi je kasnila i došla 8.4 i sad opet kasni
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.5.2010 9:06:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Daj Ninolina pisaj vise!!!!!
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.5.2010 9:16:42
|
|
|
|
Točkica28
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca Daj Ninolina pisaj vise!!!!!
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.5.2010 9:17:06
|
|
|
|
ivkica
|
Sretno sutra!!
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.5.2010 9:17:26
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: lidac0605 IZVORNA PORUKA: cvrčak Ninolina podsjeti me da te zadavim kada se vidimo i ja ću se pridružit ...pišaj više ženooo!
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.5.2010 9:18:22
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Zovi ga neka kupi dva-pa radi danas i sutra. Sigurno si trudna i ja tako mislim.. a ako nista opet na testu...ti ljubo obavezno kod ginicke...pa neka ona vidi sta je...sretno
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.5.2010 9:22:55
|
|
|
|
Duve
|
IZVORNA PORUKA: ninolina kolko ti kasni??? inače sam imala 2.3 pa mi je kasnila i došla 8.4 i sad opet kasni hehe i meni je bila 8.4. i kasnila par dana (vjerovatno mi od poroda još nije došlo na svoje), i sad kasni al nisam trudna, nemam od čega biti . Ajd sretno
|
|
RE: trudna...ili možda ne 10.5.2010 9:25:45
|
|
|
|
ninolina
|
hehe i meni je bila 8.4. i kasnila par dana (vjerovatno mi od poroda još nije došlo na svoje), i sad kasni al nisam trudna, nemam od čega biti user posted image . Ajd sretno user posted image ma jel to ovo proljeće udarilo nama u glavu pa kasni ili kaj....
|
Anketa
Pitanje.
пеперутка16
Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!